• Mathiasovi Chageri
    5.6k
    Po meni plusevi za sad:

Valinčić, Ljubičić, Mudražija, Vidović

Upitnici: Vinlof, Dominguez, Villar, Lisica
    Keyser Soze

Kako su ti Vinlof i Villar upitnici, a Valinčić plus?

Igrač sa jednom i pol sezonom HNL-a i gigantima poput Neretvanca i Širokog je plus, a dečko sa jednom sezonom austrijske Bundeslige i dečko sa 80 utakmica Serie A i La Lige su upitnici?
    Ako su Villar i Vinlof upitnici, onda je i Valinčić teški upitnik.

Mislim okej, nismo gledali Villara i Vinlofa pa pušemo i na hladno, ali to što smo gledali Valinčića u lošem HNL-u ga ne stavlja u veliku prednost pred ovom dvojicom.
  • Dani Olmić
    1.7k
    nitko se ovdje ne zali, barem nitko normalan … kad vidim sta smo vec napravili u odnosu na proslih godina… brutalno

Ali morat cemo izdvojit lovu za najmanje 1 ako ne i 2 napadaca, inace smo napravili dobar rok ali ne savrsen… jel to nam definitivno treba
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Mene je samo strah da ne bude nekakvih poticanja na početku, jer mislim da budu razapeli neki ljudi ovdje i Bobana i Zajeca opet i Manenicu jer se maknuo da dođe Boban i Dabca jer se samo naslikava... A realno je da smo doveli mladu momčad koja se bude tek gradila, ali sa puno višim potencijalom nego što smo imali dosad. Moju podršku će imati sigurno, samo se nadam da neće imati previše municije ovi što koriste svaki kiks da blate Dinamo.
  • Laugreano
    4.4k
    Sutalo je sa 20 tek trebao dokazat u Istri da je za ozbiljan nogomet.
  • Keyser Soze
    14.4k
    Kako su ti Vinlof i Villar upitnici, a Valinčić plus?Mathiasovi Chageri

Valinčić mi se svidio jako u Istri i nadao sam se da ćemo ga dovesti. Za ostale poput Vinlofa i Villara to ne mogu reći jer ih nikad nisam gledao, a dovoljno sam se puta opekao da slavim igrača prije prve utakmice pa sam tako za Mmaeea smatrao da je kapitalac od stopera jer ima 40 europskih nastupa za Ferencvaroš dok sam za Cordobu mislio da će biti siguran član prvih 11 jer desnog krila nismo ni imali.
  • Mlađi referent
    13.1k
    Slažem se s kolegom @Keyser Soze, glede Vinloefa i Morisa.

Valinčić je u ovom trenu nemjerljivo fizički jači od Vinloefa i po meni je upravo tu upitnik - hoće li Vinloef napravit potreban iskorak, pojačat fizikalije i dignut se na nivo koji je potreban. Ja oba transfera podržavam, bez sumnje, ali Moris je u odigrao puno, ali puno kompletniju sezonu po svemu kaj možemo vidit. Ok, možemo pričat da je liga slabija, ali toliko ne.

S druge strane, Villar nikako ne može ići pod upitnik. Može on ispast flop, ali je izgrađen igrač, znaš točno kaj dobijaš i tu nema previše dileme.
  • rakurs
    1.5k
    A realno je da smo doveli mladu momčad koja se bude tek gradila, ali sa puno višim potencijalom nego što smo imali dosad. Moju podršku će imati sigurno, samo se nadam da neće imati previše municije ovi što koriste svaki kiks da blate Dinamo.Dragon1Warrior123

Ovako i ja razmišljam. Ako neće ići dobro ove sezone ovi u najvećoj euforiji će biti najglasniji protiv Bobana, Dapca i ostalih, što je i normalno jer očito najviše očekuju čim su u euforiji. Ovoj ekipi će trebati dugo vremena da se uigra, da se sve posloži, pa čak i s ovim dugim pripremama. A ni to ne garantira da će gaziti u HNL-u. Ali vizija Bobana je jasna i dugoročno ćemo s ovime sigurno profitirati.

