• Paggini
    55k
    Vjerujem da se ponudilo i majkama/ocevima u Bologni, tako i ovdje. Ponuditi, napraviti neku akciju, vrhunska ideja.
  • Keyser Soze
    14.3k
    U Zagrebu ima previše ljudi koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, neke ne zanima nogomet, a neki su navijači drugih klubova. Da smo grad od 300k stanovnika pa ajde.
  • ‘nuladva’
    166
    Ko odbije dobit ce fritule
  • Dino
    3.9k
    A s tim stavom "kod nas ima previse tovarije, nase ne zanima nogomet i slicno" mozemo samo nazadovat i zalit se kak se tovari i alternativci naslikavaju u nasem gradu, kak prolaze nekaznjeno, ovo, ono. Ideja je i vise nego dobra, treba probat od malena odgajat klince. Kak znate da mozda to bas ne bi potaklo nekog da krene pratit Dinamo malo vise nego dosad.
  • Ritam Ulice
    773
    Mislim da bi poklon - mali personalizirani dres ili majica bio toliko fora da bi vecina roditelja koje ne zanima nogomet pristala jer je to realno uspomena za cijeli zivot.

S druge strane, Dinamo bi mogao donirati neku lovu Petrovoj, Vinogradskoj ili gdje god za male lavove pa se da neka prica napraviti.
  • Droljo
    17.4k
    alternativciDino

Koji su ti?
  • NKDZ86
    4.3k
    drogeri, pošteni ljudi
  • Droljo
    17.4k

Pa šta mu oni smetaju?
  • NKDZ86
    4.3k
    Ne znam ni ja kolega...
  • Ritam Ulice
    773
    upravo to.

Dinamo, kao najtrofejniji i najprepoznatljiviji sportski kolektiv u Hrvatskoj, ima moć ali i odgovornost ući u sve pore društva na pozitivan način. Nismo otkrili toplu vodu s ovim, jer već postoji ideja, treba je samo primjeniti kod nas.
  • Dino
    3.9k

Ne smetaju mi hahaha, ali jedno mali milijun puta sam bio u drustvima di ekipa grdo gleda nekog s tirkiznom kosom, ispirsanom facom i slicno.
  • Tvrdica McTvrdi
    621
    Ovo me podsjeća na anegdotu koju sam imao dok sam trenirao plivanje. Trener je klasično htio za Uskrs svima nama u grupi podijeliti po jednog čokoladnog zeca, ali onda se mama jednog malog muslića požalila da oni ne slave Uskrs i da njezino dijete ne će uzet zeca i stoga se osjećati diskriminirano. To je rezultiralo time da je trener odlučio da nitko ne dobiva zeca te godine. Moral of the story is: podijeli djeci zeca (dres), a muslić ako mu se ne sviđa ne mora jest.
  • Pacho
    1.7k

Pa bas takve i treba loviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.