• Blueshadow86
    3.7k
    Pa koja bi točno njegova uloga bila? :rofl: Najbolje da svi sve rade umjesto njega, a on će s crte zabijati. Malo morgen. A ti takvog napadača ne bi prodao ni za cent ispod 6 milijuna €?
  • Noel
    12.8k
    Kod Kuleta najveći problem nije njegova igra. Solidan je napadač. Naravno uz sve neke mane koje ima nikad neće bit Mandžukić ili Šuker ili Kramarić. Njegov najveći problem je kaj to nikad neće shvatit. I živi u ne realnom svijetu u svojoj glavi gledajući sebe kao igrača od 19 godina koji je wunderkind i koji će se prodat za 20 30 milja iz Dinama. Konstantno vodi bitke protiv nekoga, uvijek je u nekim borbama uvijek su neke prepreke i neprijatelji oko njega. Najveća prepreka i neprijatelj je on sam sebi. Lijepo je težit boljem u životu, radit na sebi, rast karakterno međutim ako je netko stalno fokusiran na te lifecoach i new age fore tražeći "najbolju verziju sebe" najčešće uđe u to sektaško razmišljanje i vrlo često postane vrlo loša verzija sebe i postane opsjednut svojim egom. On je veliki Dinamovac,solidan igrač ,vrijedan lik, koji daje sve od sebe i želim mu sve najbolje u karijeri. I ako ostane i ako ne ostane. Želim mu samo da se prebaci natrag u realnost i igra nogomet najbolje kaj zna.
  • Shkera
    395
    Otkud ti da je takav? Na temelju jednog slavlja pogotka ili nešto više?

Sportaši moraju biti malo prkosni, gladni i željni dokazivanja, a ne mrtva puhala.
  • Brusa
    3.5k
    Koje gluposti....
    na temelju čega si to sve tako detaljno zaključio?
    Na temelju toga što nije slavio gol i hladno je pogledao trenersku prevaru koja ga je šikanirala i davala mu progresivno duplo manju minutažu iz utakmice u utakmicu a na uštrb lika koji ne može zabiti gol. Ili ga jako dobro privatno poznaješ pa to sve znaš?
  • vjeko1701
    16.1k
    Nisam rekao samo već više nego do sada. Veći fokus na igru u protivničkih 16. Jel smo doveli igrače kojima je jača strana "stvaranje velikih prilika", znači da će nam krila biti manje fokusirana na zabijanje a više na stvaranje prilika za druge da zabiju. Kulenović više ne mora loše glumiti Petkovića nego se fokusirati da zabije šanse koje drugi ofenzivci stvore. Mislim da bi mu to bolje odgovaralo.

I da, za igrača koji:
    *ima 25 godina
    *domaći je
    *klub mu nešto znači
    *jedini je preostali napadač sa nekim kontinuitetom u klubu
    *znaju mu se mane i vrline
    *nema nikakvu prilagodbu pred sobom
    *ima solidnu statistiku iz zadnje tri polusezone

ne bi prodao za manje od toga osim ako on baš ne inzistira ili klubu fale novci.
  • Noel
    12.8k

Za njegovo dobro samo teren i rad. Mjerilo svega. Kao kod svakog igrača Dinama tako i njega. Ništa osobno protiv Sandra dapače jako mi je drag.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Znaš i sam da nitko neće ponuditi toliki novac za Kulenovića. Možda i hoće 6 milijuna, al konvertibilnih maraka, eura sigurno ne.
    Kako god, mislim da ostaje u Dinamu i da će biti 2. napadač iza nekog kapitalca, nadam se.
  • cibona
    5.5k
    Svi zaboravljaju ono najbitnije, a to zašto je on završio na klupi. To nije bilo zato što zločesti trener mrzi Kulenovića na osobnoj razini i ne može podnijeti gledati ga na terenu, već upravo suprotno.

Kulenović je bio negledljiv nekoliko mjeseci, drastično je pao u formi, izgledao je kao drvo na terenu, a često nam je bio igrač manje. I pazi onda ima obraza žaliti se što je zacementiran na klupi. Ajde da se žali unutar svoja 4 zida, ali on ide korak dalje i javno iskazuje svoje nezadovoljstvo praveći grimase i okrečući leđa navijačima i igračima. Ako to nije obraz ponašanja 15godišnje pubertetlije, onda ne znam što jest.

Hoćemo li zaboraviti činjenicu da smo ga godinama čekali, slali po posudbama, plaćali njegov previsok ugovor, onda smo ga vratili u klub pa opet čekali mjesecima da proigra.