Daj Bože da u 20 kola imamo 17 pobjeda i tri neriješena, ali ovo je mlada ekipa koja će imati oscilacije. Igrat će na maksimumu svojih mogućnosti kao što svi i govore, nećemo gledati prešetavanja što je svakako pohvalno.

Ono što je meni jako bitno je baš ta vizija koje do sada nije bilo. Zato ću ove sezone šutjeti i da bude gore nego prošle sezone.
  • Nogo
    7.7k
    Meni ovo sa Dominguezom izgleda kao neki deal s Varellom i Barcom.
    Možda saznamo šta je pozadi.
  • Orc123
    12.3k
    ali samo pitanje, logicno. Kako Vinlof moze s 19g odigrati jacu Austrijsku ligu i biti ponajbolji bek lige koja je jaca od HNL i klub je jaci od Istre. Kako Valincic onda moze a za ovog tek predstoji za vidjeti? Molim logican odgovor koji ne postoji....

Valincic u slabijem klubu i ligi 33 2 2
    Vinlof u jacem klubu i jacoj ligi 31 1 1
    Moris ima 22g, ovaj 19......
    Gdje je bio Moris sa 18-19g? Moris s toliko godina imao 12 utakmica u Sirokom brijegu u BIH....mislim ono....

Da se razumijemo, podrzavam dolazak Valincica, bit cw dobra rotacija RPG-u...
  • Mali Zeus
    17.9k
    Ušao nam je netko sazad.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Kakva je situacija s napadačima, koga dovodimo?
  • Makedonion
    70

Kaj se toga tice, meni je pak palo na pamet kako to da Boban, ko covjek iz talijanskog nogometa jos nije dofurao nekog iz Italije
    17mReplyShareFlag

Da, kak je krenulo, ocekivao sam potpis Luke Topalovica ili Borne Knezovica
  • Jurki
    18.1k
    Da malo vidimo brojke za stopere o kojima se prica.. Radeljic i Dominguez.

Radeljic - 28 godina, tesko dural ubitacan tempo hnla. Godinu dana jos ugovor za 2 milke. S te dve milke bi Miskovicu fino servisirali proracun i dali mu jos manevarskog prostora. Isto tak upitno je kak bi se Radeljic postavil prema klincima u svlacionici.

Dominguez - 20 godina, dolazi iz Barcelone, potencijal koji je vec nastupal za prvu ekipu. Cijena isto 2 mil eura + 40%. Igrac koji nebu dosel u svlacionicu i igral hnl prek kurca, vec mu je pretpostavljam cilj napredak u karijeri i odlazak van. Znaci da bu jel travu.

Mislim da se zakljucak sam namece kaj je za Dinamo bolje.
  • Fan
    1.2k
    A sada... KRILO!NitkoBitan

Mislim da su jako male vjerojatnosti, rekao bih čak i nikakve, da idemo po krilo dok god su Hoxha i Cordoba ovdje.
    Lijevo: Stojković, Hoxha
    Desno: Lisica, Cordoba.

Ako Dominguez dođe, to će također vjerujem biti zadnji ulazni transfer zadnje linije (šteta, nadao sam se iskusnom kapitalcu).
    Jedino što još treba čekati je špica, možda i dvije, ovisno o Kulenoviću.
  • bazooka93
    12
    Patrik Mijić mi se čini odlična rombusna 9ka kao onomad Mario Budimir. Odličan za rotacije a austrijska liga je fizički moćnija i Boban igra na kartu da igrači imaju fizikalije tipa Ljubičić i Lisica ili da imaju pas igru tipa Villar i ovaj mali stoper.
    Drago mi je da je BiH liga ojačala puno sirovog talenta dolazi sad iz nje Sučić, Rozić, Valinčić, Oreč itd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.