• Odani Zgd
    1.1k
    Radeljić,Radeljić,Radeljić.....tko gura više tog panja ka Dinamu....on pojačanje sigurno nije,ako dovodimo igrače samo da popunimo kadar onda ok,i za to još platit dvije milje+netko od igrača....radije gurati naše mlade do zime,ako bude štekalo onda se na zimu pojačat s još jednim stoperom,nije nam sad pod mus da moramo pošto/poto dovodit stopera,ajde da je neko ime ok,al Radeljić....
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Kad mislimo da tjt Zvone doda gasa i dovede stopera iz Barce. Lik posluje na nekoj puno višoj razini.
  • mlkaskic
    298
    Ali stvarno, ovo što Boban radi je nevjerojatno. Dugo smo morali patiti, ali sada opet imamo vođu koji zna kako stvari funkcioniraju.
  • Jurki
    20.8k
    Mislim da Misko prek piskarala Radeljicu pumpa cijenu.
    Nema logike da damo 2 milje za stopera s jos jednom godinom ugovora. Na zimu nam se vracaju Perkovic ako ga Poljaci ne otkupe, tu je Torrente, treba klincima davati minute.

Isto tak obzirom koliko smo para utukli u zadnju liniju mislim da je to to. Treba dopeljati jos špicu, mozda krilo..

Nema nikakve logike taj transfer.. pa taman da Radeljic dojde za dz.
  • vjeko1701
    21.3k
    ali sada opet imamo vođu koji zna kako stvari funkcioniraju.mlkaskic

A kad je bilo zadnji put?
  • Laugreano
    4.8k
    Radeljic nije vrhunski stoper, ali i takav je najbolji stoper lige.
  • keppi
    462
    Nikad ne bi pomislio da će u jednom trenutku u ekipi najbrojniji stranci biti Španjolci.
  • mlkaskic
    298
    Vjerojatno prije mog vremena. :rofl:
  • hardek
    7.7k
    Ovo je Bobanov "big dog" potez Mišku. Tražiš 2 milje za Radeljića, ok ja dovedem malog iz Barce za 1,2 milje. Sada Radeljić realno vrijedi još manje, how the turn tables.

Marić bi sjedio s rukama u džepovima mjesec dana i onda kad krene gorit kuća i štala dao Mišku 2 milje i postotak transfera od Rukavine.
  • GOAT
    4.2k
    Marić bi sjedio s rukama u džepovima mjesec dana i onda kad krene gorit kuća i štala dao Mišku 2 milje i postotak transfera od Rukavine.hardek

Ili bi dodao gasa i iz japana doveo nekog Pop Ushimi lika od 170 na neku posudbu od 6mj kojeg bi Kovačević samo posjeo na klupu a mi bi opet bez stopera bili :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Sada Radeljić realno vrijedi još manje, how the turn tables.hardek

Još uvijek mislim da će Miško prodat Radeljića (ako će ga prodavat) za te novce koje traži, ali to ne znači da nama vrijedi toliko i to je okej.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Jadna je onda liga ako je on najbolji stoper.Od silnih ponuda,njega se baš gura prema Dinamu,izravnom konkutentu.
  • Droljo
    23.3k
    Imamo dovoljno igrača. Treba špicu uzet i bok.
  • Laugreano
    4.8k
    Pa imas priliku vidjet svake godine u kvalifikacijama kakva nam je liga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.