• NORTE
    16.8k
    Mierez bi bio kruna ove momčadi, mislim da bi postao najbolji strijelac lige.
  • Filip Međimurje
    274
    Stari, ja sam isto to sanjal, samo je malčice drugačiju poruku pokazal prema kamerama:
    Chat-GPT-Image-Jun-23-2025-12-45-55-PM.png
  • Tvrdica McTvrdi
    670
    Na starohrvatski način možda, ali po zakonu ne. Za ovu babu Hrvaticu nisam čuo
  • Filip85
    254
    ali on nema na temelju čega dobiti putovnicu, jedino ako se netko od djece rodio u Hrvatskoj i ako je onda za djecu zatražio.Tvrdica McTvrdi

Ovo mi je prvi glas za takvo nešto. Pa Medveščak je svojevremeno zatražio i dobio hrpu putovnica za Kanađane koji nisu našeg porijekla i uvijek im je bilo odobreno. Samo su u "pismu zamolbe" HOO-u napisali da se radi o nekome tko bi pojačao reprezentaciju i nije bilo nikakvih zapreka. Naravno, ide i provjera na MUP-u da nisu kažnjavani u svojoj zemlji prije toga, bla,bla, ali ako je cilj davanja putovnice jačanje repke tu ne bi trebalo biti problema za Miereza.
  • skener
    3.9k
    Da Matteo Perez Vinlof zna koliko navijači Dinama imaju traume od nedostatka lijevih bekova i koliko ga željno iščekuju sam bi uzeo mobitel, došao do gospodina Dabca, napravio selfie i objavio sliku potpisa na svom Instagramu
  • PetkoDaniOršaGol
    275
    13:00 je sati, ova sveopća tišina polagano ubija... Hoćemo malo d!!!! :)
  • keppi
    406

Slažem se da nedostaje malo više akcije.....zato mogu reći samo jedno...Dabac "poludi" !!!
  • Tvrdica McTvrdi
    670
    Postoji taj pojam "sportskog državljanstva", i to je ono što se predaje na Olimpijski odbor ili odgovarajući sportski savez i to nisu svi isti (primjerice znamo foru s rukometom gdje ima igrača koji su igrali već za tri reprezentacije i kad je Katar bio domaćin 2015 pa su pokupili po Europi ekipu mjesec dana prije). Fifa i Uefa nisu tu tako labavi po tom pitanju i tu bi trebalo dodatno proučiti kriterije, ali ako govorimo o pravom državljanstvu i putovnici: tu Mierez ne zadovoljava niti jedan kriterij (niti prebivalište niti ius sangvinis niti je povratnik). Kažem, jedino ako je neko dijete rođeno tu i to dijete je dobilo državljanstvo pa on kao roditelj isto ima pravo zatražiti. Polagao sam ispit iz toga i imam rad napisan, jebiga moram znat pravila haha
  • Brusa
    3.4k
    Ako ćemo Mierezu dati državljanstvo da igra za repku, onda možemo komotno i ukinuti reprezentaciju...
    Dajete, molim vas , čim se vi neki bavite...
  • keppi
    406
    Mierezu je za boravka u Hrvatskoj mislim rođeno dvoje djece. Za najstarije dijete nisam baš siguran da je rođena ovdje, prije bi rekao u Argentini.
  • Zagi
    10.3k
    Pravo je vrijeme za Ramona. Tak bi sjeo u ovu momčad.....
  • YasutoWakizaka
    159

Vinloff se ozlijedi/umoran a ti ga zamijeniš s drugim lijevim bekom Godom.
    Ovo ne pamtim od Marina Leovca...

Sama činjenica da RPG svjedoči ovome i da će se moći fokusirati samo na svoju poziciju... očekujem još bolje preformanse od njega
  • penetrisac
    62
    Sa Ramonom gore koji stišće i cijedi protivničku zadnju liniju i ovako brzim krilima kao Lisica i Varela te iznimno trkački dobrim Ljubičićem i Villarom, te brzim bekovima, bit ćemo jebeno opasni svima.Samo da El Torro uspije riješit razlaz sa Al Jazirom.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Ojeda je bio 98 posto pa nista
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.