• rokikaciga
    8.1k
    Modric je u Real dosao sa 27, sa 28 je proglasen najgorim pojacanjem :lol:

Jebale vas godine kad danas igraci igraju duze i duze...pa ne igras Fifu gdje se igracu raspadnu sa 30
  • Niko1986
    4.9k
    Evo sibenski mediji objavili da je Kulusic potpisao za DinamoSbkbbb

Objavio je samo net.hr koji nije pretjerano relevantan.
  • Sbkbbb
    457
    pardon, ipak ces ti prvi doznati ako stvarno dode.
    Moje isprike :wink:
  • Efes Pilsen
    14.1k
    za 6 mjeseci moze bit nula. Daj mi nabroji transfere pokidanih klinaca i igraca u 28. godini zivota izvan HNLa.
    Slaven je sporazumno raskinuo sa Lucicem i Suskom da decki odu uzet novac vani jer ih niko ne zeli platit. Mi bi trebali dat za Radeljica 2 mil. eura, pa toliko nam je Verona dala za mladeg Rrahmanija.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Daj mi nabroji transfere pokidanih klinaca i igraca u 28. godini zivota izvan HNLa.Efes Pilsen

Ne da mi se...
  • Efes Pilsen
    14.1k
    niko ne kaze da je on za Varazdinske toplice, ja jos jednom ponavljam, evo i tebi - daj mi sve transfere igraca od 28 godina iz HNLa
  • rokikaciga
    8.1k
    Ima transfermarkt pa trazi...nisam ti ja chatgpt :lol:
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Znaci argumenata nema. Treba dat jer treba dat, kupit ce roka i shadow cak 2 kobaje na Maksu.
  • Crni86
    18.1k
    Aha, opet se vrtimo oko tih famoznih veteranskih 28 godinaBlueshadow86

Ne, vrtimo se oko toga da njegova preprodajna mogucnost s tim godinama pada, samim time je i cijena niza. Sta mislis zasto mladi igraci i jesu toliko skuplji? Zbog potencijala i daljnje moguce preprodaje u iducim godinama i povrata investicije.

Lijepo su vam ljudi pisali sta sve formira cijenu igraca u danasnje doba. To vise nisu samo trenutacne igracke sposobnosti.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Treba dat jer treba dat, kupit ce roka i shadow cak 2 kobaje na Maksu.Efes Pilsen

Ne budi bedast i ne truj temu sa svojim notornim glupostima. Da imaš pojma o ičemu, ne bi ovako nešto pisao. Neću sada dalje jer mi se ne da radi tebe podobranca dobijati ban.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ne, vrtimo se oko toga da njegova preprodajna mogucnost s tim godinama pada, samim time je i cijena niza.Crni86

Jedva čekam da godinu mlađeg Villara (plaćenog 3 milijuna) prodamo za 10 milijuna u Manchester (bilo koji) i uzmemo onih 15%
  • sport
    5.5k
    Ispadanjem Šibenika u 4.rang takmičenja (amaterski) svim igračima prestaju važiti ugovorne obveze i mogu bez odštete napustiti klub (osim naknade za razvoj)
  • Orc123
    14.1k
    fakat uspoređujes Villara i Radeljica? Sta cu jos procitati ovdje! Bravo......
    Ponudili smo i previse za Radeljica, i previse..
    Em ovaj imao jos ugovor na 2 godine a ovaj ima jos godinu..
    Pa nek ga peodaju u Tanguziju za 3mil eura ako imaju ponudu! Za 2-3 mil eura dovedes stopera za prvih 11 a ne Radeljica.
  • Crni86
    18.1k
    bravo majstore usporedujes villara i radeljica. Odlicna usporedba. Svaka cast.

Igraca koji igra cijelu karijeru po ligama 5, koji ima nastup za spanjolsku a repku, desetak nastupa za u21 repku te stjepana radeljica kojem je najveci domet sheriff i rijeka. Bolesna usporedba, odlicno nogometno znanje imas.
  • Olmic
    5.5k
    Koja fora s posudbom kulusica? Znaci stvarno na njega racunamo u iducoj sezoni? To jedino moze znacit odlazak Kulenovica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.