• Laugreano
    4.4k
    Sergi je prosle godine igrao u paru sa famoznim Fayeom

[img]http://fay.png
    [img]http://ser.png
  • Nolifer
    11.7k
    Mi pizdimo godinama kak nas Rijeka prca a mi im saljemo "nase otpatke" jbg nama otpatci, njima nova vrijednost.Jurki

Drago mi je da nisam jedini koji je to primjetio... :up:
  • Crni86
    11.9k
    imas graf za sergija iz te prethodne sezone?
  • Dudu9
    1.8k
    Pa upravo je Kule uterao Hajduku i time ga izbacio za naslov, ali najbolje pisat kako slabijima zabija, pa šta drugi nisu ko on zabijali? Za druge je opravdanje da je momčad bila u kurcu a kad se sere po Kulenu onda ispada da je zabio u nebitnim utakmicama
  • Jurki
    18.1k
    dobim slom zivaca kad vidim da neki nas igrac ode u Ri... jer znam da ce ga trpjeti dovoljno dugo dok ta panjcuga ne proigra i onda nas sjebe.
  • Keyser Soze
    14.4k
    Naravno, kad bi još stigao i Radeljić, od kojeg Dinamo nije odustao, onda bi prvi stoperski par bio Radeljić-Dominguez, to bi bila idealna kombinacija.

SN
  • Orc123
    12.3k
    Galesic moze bez brige pokriti lijevog stopera, to je i igrao ove sezone nakon ozljede Torrentea tako da ocekujem Domingueza i Galesica tu......Galesic je Gvardiol za Radeljica i mislim da nam vise uopce nije potreban stoper ako se produzi KTC.....

Evo i Romano nam redovno objavljuje pojacanja, ocito da s velikim respektom gleda na Dinamo!
  • Jurki
    18.1k
    Naravno, kad bi još stigao i RadeljićKeyser Soze

Rađe nek igra mali Jakir, nego da jebenom zalizanom smecaru Miskovicu tutnemo u dzep 2 milje eura.
  • mlkaskic
    224
    Prošle sezone su Francuzi bili hit, ove sezone su Španjolci. :razz:
  • OsamŠest
    5.6k
    Nema stranca do Španca.. :grin:
  • Paggini
    55.5k
    tutnemo u dzep 2 milje eura.Jurki

Tutnut cemo mu milju i 200, ako i to
  • penetrisac
    122
    Liječnički najavljen za sutra!
    Mucha Suerte Sergi, te esperamos!
  • Blueshadow86
    3.6k
    Prošle sezone su Francuzi bili hit, ove sezone su Španjolci. :razz:mlkaskic

A Japanci? Taki i Ogi se tako lako zaboravljaju :smile:
  • Jurki
    18.1k
    ma ni centa.
    Radeljic mi ovak nije igrac za kojega mislim da nam moze nekaj donesti.
    Stisnut se sa ovih 6 stopera do zime i onda vrnuti Perkovica isto tak trebalo bu vracati u zivot Torrentea..
    Isto tak koji ce nam k onda Zivkovic i Jakir jr. ako budu samo u zapisniku.. ak nemreju obojica igrati na 2 ili 3:0 za nas onda nema mjesta za njih u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.