• Izet Hajrović
    5.8k
    to su smiješna opravdanja. To su profesionalci i oni moraju ispoštovati svoj ugovor. Nema tu zadovoljan - nezadovoljan. Isto tako je i Sučić mogao doći na ponudu Coma i reći da želi ići pa onda ako hoće ići, zašto ga držati nezadovoljnog?
  • rokikaciga
    3k
    Sve je to meni jasno, ali ja sam uvijek bio pobornik kak je to Sir Alex rjesavao...neces? Dovidenja. Ima tko hoce.
  • dinon7
    1.9k
    U tom članku nema jedne jedine činjenice.
    Same gluposti i nagađanja.
    Bočkaj možda ide a možda i ne. RPG možda prvi bek a možda i ne. Ako je možda ne, ta mu se opcija možda ne sviđa pa će možda otići.
    Kakav novinar, skidam kapu :clap:
  • JakovK6
    231
    Ajde nemojte se loviti na ovaj bezvezni članak...
  • Crni86
    12.7k
    Nemaju info pa pisu… stvaraju price na temelju onog sta imaju dostupno
    Nije li prosli tjedan misic odlazio? Sad rpg? Tko je sutra na redu? A igrace dovodimo tako da oni saznaju 5 do 12 tako da olivari i tomek su pouzdani kao i vakula i njegovo vrijeme

Mislim da bi svatko da rpg ostane.
  • criticus
    4.3k
    svi odlaze samo Mmaee i Cordoba ostajuShkera

Molim Sjever da korigira riječi pjesme. Hvala.
  • Paggini
    59.3k
    Ako dodje ponuda od 6, 7 milijuna za RPGa, ok. Ako dodje od 2 milijuna, neka igra iduce godine do isteka pa lp, lp.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Problem je samo kaj dođe trenutak kada nema više tko hoće.
  • Olmic
    5.1k
    Ako/kad dode dominguez bit ce zanimljivo hoce mu dat broj 5
  • Zg123
    2.1k
    Meni se cini da Skegro opet preko novinara gura svog pulena pa Droljivari ovo objvaljuje za RPG-a

Sto se Vrbe tice mene on nikad nije dojmio i daleko je on od nekog velikog potencijala kao sto pojedini tu pisu
  • rokikaciga
    3k
    Jebote pa Dinamo smo. Uvijek ima netko tko hoce!
  • tp1997
    1.7k
    Nadam se da nitko u klubu nije toliko glup da je unaprijed odlučio da će RPG biti zamjena Valinčiću.
  • skener
    5.1k
    Nadam se da nitko u klubu nije toliko glup da je unaprijed odlučio da će RPG biti zamjena Valinčiću.tp1997

Ne samo da su odlučili, nego su odmah pohitali to javiti Olivariju da i on zna
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Bolji od RPGa? U ovom trenutku? Za nama prihvatljive novce? Ne znam, možda ima ako se dublje kopa. To je inače U Hrvatskoj bio uvriježeni stav u 20ima i gle čuda sad HNB javlja da nam fali 400.000 radnika.
  • rokikaciga
    3k
    Ma nebitno jel bolji. Pricam o nacinu rada kako je Sir Alex radio a ne sta jebeni HDZ radi... Sir Alex je napravio mozda i najuspjesniji klub na svijetu svojim metodama. Beckham hoce van? Siroko ti polje. Ruud? Bye bye...i brojni drugi

I jesu li zamijenjeni uspjesno? Naravno da jesu. Posao Bobana, Kove i Dabca je da nemaju zatrovanu svlacionicu sa nezadovoljnim likovima koji iza leda samo rade spacke, provociraju i smanjuju moral. Radije cu na beku imat sretne, motivirane Morisa i Mikica (jebiseSkegro) nego Morisa i razjebanog RPG.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.