• Dudu9
    1.9k
    Pa upravo je Kule uterao Hajduku i time ga izbacio za naslov, ali najbolje pisat kako slabijima zabija, pa šta drugi nisu ko on zabijali? Za druge je opravdanje da je momčad bila u kurcu a kad se sere po Kulenu onda ispada da je zabio u nebitnim utakmicama
  • Jurki
    18.4k
    dobim slom zivaca kad vidim da neki nas igrac ode u Ri... jer znam da ce ga trpjeti dovoljno dugo dok ta panjcuga ne proigra i onda nas sjebe.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Naravno, kad bi još stigao i Radeljić, od kojeg Dinamo nije odustao, onda bi prvi stoperski par bio Radeljić-Dominguez, to bi bila idealna kombinacija.

SN
  • Orc123
    12.6k
    Galesic moze bez brige pokriti lijevog stopera, to je i igrao ove sezone nakon ozljede Torrentea tako da ocekujem Domingueza i Galesica tu......Galesic je Gvardiol za Radeljica i mislim da nam vise uopce nije potreban stoper ako se produzi KTC.....

Evo i Romano nam redovno objavljuje pojacanja, ocito da s velikim respektom gleda na Dinamo!
  • Jurki
    18.4k
    Naravno, kad bi još stigao i RadeljićKeyser Soze

Rađe nek igra mali Jakir, nego da jebenom zalizanom smecaru Miskovicu tutnemo u dzep 2 milje eura.
  • mlkaskic
    263
    Prošle sezone su Francuzi bili hit, ove sezone su Španjolci. :razz:
  • OsamŠest
    5.8k
    Nema stranca do Španca.. :grin:
  • Paggini
    59.2k
    tutnemo u dzep 2 milje eura.Jurki

Tutnut cemo mu milju i 200, ako i to
  • penetrisac
    238
    Liječnički najavljen za sutra!
    Mucha Suerte Sergi, te esperamos!
  • Blueshadow86
    3.7k
    Prošle sezone su Francuzi bili hit, ove sezone su Španjolci. :razz:mlkaskic

A Japanci? Taki i Ogi se tako lako zaboravljaju :smile:
  • Jurki
    18.4k
    ma ni centa.
    Radeljic mi ovak nije igrac za kojega mislim da nam moze nekaj donesti.
    Stisnut se sa ovih 6 stopera do zime i onda vrnuti Perkovica isto tak trebalo bu vracati u zivot Torrentea..
    Isto tak koji ce nam k onda Zivkovic i Jakir jr. ako budu samo u zapisniku.. ak nemreju obojica igrati na 2 ili 3:0 za nas onda nema mjesta za njih u Dinamu.
  • bazooka93
    24
    ma mislim da ce desno biti fiksiran lisica a na lijevok krilu ce se rotirati stojke i vidiovic. Slicno radi i psg ispremijesa trojku naprijed i stvori dodatnu zbunjozu odbranama.
    Pretpostavljam da u Europi ce se igrat s dvije osmice (ljubo-vlllar) a HNL s 10-kom (Vidovic/Mudrazija)
    Mislim da je besplatni Mierez bolja opcija od Belje. Beljo je dobar tehnicar i dribler ali nije neki golgeter, iako ima visinu nema leđnu igru ni skok. S druge strane Mierez je Mandžo za sirotinju i bolje bi se uklopio u ovaj Kovacevicev sustav.
    Spanjolski stoper je prosao La Masiu i igrao s prvim timom znaci neki kurac valja. Samo ga KTC mora naucit prljavi dio posla. KTC je vec odgojio Gvardiola i Sutala tako da ne sumnjam.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Polako mi se kriteriji spuštaju pa onda bih ipak bio zadovoljan Radeljićem. Ljevak je i dokazan na ovoj razini, što je bolje nego obrnuto, je li

Ako para za šesticu neće ostati, onda se nadam da je Ljubičićeva izjava zapravo najava da se vraća u svoju rolu kakvu je imao u Rapidu
  • mali M
    8k
    ma sve ste rekli momci. Prvo je velika stvar da dovodimo igrače prije priprema i da će se imat dovoljno vremena da se procjeni prva momčad. Druga stvar je što Boban ne dovodi jednog top kapitalca (barem na papiru), a za backup nikoga jer nema potrebe ili ćemo se krpat sa nekim sa krive pozicije, nego frajer duplira sve pozicije sa kvalitetom i kvalitetnim potencijalom. Namjerno kažem kvalitetnim potencijalnom jer ovo su sve potencijali u pravom smislu riječi, a ne samo popune.. Znači imamo toliko kvalitete u momčadi da možemo stalno rotirati, imati onu staru uzrečicu, 20 igrača za prvu momčad, samo je stvar taktike i rotacije..

Još nešto, netko je prigovorio da smo spali na užasno mladu momčad, a nama je u krugu prve momčadi (onako iz glave) Mudražija 28, KTC 35, Mišić 30, Ljubičić 27, Nevistić 26, Villar 27.. To je baš dobar omjer mentora za ove srednje do mlađe.. Kolko bi vi starijih, 15 od 22 igrača ukupno?

Pa upravo je Kule uterao Hajduku i time ga izbacio za naslov, ali najbolje pisat kako slabijima zabija, pa šta drugi nisu ko on zabijali? Za druge je opravdanje da je momčad bila u kurcu a kad se sere po Kulenu onda ispada da je zabio u nebitnim utakmicamaDudu9

doslovno ne čitaš upise cijelu temu. Hrpa ekipe, uključujući i mene tvrdi da je sezona za sve bila katastrofa i da nije baš reprezentativno mjerilo. DOSLOVNO nitko ne izdvaja Kulena za glavnog krivca. A da ne kažem da sam ti u upisu na koji si referirao za zabijanje slabijima napisao i da je lijepo imat napadača koji gazi slabije ali da nam treba i netko tko neće nestati na jakim utakmicama. Hvališ se što je zabio jedan gol u 9 derbija..
    Zašto bezveze stvaraš nevidljive neprijatelje i na silu pokušavaš ugurati Kuleta u ulogu žrtve... Svi ćemo mi biti presretni da Kule ponovi prošlogodišnju sezonu, ali se nadam i da ćemo imati nekoga tko će riješavati i derbije, jer Kule neće...
  • bazooka93
    24
    Mijic bi mogao biti novi Orišić tzv late bloomer. Lik podiže formu iz sezone u sezonu a prošao je trnovit put. Plus je dinamovac kao Orša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.