Ako Dominguez dođe, to će također vjerujem biti zadnji ulazni transfer zadnje linije (šteta — Fan
Patrik Mijić mi se čini odlična rombusna 9ka kao onomad Mario Budimir. Odličan za rotacije a austrijska liga je fizički moćnija i Boban igra na kartu da igrači imaju fizikalije tipa Ljubičić i Lisica ili da imaju pas igru tipa Villar i ovaj mali stoper.
Kako Valincic onda moze a za ovog tek predstoji za vidjeti? — Orc123
Neva
RPG----Galešić---Sergi---Vinlof
----------------Mišić----
-------Ljubičić--------Villar----
Lisica-------------------Stojković
--------------Beljo----------------
Mislim da se dolaskom Domingueza ne računa na Mmaeea i mislim da je on dalje nebitan u cijeloj ovoj priči.Pod pretpostavkom da Mmaee ostaje i da se dobije u glavi.
KTC produzuje ugovor imas dva vrlo iskusna stopera. Galesic isto tak nije neiskusan i mislim da uz Zivkovica i Jakira juniora imas dovoljno kvalitete za polusezonu (ako ne i kompletnu sezonu).
KTC, Mmaee, Galesic, Dominguez, Zivkovic i Jakir junior ... dalo bi se to fino ukomponirati... a to je na Kovi. — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.