• Droljo
    17.5k
    dario zaboravioLudovic IX

dario zaboravioLudovic IX

Daj ugasi taj autokorekt jebote. Zahora misliš valjda?
  • sport
    4.8k
    hvala sad mi je lakše,valjda bumo nekog i dopeljali :rofl:
  • Orc123
    12.3k
    daj mu pogledaj graf i koliko je mali jak na lopti...u tom segmentu je daleko bolji od Torrentea...ako mu defanziva na razini Torrentea imamo stopera top klase!

Govorimo o stoperu iz 1. Momcadi Barcelone a ne juniora.
  • Zagi
    10.3k
    Dobro polako. Bumo ga vidjeli na pripremama.
  • Omake
    9.8k
    Statistički je spektakularno kompletan, rating i za tradicionalnog i za build up stopera mu je u najbolji u toj ligi. Većinom vuče na jednu ili drugu ulogu. Tipa Torrente je u HNLu kao tradicionalni stoper na dosta visokoj razini ali je prosjek po build upu. Mmaee je poslije Marešića i Galešića najbolji build up stoper, ali je po metrici za tradicionalnog debelo ispod prosjeka. Na oko je dosta brži od Torrentea. Ako bude u pola igrač kao npr Marc Bartra ili Eric Garcia, odlično smo pogodili, a meni djeluje atletičniji od obojice.
  • NitkoBitan
    27.8k
    Slikaj se Miskovicu! Da mi je vidjet tko ce mu dat 2 milje za trubu od igraca u zadnjoj godini ugovora. Sto je reketario Dinamo reketario je, mi se okrecemo Barceloni i Bayernu samo ne znam ciji ce Misko broj okrenut, FC Dubaia?
  • Orc123
    12.3k
    ako ne vjerujemo Omakeu kome ćemo onda! :strong: :smile:
  • scooniepenn
    5k

Samno da te ispravim za Torrentea. U trenutku kad je on došao u Dinamo igrali su Primeru, ne Segundu. Torrente možda nije potencijal razine ovog dečka, ali je došao s puno više prvoligaškog iskustva tako da ga ne treba potcjenjivati.
  • Fan
    1.2k
    Ovo malo što sam proguglao, pogledao X, vidio ovaj jedan video, čini se - dosta dobar.
    Njegovim dolaskom nekako mislim da bi to bilo to što se obrane tiče:
    Vinlof i Goda LB
    Galešić, Dominguez, KTC, Mmaee, Torrente, Živković, Jakirović CB
    RPG, Valinčić RB
    Mislite da bi nam početni stoperski par, ukoliko Mmaee otpadne do kraja, mogao biti Galešić i Dominguez? Malo kockarski, ali sviđa mi se, pogotovo jer bi mogli imat puno bolji support od veznog reda ove godine pa će lakše i disat.
  • Noel
    12.8k
    Nevjerojatno kakav transfer rok i kakav posao rade Zvone i Dabac. Na stranu kvaliteta igrača o tome će se raspravljat nakon par mjeseci ali način i brzina kojom se dovode pojačanja, prinove i novi igrači su za naše pojmove senzacionalne. Uz sve to u isto vrijeme je bila i brza i efikasna metla svima koji se ne uklapaju u novi Dinamo. Tek je 24.6.
  • keppi
    418
    Inače mi je prijelazni rok gotovo u rangu s prvenstvom po zanimljivosti, ali ovo je dosad pravi stampedo.
    Ha, ne možeš na miru ni piće popiti. Boban se zbilja prihvatio posla.
  • Crusades
    16.5k
    Ma naravno... samo želim usporedit klub iz kojeg je došao Torrente (ajmo reć donja razina španjolskog nogometa) i Barcelonu iz koje bi došao Dominguez.
  • Olmic
    4.9k
    mali problem je lijeva noga s navedenim stoperima dok se raul ne oporavi
  • Makedonion
    70
    Ljudi moji kaj se dogadja!!! Zadnji put sam ovakvo uzbudjenje dozivio kad je krimos na Kamenskom vadio BiH putovnicu iz kufera. Ako je Kovacevic uspio sloziti igru sa Nestorovskim i Marunom, kaj ce tek raditi s ovim momcima od kojih pola jedva ceka pisati krv za Dinamo. Nemrem docekat da krenu prijateljske
  • Zagi
    10.3k
    Ima koji napadač u Barci? Možda Lewu treba udomit na sezonu - dvije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.