• Jurki
    18.1k
    cim sam procital "ljetni mercato" dobil sam proljev. Nema smisla dalje citati.

Davorin je krenul udarno danas.
  • skener
    4.1k
    https://www.24sata.hr/sport/rakitic-nazvao-igraca-kojeg-zeli-hajduk-i-jednom-recenicom-mu-naznacio-da-zavrsava-karijeru-1059548
    Rakitić nazvao igrača kojeg želi Hajduk i jednom rečenicom mu naznačio da završava karijeru!

Može li netko u tekstu pronaći tu rečenicu kojom je Rakitić, kako stoji u naslovu, naznačio da završava karijeru.
  • Jay
    1.9k
    Slobodna Dalm, da ne klikate

Hajduk je iskorišten za - ucjenu! Dvije godine kasnije, sada, taj igrač potpisuje za Dinamo, a Poljud je zaobišao

Ne valja bit zlopamtilo, ali dobro je biti - pamtilo. Ovo donosimo samo kao kuriozitet, da ne pomislite kako možda kukamo i plačemo s aspekta Hajduka. Ne, nipošto, tek zanimljivo nam je i po arhivi imena uspoređujemo događanja... Prije dvije godine, naime, mediji su donijeli vijest kako desni branič Moris Valinčić ne želi potpisati novi ugovor sa Širokim i da želi u Hajduk. Nije došao na pripreme Širokog i napravio je problem treneru Marijanu Budimiru pod svaku cijenu želeći otići u Hajduk koji ga zove. Tako se pisalo.

Dvije godine kasnije svjedoci smo kako Valinčić iz Istre potpisuje za Dinamo!

Tada je, prije 700 dana Hajduk poslužio da se ucjenjuje Široki. Nikad nećemo znati koliko je Valinčić bio blizu Hajduku. Tek, naklapalo se uvelike o Morisu po medijima i dovodilo ga se u vezu s prijelaznim rokom u Poljudu.

Onda je ipak ostao u Šikrokom, htjela ga je i Rijeka, a agenti su ga lani odveli u Istru gdje se, ruku na srce, profilirao u kvalitetnog igrača. Hajduk je zaboravljen, a u prvi plan je iskočio Dinamo i sad je Valinčić u Dinamu. A živu priču otprije dvije godine s guštom spominjemo samo da se ne zaboravi... Pametan je onaj koji povijest ne zaboravlja...
  • Nolifer
    11.7k

Ha čuj, oni ni pajazitija ni banića nemreju potpisati, da ih preotmemo, rekli bi da ih neko namjerno opstruira... :lol:
  • Paggini
    55.7k
    Kad pomisliš da ne mogu ništa novo izmisliti, oni udare članak kako je novi (stari) igrač Dinama prije par sezona možda (a sigurno nije) radio probleme i svim silama htio preći u Hajdug...

Pa jel postoji neki igrač na ovoj planeti koji ne izgara od želje da čuje tih 30 000 pionira kako piva Dalmacijooo i jebe mu majku ostalih 90 minuta?????
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Pametan je onaj koji povijest ne zaboravlja...Joj krinđe majko moja :rofl: Tako sam nekad sretan radi ovih gluposti

pig-taking-bath-in-mud-0vw3y352rjbpl0bj.webp
  • PetkoDaniOršaGol
    301
    Koliko pratim, Slobodna i nije baš omiljena dolje... pretvorila se u K-Plus Index pa ih za klikove znaju fino istrolat...
  • Pacho
    1.8k
    Ma uopce ne kmece :rofl:

Ja nisam ni skuzio u cemu je problem uopce?
  • Filip85
    264
    Iskreno ne razumijem što je pisac htio reći ovim tekstom... :chin:
  • Pacho
    1.8k

Ni ja bome. Kome to nece zaboraviti? Valincicu, Sirokom, Istri, nama? :grin:
  • Filip85
    264
    Po meni čisti copy-paste kad je Sopić stavio Selahija na "hlađenje" jer nije želio potpisati novi ugovor, samo kaj je to bilo u sezoni čini mi se, a ova "anti-hajdučka urota" uoči sezone...
  • Brusa
    3.5k
    Ja isto nisam baš najbolje shvatio ovaj članak iz slobodne :chin:
    Tko je ucjenjivao hajduk? Kako je hajduk poslužio da se ucjenjuje Široki?
  • Filip85
    264
    Strašno što su oni u stanju iskonstruirati da se prikažu žrtvom i paćenicima :lol:
  • Ludovic IX
    9k
    Ima i tamo normalnih likova koji ne mogu smisliti "njihov hajduk" i sjevernu Koreju u koju se pretvorio hajduk. Oni imaju mamica samo je mamic torcida ili mali dio torcide koji odlučuje o svemu.

Ima likova koji kuze da nemaju za biber ali podržavaju sve sto kim jong torcida kaže ali nisu sigurni jel treba vraćati dug ili opet uloziti hrpu love da osvoje titulu i vrste sve preko LP..

Treći misle da kakav dug, da je to samo na papiru i da treba dovesti caletu cara, ivusica, dzeku, spikica i petkovica pa i pjacu i vratiti maria pasalica

I četvrti je stanoviti "jameson" koji valjda da nas hajduk kaže da treba govno jest, on bi tražio repete
  • rioda
    8.9k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/bio-je-veliki-projekt-zajeca-i-marica-boban-mu-je-transferima-zatvorio-vrata-momcadi/2684133.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Index o Paviću. Svrstavam u ovu temu jer mi je smiješno da seciraju svaku njegovu minutu ove sezone, a nigdje ne spominju ozljedu ligamenta zbog koje je, ako se ne varam, još uvijek van stroja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.