• Mali Zeus
    17.9k
    ↪Mali Zeus uopće mi to nije isto i mišljenja sam kak je svakome sad popularno koristiti Dinamo za svoju promociju pa tako u Možemosima.. samo čekam da još Kekinica izjavi kako je radila sendviče za Boyse kad su išli u Beograd na gostovanje...mali M

Jedno je koristiti Dinamo za promociju, a drugo biti u svim porama kluba i drmati klubom..
  • mali M
    7.9k
    okej.. neda mi se hraniti ekipu koja bi se mogla nakačiti na tvoju udicu zato ni ne želim to komentirati. Tema je podcast i moj komentar na Jurčića..
  • Mali Zeus
    17.9k
    ↪Mali Zeus okej.. neda mi se hraniti ekipu koja bi se mogla nakačiti na tvoju udicu zato ni ne želim to komentirati. Tema je podcast i moj komentar na Jurčića..mali M

Kakva udica, o čemu ti pričaš čovječe. Samo sam ti dao usporedbu kaj sve rulja vjeruje.

Kaj je ljudima jutros, ne kužim.
  • mali M
    7.9k
    a Zeus, pa bacio si "udicu" jer spomenuo ludost ljudi koji tvrde da je Možemo u porama kluba i sad ćeš se čuditi ako ti krenu odgovarati. Nema tu jutros ništa sa ljudima, ja razumijem što si rekao, al se meni jutros baš neda čitati rasprave o Možemo...

Ja samo napominjem da mi nije isto neka teorija o Možemo i zaluđenost kakti velikih Dinamovaca sa osuđenim kriminalcem i to na javnim medijima. Ajde da doma imaju njegovu bistu, al ovak se sramotiti javno mi je zbilja granični poremećaj...
  • ElDorado
    4.4k
    U novom podcastu s Valentinom Stjelja je ponovno briljirao. Pričao je min 60% vremena. Saznali smo da je igrao nogomet, da zna talijanski da i dalje navija za Dinamo i da dalje mljacka u mikrofon. Najveci tenkre od svih.

Edit: saznali smo i imena njegovih kumova i frendova. A igrao je nogomet i s Jeličićem.
  • Odani Zgd
    593
    Petrak ili on,ne znaš koji je gori,jedan zabrijao da je nogometaš,drugi da je nekakav mma borac
  • Eduardo
    24.8k
    puno toga mi ide na živce kod Petraka, ali čovjek ima ozbiljne zasluge kako za popularizaciju MMA sporta na ovim prostorima tako i za popularizaciju većine regionalnih boraca pojedinačno. Ima i znanje, bilo bi glupo to poricati. Šteta što je iritantni šlihter.
  • Kermit
    533
    Stjelja pokušava dostići Losa u tome koliko brblja, a ako nastavi brzo će bit bivši. Jedina konkurencija mu je Ante Breko. Taj je sebi sam dovoljan. Užas kako ljudi ne puštaju goste da pričaju.
  • Odani Zgd
    593
    Za populizaciju i promiđbu mma se slažem,al kad počme pričati kako on "sparinguje"odmah gasim....
  • Hrc-Vg
    776
    Stelja je pun sebe, a glup i prost. Jako loša kombinacija.
  • Paggini
    55.5k
    da i dalje navija za DinamoElDorado

Ako brat treba napominjati da još UVIJEK navija za neki klub, onda znaš o kakvom se navijaču radi
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Bacio oko na par navijačkih/nogometnih podcasta di su gostovali navijači magaradi, jebote koje koprcanje i kmečavitis a još je lipanj, mogu zamisliti na kaj će to ličit sredinom srpnja a kamoli kolovoza kad već krene prvenstvo. Pajaziti, Krizmanić, Banić su im vrhunska dovođenja, ali su im zato Vidović, Ljubičić ili Villar škart/anonimusi/prosjek. Jedan tovarski gost raznih podcasta mrtav hladan veli da nikad nije čuo za recimo Ljubičića, a s druge strane popizdi kad mu netko spomene ona 2 crnca u Hajduku koje ne možeš ni na Transfermarktu nać. :rofl:
  • ElDorado
    4.4k
    Na kraju Stjelja u maniri pravog kavalira kaže da se mora pošatpi pa da završavaju. Šta je tim ljudima?!
  • Odani Zgd
    593
    Milan 10% Stjelja
  • ElDorado
    4.4k
    Ne znam zakaj pogledah Sport nedjeljom. Tek sad sam skuzio koji debili su Medo i Jankovic iz vecernjeg. Kad u toj grupi Alač ispadne najpametniji…Kaj reć. Ovaj Medo teška seljačina. I ovi kao dinamovci seru i seru i seru. Voditelj dokazani tenkre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.