• Paggini
    55.1k
    Vjerujem da se ponudilo i majkama/ocevima u Bologni, tako i ovdje. Ponuditi, napraviti neku akciju, vrhunska ideja.
  • Keyser Soze
    14.4k
    U Zagrebu ima previše ljudi koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, neke ne zanima nogomet, a neki su navijači drugih klubova. Da smo grad od 300k stanovnika pa ajde.
  • ‘nuladva’
    170
    Ko odbije dobit ce fritule
  • Dino
    3.9k
    A s tim stavom "kod nas ima previse tovarije, nase ne zanima nogomet i slicno" mozemo samo nazadovat i zalit se kak se tovari i alternativci naslikavaju u nasem gradu, kak prolaze nekaznjeno, ovo, ono. Ideja je i vise nego dobra, treba probat od malena odgajat klince. Kak znate da mozda to bas ne bi potaklo nekog da krene pratit Dinamo malo vise nego dosad.
  • Ritam Ulice
    783
    Mislim da bi poklon - mali personalizirani dres ili majica bio toliko fora da bi vecina roditelja koje ne zanima nogomet pristala jer je to realno uspomena za cijeli zivot.

S druge strane, Dinamo bi mogao donirati neku lovu Petrovoj, Vinogradskoj ili gdje god za male lavove pa se da neka prica napraviti.
  • Droljo
    17.5k
    alternativciDino

Koji su ti?
  • NKDZ86
    4.3k
    drogeri, pošteni ljudi
  • Droljo
    17.5k

Pa šta mu oni smetaju?
  • NKDZ86
    4.3k
    Ne znam ni ja kolega...
  • Ritam Ulice
    783
    upravo to.

Dinamo, kao najtrofejniji i najprepoznatljiviji sportski kolektiv u Hrvatskoj, ima moć ali i odgovornost ući u sve pore društva na pozitivan način. Nismo otkrili toplu vodu s ovim, jer već postoji ideja, treba je samo primjeniti kod nas.
  • Dino
    3.9k

Ne smetaju mi hahaha, ali jedno mali milijun puta sam bio u drustvima di ekipa grdo gleda nekog s tirkiznom kosom, ispirsanom facom i slicno.
  • Tvrdica McTvrdi
    664
    Ovo me podsjeća na anegdotu koju sam imao dok sam trenirao plivanje. Trener je klasično htio za Uskrs svima nama u grupi podijeliti po jednog čokoladnog zeca, ali onda se mama jednog malog muslića požalila da oni ne slave Uskrs i da njezino dijete ne će uzet zeca i stoga se osjećati diskriminirano. To je rezultiralo time da je trener odlučio da nitko ne dobiva zeca te godine. Moral of the story is: podijeli djeci zeca (dres), a muslić ako mu se ne sviđa ne mora jest.
  • Pacho
    1.7k

Pa bas takve i treba loviti.
  • SAS1987
    17.7k
    Pa bas takve i treba loviti.Pacho

Zagrebačka inkvizicija :lol:
  • Minken Bojna
    41
    ne kažem da je u redu kaj je ta mama napravila, mogla je uzeti tog zeca, baciti ga ili pokloniti, ali daj malo ljepše sa tim izrazima, puno tih "muslića" je dalo puno više od tebe za ovaj klub, grupu, i kaj je najbitnije, za Hrvatsku. Lepi pozdrav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.