• Peškaman
    7.2k
    A koliko bi vi ponudili Osijeku za Matkovića,mladog igrača koji ima tešku ozljedu i koji je u 1000 minuta imao jednu asistenciju.
    Da je to toliki zicer odavno bi talijanski klubovi iskeširali 5-6mil€ iliti 3-4 sada kada je ozljeđen.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    izostavljas kljucne detalje. Radeljic je 28 godisnji igrac koji je u zadnjoj godini ugovora. Mi smo za jednog Orsica dobili sitnis jer zreli igraci iz HNLa ne postizu cijenu pa makar se na trepavice postavili. Ovdje se Rijeku predstavlja kao da su odigrali ne znam kako spektakularnu sezonu, 65 bodova u HNLu, 65.

Osijek je, trenutno, klub koji ima samo lijep stadion i velik ego. Nista nisu napravili s lovom koja je usla u klub, i dalje je za sve kriv Bjelica. Vlasnik ih je otepo, mali NEMA spektakularne brojke ni prije ozljede, tek naznaceni potencijal. Kakav ce se vratit je kocka za Osijek, pogledaj malog Ansu Fatija, danas ga Barca poklonit ne moze. Koji je rekordni transfer tog velikana iz Slavonije? Ako je strategija Osijeka da ga zadrzi i vrati u zivot, ok. On trenutno ne vrijedi vise od 2, jednostavno. Loksa za Kacavendu sigurno nije dobila sta je ocekivala, a on se cak i vratio tamo i naznacio nesto.
  • Crni86
    11.8k
    Ako je istina, naše ponude su, realno, smiješne.Blueshadow86

A da su prihvacene? Zvone bi bio car, legenda itd.

Nije poanta pregovora da ti dodes stavis na stol koliko netko trazi i eto napravio si good job. Poanta pregovora je da platis sto manje, pa onda i te prve ponude jesu tako nize i postepeno se penju da se nades negdje u sredini ako je druga strana stvarno zainteresirana.

Uz to i radeljic i matkovic imaju svoje zasto ih se ne treba toliko puno platiti. Pustite covjeka da ispregovara najbolje omjere cijene i kvalitete.

Tako da ti ova izjava bas i ne drzi vodu.
  • Sbkbbb
    365
    Evo sibenski mediji objavili da je Kulusic potpisao za Dinamo
  • rokikaciga
    2.3k
    Ja bih radije dao 1m sigurnih, bonuse sa nastupima, asistencijama i ostalo do cca 5m, 10% od profita sljedece prodaje za Matkovica
  • Dinamovapriča
    402
    Spominje se jednogodišnja posudba, to mi malo nije jasno? :yikes:
  • Sbkbbb
    365
    taman i ja citam, nije mi jasno vjerojatno je greska. Pricalo se o 300k, sad sto je ovo ne znam .
  • Blueshadow86
    3.6k
    izostavljas kljucne detalje. Radeljic je 28 godisnji igrac koji je u zadnjoj godini ugovora.Efes Pilsen

Aha, opet se vrtimo oko tih famoznih veteranskih 28 godina. Ponudili smo prvo za Radeljića 800 tisuća €. Haha, pa to je uvreda.
    Rijeka je klub koja većinski živi od prodaje igrača. Šta njima znači pustiti ponajboljeg igrača za 800 tisuća €? Pa naravno da će odbiti ponudu.
    Al opet ne kažem da za njega treba pljunuti par milijuna.
    Ovo za Matkovića je isto smiješna ponuda. Najbolje da dovodimo sve na prvu našu ponudu. E pa neće ići, očito.
  • rokikaciga
    2.3k
    Modric je u Real dosao sa 27, sa 28 je proglasen najgorim pojacanjem :lol:

Jebale vas godine kad danas igraci igraju duze i duze...pa ne igras Fifu gdje se igracu raspadnu sa 30
  • Niko1986
    2.1k
    Evo sibenski mediji objavili da je Kulusic potpisao za DinamoSbkbbb

Objavio je samo net.hr koji nije pretjerano relevantan.
  • Sbkbbb
    365
    pardon, ipak ces ti prvi doznati ako stvarno dode.
    Moje isprike :wink:
  • Efes Pilsen
    11.5k
    za 6 mjeseci moze bit nula. Daj mi nabroji transfere pokidanih klinaca i igraca u 28. godini zivota izvan HNLa.
    Slaven je sporazumno raskinuo sa Lucicem i Suskom da decki odu uzet novac vani jer ih niko ne zeli platit. Mi bi trebali dat za Radeljica 2 mil. eura, pa toliko nam je Verona dala za mladeg Rrahmanija.
  • Blueshadow86
    3.6k
    Daj mi nabroji transfere pokidanih klinaca i igraca u 28. godini zivota izvan HNLa.Efes Pilsen

Ne da mi se...
  • Efes Pilsen
    11.5k
    niko ne kaze da je on za Varazdinske toplice, ja jos jednom ponavljam, evo i tebi - daj mi sve transfere igraca od 28 godina iz HNLa
  • rokikaciga
    2.3k
    Ima transfermarkt pa trazi...nisam ti ja chatgpt :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.