• Paggini
    55.4k
    Olmu ćemo spomenik jednog dana ispred novog Maksimira dizati, samo cu to reci
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Dominguez sigurno nije kapitalac, ali mogao bi ispasti vrlo zanimljivo rješenje. Sigurno nije bez razloga zaslužio ove sezone tih par nastupa u Barceloni koja je osvojila.

Vidim da je odigrao nešto i protiv Monaca i zvezde u LP.
  • Crni86
    11.9k
    A da se jos i livi vrati doma…… auf….

Pustite me neka sanjam
  • JakovK6
    156
    Najviše od svega mi je drago na naši novinari nisu imali pojma o ovome. Ponovo će se gristi i bit će "transfer iz vedra neba". Jako mi se sviđa ovo
  • Sajla
    9.8k
    Nije to sad neki extra level talent, ali veci kada je dobio priliku u prvoj rkipi ocito ima nesto u njemu. Vjerujem da bi za nasu razinu mogao biti odlican pick.Crni86

do sada se u Hrvatskoj takvim igračima plaćalo da dođu igrati rođendanske utakmice...
  • Keyser Soze
    14.4k
    Zanimljivo, ali po meni nikako za prvih 11
  • Ludovic IX
    9k
    On treba bit bolji od ktca i galesica a ne od barceloninih stopera..ako je, bit ce nam jako koristan. Sam to jos je na dugom stapu. Dok ne vidimo da je dosao bar u zg na liječnički, sve je to rekla-kazala
  • Sbkbbb
    378
    Ima zaniljivih igraca i u njegovoj agenciji, a da su povoljni
  • scooniepenn
    5k
    Svakako ima nešto u tom dečku čim je dogurao do prve momčadi Barcelone i određenog broja nastupa, ali je to ipak daleko od provjerenog rješenja za prvih 11 što nama trenutno treba. Imao bi smisla u rotaciji umjesto Živkovića, jer će minuta sigurno biti.
  • BBB Mataa998
    2.5k

A ne doci ce da sjedi na klupi… Ovakvim moramo dati sansu ako ga uzmemo.
  • OsamŠest
    5.6k
    Ljudi moji, niste svjesni kakav nam igrač dolazi..
  • Laugreano
    4.3k
    Navijači Barce u strahu da ce im Capellas pokupit sve sta valja iz LaMasie :D
  • crophantom
    918
    Ak je bio dobar da skupi par nastupa za Barcu, valjda ce biti i dobar da zaustavi HNL gromade poput AMJa, Jakupovića i Gaugue.
    Olmo je vise napravio za promociju Dinama nego svi domaći dečki zadnjih 20 godina kombinirano <3
  • Crni86
    11.9k
    “mogao bi Dinamo ipak uzeti jedan kraći predah od dovođenja novih igrača. Jer, napadač(i) i stoper(i) još su na dugom štapu. Doći će, moraju, ali možda ipak ne u ovom, prvom 'tsunamiju'” - germanijak jutros

Kad evo bombe koji sat kasnije…. Moj Tomica pojma ti nemas
  • Ludovic IX
    9k
    zato sto ima "samo" 20 godina ili jer se njje izborio za vise minuta pored stopera od 50-60 miliona???

Ako je dobio par utakmica tj par minuta u nekim utakmicama, znaci da su i oni nešto vidjeli u njemu. Ali ne može svatko bit dobar za barcu kao sto i naši neki talenti neće bit dovoljno dobri za dinamo. Ali ne mora on bit novi olmo, neg bude novi stjepan tomas i bit cd to dobro za nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.