• mali M
    7.8k
    Čim duže čitam vidim puno nerazumjevanja u sukobu k-k. Zapravo niti jedna strana ne brani u ekstremu, niti jedna ni druga ne misli niti da je Kanga niti da je Kulen materijal za prvu špicu Dinama, ali kad argumentirate drugoj strani idete u ekstrem tipa "nije (bio) za prvu špicu!!". Zapravo i jedni i drugi se slažemo da nisu za prvog napadača Dinama pa zbilja rasprava gubi smisao..

Btw. Slažem se da je Brodić bio idealan za 2-3 špicu.
  • veselko tenžera
    4.4k
    @kajsitilud u Radićevoj + brisanje slika Istre s Instagrama = smileless Dabac u popodnevnim satima.
  • kajsitilud
    730
    morat cu cesce u krolu ocito dok i napadaca ne dopeljamo
  • Gemišt86
    40

Krenuo sam vise puta pisati odgovor i sam sam shvatio da ne znam sto zapravo zelim reci, al znam da ne zelim da se zagorca stavlja u isti koš sa brkljacom ili perom. Eto samo to. Zagorac je ipak i vise nego dostojno zamjenio Nevistica dok je ovaj bio ozlijeden, nikad nikakvih problema nije bilo s njim, ne sjecam se nekih direktnih zajeba od njega koje je rezultiralo golom, al se sjecam dosta njegovih obrana kad je ko mačka bio na golu. Slazem se da definitivno ima preveliku placu, pogotovo za nekog ko bi trebao biti treci golman, samo eto nebih htio da je isti koš kao ova dvojica
  • Cif
    419
    tek onda smo trebali kulenoviča odavno se riješiti.Prva sezona 0 golova
  • Dudu9
    1.8k
    Po tebi znači dinamo treba davati 1,7mil za igrače od 27god, koji bi sjedili na klupi uz to imali 700k godišnje plaće?
  • gaTeDZG
    1.7k
    MV viđen u Zagrebu.

MV nije Miro Vugrinec.
  • Droljo
    17.4k

Mramon Vierez?
  • gaTeDZG
    1.7k
    Moja dražesna djevojka je za ručkom pomislila da ju vodim u Abu Dhabi, samo sam htio vidjet kad mu je let za Zagreb... Fingers crossed.
  • Beowulf112
    377
    Nisam siguran u tog Valincica.Gledo sam Istru par puta i vise mi se svidao Koski.
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Kulusic, Peric, Božić..nije se moglo pričekat Šibenika da proda nego odma u 4.rang . Dok su supci juznije znali imat i po 13g blokiran račun i na crno radit priko računa u Austriji. Uredno igrali prvu ligu, HNS pederi.
  • Dadox
    449
    jel to definitivno ili ima još neki rok? Jel moguće da su ih bacili u 4.ligu!?
  • Ivdzo11
    7.3k
    Imam 30-ak seniorskih utakmica, trebam mi još minimalno 20 da sve pohvatam kako treba. Iako je lijepo kad se pojavi takav interes, u ovom ću se trenutku bolje razvijati ovdje. Ponekad treba poslušati i unutarnji glas, odnosno ono što ti govori intuicija, i vjerujem da u tom pogledu nisam pogriješio, da će biti vremena za sve.

Adriano Jagusic
  • Crni86
    11.8k
    Vidimo se onda Jagusicu na zimu :wink:
  • Izet Hajrović
    5.6k
    bravo za Adriana, ovo je mindset dečka koji će ostvariti lijepu nogometnu karijeru, čvrsto s obje noge na zemlji, tako treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.