• Mladi Starac
    462
    Pola 11 je prošlo, nema malog d na mobitelu...
    Ajmo Zvone, ajmo Dabče, dajte nam novotarije da ovaj tjedan može počet...

btw Pozdrav Zono :D
  • Zg123
    3.1k
    ti Istrijani sa sprotneta pisu nebuloze i postavljaju se ko da je Istra bila prosle sezone prvak a ne na 6 mjestu u nikad goroj hnl sezoni
  • blue heart 72
    2.9k
    onda ubacimo malog Mikića u financijsku jednadžbu. Valinčić nama, Noa i nekih 700-800 tisuća njima, uz pravo prvokupa za Nou
  • NORTE
    21.5k
    Niko javi se!
  • Ludovic IX
    10.2k
    stavit cemo mikića u gepek (Olicev manager se ne slaže s ovim prijedlogom) i odvesti ga njima. Pa nije potposivao novi ugovor da bi sad otišao skroz u drugi klub.
  • Dzoni
    3.2k

Da ne bi slučajno i RPG-a i Stojkovića, oće tad biti zadovoljni?
  • Tried'nTested
    9
    Mierez ima 3 godina u RH otp i babu koja je bila hrvatica iz Argentine. Može se riješiti državljanstvo.
  • blue heart 72
    2.9k
    sve ok, samo je veliko pitanje koliku će on minutažu uspjeti skupiti kod nas. U ovoj dobi je polako vrijeme da počinje konstantno igrati na višem nivou. Noa definitivno treba minute, ukoliko ne želi da bude jedan od onih klinaca koji su puno obećavali, a na kraju od tih očekivanja ispadne ćorak
  • NORTE
    21.5k
    Mierez bi bio kruna ove momčadi, mislim da bi postao najbolji strijelac lige.
  • Filip Međimurje
    930
    Stari, ja sam isto to sanjal, samo je malčice drugačiju poruku pokazal prema kamerama:
    Chat-GPT-Image-Jun-23-2025-12-45-55-PM.png
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Na starohrvatski način možda, ali po zakonu ne. Za ovu babu Hrvaticu nisam čuo
  • Filip85
    1.2k
    ali on nema na temelju čega dobiti putovnicu, jedino ako se netko od djece rodio u Hrvatskoj i ako je onda za djecu zatražio.Tvrdica McTvrdi

Ovo mi je prvi glas za takvo nešto. Pa Medveščak je svojevremeno zatražio i dobio hrpu putovnica za Kanađane koji nisu našeg porijekla i uvijek im je bilo odobreno. Samo su u "pismu zamolbe" HOO-u napisali da se radi o nekome tko bi pojačao reprezentaciju i nije bilo nikakvih zapreka. Naravno, ide i provjera na MUP-u da nisu kažnjavani u svojoj zemlji prije toga, bla,bla, ali ako je cilj davanja putovnice jačanje repke tu ne bi trebalo biti problema za Miereza.
  • skener
    6.7k
    Da Matteo Perez Vinlof zna koliko navijači Dinama imaju traume od nedostatka lijevih bekova i koliko ga željno iščekuju sam bi uzeo mobitel, došao do gospodina Dabca, napravio selfie i objavio sliku potpisa na svom Instagramu
  • PetkoDaniOršaGol
    1.1k
    13:00 je sati, ova sveopća tišina polagano ubija... Hoćemo malo d!!!! :)
  • keppi
    468

Slažem se da nedostaje malo više akcije.....zato mogu reći samo jedno...Dabac "poludi" !!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.