• Mali Zeus
    17.9k
    ↪Mali Zeus uopće mi to nije isto i mišljenja sam kak je svakome sad popularno koristiti Dinamo za svoju promociju pa tako u Možemosima.. samo čekam da još Kekinica izjavi kako je radila sendviče za Boyse kad su išli u Beograd na gostovanje...mali M

Jedno je koristiti Dinamo za promociju, a drugo biti u svim porama kluba i drmati klubom..
  • mali M
    7.8k
    okej.. neda mi se hraniti ekipu koja bi se mogla nakačiti na tvoju udicu zato ni ne želim to komentirati. Tema je podcast i moj komentar na Jurčića..
  • Mali Zeus
    17.9k
    ↪Mali Zeus okej.. neda mi se hraniti ekipu koja bi se mogla nakačiti na tvoju udicu zato ni ne želim to komentirati. Tema je podcast i moj komentar na Jurčića..mali M

Kakva udica, o čemu ti pričaš čovječe. Samo sam ti dao usporedbu kaj sve rulja vjeruje.

Kaj je ljudima jutros, ne kužim.
  • mali M
    7.8k
    a Zeus, pa bacio si "udicu" jer spomenuo ludost ljudi koji tvrde da je Možemo u porama kluba i sad ćeš se čuditi ako ti krenu odgovarati. Nema tu jutros ništa sa ljudima, ja razumijem što si rekao, al se meni jutros baš neda čitati rasprave o Možemo...

Ja samo napominjem da mi nije isto neka teorija o Možemo i zaluđenost kakti velikih Dinamovaca sa osuđenim kriminalcem i to na javnim medijima. Ajde da doma imaju njegovu bistu, al ovak se sramotiti javno mi je zbilja granični poremećaj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.