• Keyser Soze
    14.4k
    Samo kaj Matkovića nemaš do zime, a i pitanje bi li on prihvatio biti baš treća špica s obzirom da se radi o generacijskom talentu.
  • Cosimo
    25
    Zašto svatko Šibenikov vrijedi samo 250k? Pa nisu im uveli restrikcije na dolazne transfer odštete. Nekako mi čudan tako nizak prag...
  • Fan
    1.2k
    Mierez, Beljo i Kulenović, na papiru zapravo najbolje zvuči ali je isto tako nerealno.
    Ovo što ću napisat, što je istina, što ne, nema šanse da znamo osim ako smo u direktnim kontaktima sa igračima,ali...
    1. Beljo je rekao da ne želi u Dinamo dok je Petko tu jer neće imat garantiran status prvog napadača. Dođe li Mierez, ne vidim kako bi to bila drukčija pozicija za njega, čak bih i laganu prednost dao Mierezu.
    2. Nema šanse da bi u slučaju dolaska ova 2 napadača Kule ostao, em bi dobivao garbage time em bi Dinamo izgubio sigurnu prodaju igrača za 4,5m eura.

Po meni, nekako je realan scenarij jedan od dvojice Mierez/Beljo, Kule kao drugi napadač i neki naš mladi kao treći napadač (Topić možda?), a osobno bih htio trio Mierez, Beljo i Topić (Mierez na slobodne papire + plaća, Beljo 5m cca + plaća, s tim da su te plaće "oslobođene" od Petka i Pjace).
  • keppi
    406
    Razveselio me je članak na Germanijaku gdje Vinlofa opisuju kao vrlo discipliniranog i sigurnog u obrani.
    Na videu gdje sam ga gledao meni osobno više vuče na Lucha Ibaneza, pa sam se ako je to točno iskreno iznenadio.
    Rekao bi da još od najboljih dana Leovca nismo imali takvu vrstu beka, osim nekoliko instant pokušaja.
    Ostaje da vidimo koliko će ovo napisano stvarno biti točno.
  • Crni86
    11.8k
    Samo kaj Matkovića nemaš do zime,Keyser Soze

S ovom dvojicom dalo bi se prezivjet do zime. Jos je tu i vidovic koji moze igrat laznu 9. Imas Topica koji moze uc u rotaciju za devetku.

pitanje bi li on prihvatio biti baš treća špica s obzirom da se radi o generacijskom talentu.Keyser Soze
    Istina, ali treba uzet u obzir oporavak. Vidimo koliko je trebalo Stojketu da dode opet na radnu temperaturu, jedno 4-5 mjeseci nakon povratka je tek bio opet na staroj razini. Tako da ja racunam da bi Matkovic ozbiljnije mogao participirati za iducu sezonu.

Drugo je kakav ces mu plan prezentirati, ako mi i uzmemo belju, ja vjerujem da bi ga za 2-3 sezone preprodali dalje da bar vratimo dio te veliko ulozene investicije. A onda na scenu dolazi matkovic u kombinaciji s mierezeom. U tom trenutku bi Matkovic imao 21. godinu sto su odlicne godine da recimo preuzmes ulogu udarnog napadaca i ostvari top karijeru.
  • Nolifer
    11.7k
    Ostavio bi Kuleta, ako niš dobar je za rotaciju.

I imali bi zanimljiv napad BMK, :lol:
  • keppi
    406
    Biti će zanimljivo vidjeti kako će Beljo reagirati na ove natpise o Mierezu vezanim uz nas?
    Dok je Petković bio u Dinamu to je bio osnovni kamen spoticanja njegovom dolasku ili bolje rečeno nedolasku kod nas. On želi da ga se prije dolaska tretira kao prvu opciju, mada realno gledano i da dođu obojica biti će tu itekako prostora za sve.
    Ja sam osobno za prodaju Kuleta jer je imao ok sezonu iza sebe koja ga može bez problema unovčiti vani, a nama taj novac može korisiti za realizaciju ove dvojice.
    Inače Mierezova statistika u 2024/25 je tak -tak ....22 utakmice , 6 golova, 2 asista.
    Znači, svaku treću nešto isporuči.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Inače Mierezova statistika u 2024/25 je tak -tak ....22 utakmice , 6 golova, 2 asista.keppi

Covjek zeli raskinut ugovor na svoju stetu, to sve govori sto misli o tom klubu i ligi. Prakticki nenogometni uvjeti igranja, vjerojatno poluamaterizam na treninzina... vidi i on da nema smisla trosit najbolje nogometne godine u pripizdini. Zvijer je to od igraca, pogotovo za HNL.

Kad procitam od nekog da je Kule bolji od Miereza najezim se.

@Omake Jel mozes izvadit onaj grafikon za Miereza za sezonu 23/24?
  • blue heart 72
    2.3k
    Ima tu na Zoni istinskih nogometnih fanatika, koji nogomet prate puno više od HNL-a. Baš me zanima s obzirom na ovu vojno-političku situaciju na Bi, ima li tam kakva zanimljiva opcija za špicu ili krilo?
  • keppi
    406
    Nadam se da si u pravu ovo o raskidu ugovora na svoju štetu...to bi značajno poguralo stvar.
    Inače na Transfermarktu su 68 % šanse za dolazak u Dinamo.
    Jedan možda naoko nebitan detalj možda može presuditi u ovoj priči....naime Mierez je veliki vjernik koji je sada ipak u nekoj tuđoj zemlji gdje ova činjenica sigurno djelomično sputana.
    Ne znam kako je stanje u svezi njegove putovnice....zašto se ne pokušati nametnuti Daliću.
  • Infinity
    18.8k
    Mierez iza sebe ima cetiri dobre i jednu losu sezonu u HNL-u. U to vrijeme je igrao za Istru i Osijek. Igrajuci za Dinamo bi sigurno imao i bolji ucinak. Ista stvar i kod Belje koji je u medjuvremenu skupio i iskustvo u Njemackoj.

Njih dva da dodju, imali bi najjaci napadacki dvojac jos iz vremena Petkovic-Gavranovic, a mislio sam da nam se nikad vise nece poklopiti takve klase. Da Mierez nije argentinac rekao bih da ce mu se otvoriti prilika za reprezentaciju ako ne podbaci u Dinamu, jer je Dinamo razina s kojom dobijas puno vise nego igrajuci za Osijek, Istru ili neki pustinjski klub.
  • blue heart 72
    2.3k
    haha, ma mislim prije svega na Izrael, tamo je bio i onaj toliko spominjani Pierrot, možda ima još netko sličan njemu....
  • Jos-Optimus
    6.1k
    Čak mislim da su si i njih dvojica dobri, nije to nevažno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.