Hvala mu na svemu, nadam se da će doći ponuda koja će zadovoljiti apetite sportskog sektora pa da ga možemo prodati i konačno započeti novu eru u klubu bez podobnih, točnije onih koji misle da su podobni.
  • vjeko1701
    16.1k
    Da, šanse da sleti takva ponuda su gotovo nikakve, barem iz lige u koju bi on pristao ići, i iskreno ne mora nitko ponuditi al po meni on u ovom trenu nama vrijedi toliko. Da je drugačija situacija, da nismo usred velike čistke i da u kadru imamo barem jednog provjerenog napadača, situacija bi bia drugačija...al nije.

Tko god dođe, Beljo, Mierez...nemaš nikakve garancije. Mierez je već imao choke sezone i pitanje je u kakvom stanju dolazi. Beljo i dalje nije iskristalizirao svoj potencijal i stigne pokazati manje nego pokazuje Kulenović a samo je dvije godine mlađi. Nije da pričamo o klincu od 18.
  • rokikaciga
    2.4k
    Kulenović je bio negledljiv nekoliko mjeseci, drastično je pao u formi, izgledao je kao drvo na terenu, a često nam je bio igrač manje.cibona

A zasto? Sto se promijenilo u odnosi na prethodnih 12 mjeseci?
  • Brusa
    3.5k
    Svi zaboravljaju ono najbitnije, a to zašto je on završio na klupi. To nije bilo zato što zločesti trener mrzi Kulenovića na osobnoj razini i ne može podnijeti gledati ga na terenu, već upravo suprotno.cibona

Pričaš gluposti i stvaraš narative lažne.

Jeste. Bilo je upravo zato. "Trener" nije ni bio u klubu dok je Kule loše igrao (a igrao je svaku utakmicu bez odmora i ozljeđen), nego je došao u zimskoj stanci.
    Prvu utakmicu "proljeća" protiv Istre , Kule je zabio gol. Zato ga je "trener" nagradio klupom u idućoj utakmici i 25 min protiv Osijeka. Iduću utakmicu protiv Šibenika je dobio punih 9 minuta! Za to vrijeme Kangi su se brojale pogođene stative, odložene lopte, zagrađivanja i dobiveni dueli (brzo statistički pobijeno od strane @Krizy ).
    Onda dolazi ta "famozna" utakmica protiv Gorice kada je ušao u 88. minuti i odmah zabio gol.
    Ja se ne sjećam da je :"pravio grimase i okretao leđa navijačima i igračima" , već suprotno : gledao je klupu (a samim time i navijače na zapadu) I tog "trenera" bez najmanje grimase , lica kamenoga.
    I što sad, i da je, koliko se sralo po njemu ja ga kužim da pokaže emociju i negativnu. Niti je on stroj, a ni oni koji seru po njemu I pozivaju ga , sumnjam da su bezgrešni sveci i moralni autoriteti.
  • cibona
    5.5k
    Jeste. Bilo je upravo zato. "Trener" nije ni bio u klubu dok je Kule loše igraoBrusa

Trener je mogao vidjeti kako je kulenović igrao cijeli 12. i dio 11. mjeseca, ne trebaš biti laik da shatiš da je u to vrijeme bio kriminalan. S jedne strane imaš novog igrača kojeg smo masno platili, a s druge strane igrača u kritičnoj formi.

Prvu utakmicu "proljeća" protiv Istre , Kule je zabio gol. Zato ga je "trener" nagradio klupom u idućoj utakmici i 25 min protiv OsijekaBrusa

Da, zato što je točno u to vrijeme došao kanga. Ponavljam, što bi ti napravio na trenerovom mjestu, bi li dao priliku u prvih 11 novom igraču ili bi gurao napadača koji je u kritičnoj formi i mjesecima izgleda kao amater na terenu.

I tog "trenera" bez najmanje grimase , lica kamenoBrusa

A to je sasvim normalna faca kada zabiješ gol, jelda?

Za to vrijeme Kangi su se brojale pogođene stative, odložene lopte, zagrađivanja i dobiveni dueliBrusa
    O kangi sam od prvog dana mislim isto, a to je da je preskup za drugog napadača i da nije kapacitet za Dinamo, ali u to vrijeme je usporedba njega i kulenovića bila nebo i zemlja.
  • San Lorenzo
    19.6k
    Mislim da se svi slažemo da ni Kulenović ni Kanga nisu materijal za prvu špicu Dinama, obojica izgledaju šlampavo na terenu s razlikom da Kulenović dok izgleda šlampavo zabija golove, a Kanga dok izgleda šlampavo ne zabija golove...da umjesto vlastitim očima nogomet pratim kroz novovalne moneyball grafove i slične pizdarije možda bih uvidio svu genijalnost Obalobjelokoščanskog asa čiji su odlazak slavili i navijači Herthe i navijači Cardiffa, a bome i dobar dio nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.