• Odani Zgd
    1.2k
    Radeljić,Radeljić,Radeljić.....tko gura više tog panja ka Dinamu....on pojačanje sigurno nije,ako dovodimo igrače samo da popunimo kadar onda ok,i za to još platit dvije milje+netko od igrača....radije gurati naše mlade do zime,ako bude štekalo onda se na zimu pojačat s još jednim stoperom,nije nam sad pod mus da moramo pošto/poto dovodit stopera,ajde da je neko ime ok,al Radeljić....
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Kad mislimo da tjt Zvone doda gasa i dovede stopera iz Barce. Lik posluje na nekoj puno višoj razini.
  • mlkaskic
    502
    Ali stvarno, ovo što Boban radi je nevjerojatno. Dugo smo morali patiti, ali sada opet imamo vođu koji zna kako stvari funkcioniraju.
  • Jurki
    27.9k
    Mislim da Misko prek piskarala Radeljicu pumpa cijenu.
    Nema logike da damo 2 milje za stopera s jos jednom godinom ugovora. Na zimu nam se vracaju Perkovic ako ga Poljaci ne otkupe, tu je Torrente, treba klincima davati minute.

Isto tak obzirom koliko smo para utukli u zadnju liniju mislim da je to to. Treba dopeljati jos špicu, mozda krilo..

Nema nikakve logike taj transfer.. pa taman da Radeljic dojde za dz.
  • vjeko1701
    30.2k
    ali sada opet imamo vođu koji zna kako stvari funkcioniraju. — mlkaskic

A kad je bilo zadnji put?
  • Laugreano
    6.1k
    Radeljic nije vrhunski stoper, ali i takav je najbolji stoper lige.
  • keppi
    623
    Nikad ne bi pomislio da će u jednom trenutku u ekipi najbrojniji stranci biti Španjolci.
  • mlkaskic
    502
    Vjerojatno prije mog vremena. :rofl:
  • hardek
    13.5k
    Ovo je Bobanov "big dog" potez Mišku. Tražiš 2 milje za Radeljića, ok ja dovedem malog iz Barce za 1,2 milje. Sada Radeljić realno vrijedi još manje, how the turn tables.

Marić bi sjedio s rukama u džepovima mjesec dana i onda kad krene gorit kuća i štala dao Mišku 2 milje i postotak transfera od Rukavine.
  • GOAT
    9.5k
    Marić bi sjedio s rukama u džepovima mjesec dana i onda kad krene gorit kuća i štala dao Mišku 2 milje i postotak transfera od Rukavine. — hardek

Ili bi dodao gasa i iz japana doveo nekog Pop Ushimi lika od 170 na neku posudbu od 6mj kojeg bi Kovačević samo posjeo na klupu a mi bi opet bez stopera bili :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Sada Radeljić realno vrijedi još manje, how the turn tables. — hardek

Još uvijek mislim da će Miško prodat Radeljića (ako će ga prodavat) za te novce koje traži, ali to ne znači da nama vrijedi toliko i to je okej.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Jadna je onda liga ako je on najbolji stoper.Od silnih ponuda,njega se baš gura prema Dinamu,izravnom konkutentu.
  • Droljo
    32.3k
    Imamo dovoljno igrača. Treba špicu uzet i bok.
  • Laugreano
    6.1k
    Pa imas priliku vidjet svake godine u kvalifikacijama kakva nam je liga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.