• Makedonion
    65

Slazem se, samo najbolji moraju igrati. Ili, oni koji su u tom trenutku u najboljoj formi i pozitivnom momentumu.
  • JakovK6
    157
    Ne sjećam se kad sam zadnji puta bio tak nabrijan za novu sezonu, točnije za prvu pripremnu utakmicu. Uzet ću bolovanje taj dan samo da pri miru vidim kak će to izgledat :D AJMO DINAMO!!!
  • znajdatevolimja
    423
    10 lavova i na golu Livi kapetan..mokri snovi
  • tp1997
    1.6k
    Nismo mi ovoliko para dali da netko grije klupu. Ovo je za nas kapitalac koji ide direkt u prvih 11. Projekt kluba kojeg treba istrpit.NitkoBitan

No to onda znači da nećemo dovoditi iskusnijeg stopera...po meni minus
  • ElDorado
    4.4k
    Očito sad imamo dobre veze u Španjolskoj
  • Makedonion
    65

Ocekujem da neto prihod bude barem 5 milijuna. A prije toga ocekujem da mali ima sezonu zivota, osvoji HNL, i odvede Dinamo barem do osmine finala EL.
  • Orc123
    12.3k
    kako za Isusa Boga Villar moze biti pod upitnici.....? Moris ima isto tako jednu pravu sezonu ko i Vinlof, samo Vinlof to ima u jacoj ligi......realno tako onda sve mozemo staviti pod upitnik! Villar je definitivno najjace ime na popisu.
  • cibona
    5.5k
    Ukoliko želimo u potpunosti zaokružiti i završiti priču o remontu, ključno je prodati Kulenovića. On je dio stare garde, bio je povezan sa senatorima, a gledajući njegovo ponašanje u prošloj sezoni, poglavito u drugoj polovici kada se radi povrijeđenog ega durio kao razmažena 15godišnja djevojčica, mislim da nam takav populistički karakter ne treba.

On je najveći Dinamovac i krv bi dao za plavu boju, ali samo onda kada mu je status u okviru njegovih osobnih želja. Na proljeće smo jasno vidjeli njegovo pravo lice. I bobanu je jasno da mu takav karakter ne treba u svlačionici, vidjet ćemo hoće li doći kakva dobra ponuda, a ako dođe, trebamo ju prihvatiti bez trunke razmišljanja.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Očito sad imamo dobre veze u ŠpanjolskojElDorado

Kaj se toga tice, meni je pak palo na pamet kako to da Boban, ko covjek iz talijanskog nogometa jos nije dofurao nekog iz Italije
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Slažem se, ali ga nebi prodavao zbog ponašanja ili neceg trećeg. Vec jednostavno kako bi sakupili novac za što kompletniji remont.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Iskreno malo me cudi euforija oko dovodenja stopera iz trece spanjolske lige :lol:

Papogotovo za 2m eura i onda valjda kao startna opcija? Meni je to 50/50 uspjeh flop al nije bas mala lova za to.

Nisam ga gledao i zato ne zelim rec da ce floppat. Imam povjerenja da Zvone zna. Ali ono ajmo se malo prizemljit. Nismo doveli nikakvog kapitalca, kao sto je recimo Ljubicic, koji mi za sada ostaje realno jedini kapitalac.

Ubiti bih rekao za sada ovako:

Kapitalci: Ljubicic

Polukapitalci: Vidovic, Villar

Solidne popune: Mudrazija, Goda, Soldo

50/50 transferi: Dominguez, Vinlöf, Lisica, Valincic

Potencijal: Kulusic

Optimizam temeljim vise na tome da te igrace dovodi Boban i valjda zna sto radi, jer moze prepoznat sto mi ne mozemo, nego na tome kakve igracine dovodimo. Jer za mene to nisu nikakve bombetine izuzev Ljubicica.

Zato kao sto rekoh mozda se trebamo malo spustit na zemlju prije nego sto ismijavamo Miskovica, samo da bi na kraju ispalo da smo dali jednake pare za losijeg stopera, jer ne bi bilo prvi put :lol:

Ali naravno sam optimistican da ce se sve to poslozit na odlican nacin, jer mi se jako svida tempo kojim se radi i vidim da se ima vizija i plan. A to uglavnom zavrsi dobro.
  • Keyser Soze
    14.4k
    Villar moze biti pod upitnici.....?Orc123

Lijepo, većina foruma nije čula za njega dok nije došao u Dinamo. Za Romu je igrao prije 5 godina, onda išao po posudbama i skrasio se u Granadi. Dok ne vidimo uzorak od barem 10 utakmica, nećemo znati na čemu smo dok smo recimo Valinčića svi gledali i znamo što nam može donjeti.
  • Amigo86
    19
    Mene i dalje iznenađuje da postoje još ljudi koji seru po transferima dinama za sada...ovo nije dobro oni nije dobro pa koji k, pa i da dovedemo velikog kapitalca i dalje bi bilo ljudi koji bi se žalili za svaku sitnicu
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Neki seru pre vise. Ali jel se itko zalio na transfer Ljubicica? To je za mene pravi kapitalac. Igrac gdje mozes bit 99% siguran da ce radit razliku u prvih 11.
  • Orc123
    12.3k
    ponavljam, Vinolf ima jacu sezonu u jacoj ligi i dolazi ko 1. Bek, Moris dolazi ko rotacija i dobar je igrac.....Mudrazija je rotacija....i Ljubo je ispao u 2. Ligu pa sta.....od Villara ne znas sta dobijas? Pa covjek igra standardno prvomu La ligi sada u la ligi 2.....prosao sve i svasta u karijeri.....sigurno ne moze ispast panj.....
    Svi su onda pod upitnikom, izdvajati nekoga fakat nema smisla....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.