• Pacho
    1.8k

Tako je. Kaze se kozojeb.
  • Mali dioničar
    17.6k
    Trener je klasično htio za Uskrs svima nama u grupi podijeliti po jednog čokoladnog zeca, ali onda se mama jednog malog muslića požalila da oni ne slave Uskrs i da njezino dijete ne će uzet zeca i stoga se osjećati diskriminirano.Tvrdica McTvrdi

Nema boljeg simbola Uskrsa nego čokoladni zec.
  • Tvrdica McTvrdi
    722
    Je da, hrvatsko cvijeće... na svaki taj pozitivan primjer dolazi 10 negativnih, ali okej, uopće to nije tema u ovoj raspravi o marketingu. A koliko ja znam ovo je forum gdje se piše uglavnom razgovornim stilom i ne seciramo svaki izraz, pogotovo jedan uobičajeni.
  • znajdatevolimja
    438

A zašto pišeš ovakve gadosti? Kužim odkud takve konotacije za ljude s Bliskog Istoka, kužim i odakle netrpeljivost prema migrantima koji dolaze od tamo, i sam sam sumnjičav prema tome svemu.

Ali zašto pisati tako nešto za sve Muslimane, a neki od njih su jako puno dali za ovaj klub/grupu kao što je kolega iznad napisao, i s poštovanjem su se odnosili prema nama, čak s puno većim poštovanjem nego mnogi katolici.

Nije mi najjasniji taj sklop u glavi. Kaj su oni nama napravili? Ako su to ove fore s Bosnom i Hercegovinom, pa bi ja zbog toga kao trebao mrzit nekog jer je Musliman, ne pada mi na pamet.

Ja osobno nisam vjernik, nijedne vjere, a umro bi za Dinamo. Jesam ja četnik, woke liberal, mrzitelj svega hrvatskog? Čemu etiketiranje?

Poštujmo one koji su poštovali nas.
  • Hnlovac
    2.5k
    Velik dio igrača drugih nacionalnosti i vjera je donio velike stvari Dinamu, ali opet ulazimo u politiku tu

Za nekakvo dobro funkcioniranje mislim da je dobro poštivati tuđe ali i štititi svoje, mislim da ti nitko nema kaj govoriti kako ćeš se ponasati
  • Ritam Ulice
    831
    Dajte radije neke konstruktivne prijedloge i ideje, čobansku spiku ostavite za šank
  • skener
    4.1k
    Jučer ime, danas prezime
  • Ritam Ulice
    831
    Ne treba razapinjat ekipu odma lol. Uklonit ce se objava i stavit nova kaj sad
  • NORTE
    16.9k
    S obzirom da se to non stop događa to je sramotna praksa za klub naše veličine i važnosti.
    Kad se događa i na vizualima onda se zapitaš.
    Bavio sam se tim poslom, znam što je pogreška i čudi me da se ovo i dalje stalno događa.
    I tu želimo izvrsnost u klubu.
  • Pacho
    1.8k

Valjda nije previse za ocekivati da ne useru svaki dan nesto.
  • Paggini
    55.7k
    Jel Boban treba i društvene mreže preuzet???
  • Ritam Ulice
    831
    Pa kae to samo objaviš fotku
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Nažalost se baš često događaju ovakve greške. I na društvenim mrežama i u reviji.

Nije mi jasno da nitko ne vidi prije objave da je prezime krivo napisano.

Nadam se poboljšanju u tom segmentu jer trenutno to nije na razini dostojnoj Dinama.
  • Brusa
    3.5k
    očito treba. Jer ovaj čiji je to posao nije ni osnovnu stvar znao... tužno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.