• Dinamovapriča
    474
    Spominje se jednogodišnja posudba, to mi malo nije jasno? :yikes:
  • Sbkbbb
    395
    taman i ja citam, nije mi jasno vjerojatno je greska. Pricalo se o 300k, sad sto je ovo ne znam .
  • Blueshadow86
    3.7k
    izostavljas kljucne detalje. Radeljic je 28 godisnji igrac koji je u zadnjoj godini ugovora.Efes Pilsen

Aha, opet se vrtimo oko tih famoznih veteranskih 28 godina. Ponudili smo prvo za Radeljića 800 tisuća €. Haha, pa to je uvreda.
    Rijeka je klub koja većinski živi od prodaje igrača. Šta njima znači pustiti ponajboljeg igrača za 800 tisuća €? Pa naravno da će odbiti ponudu.
    Al opet ne kažem da za njega treba pljunuti par milijuna.
    Ovo za Matkovića je isto smiješna ponuda. Najbolje da dovodimo sve na prvu našu ponudu. E pa neće ići, očito.
  • rokikaciga
    2.9k
    Modric je u Real dosao sa 27, sa 28 je proglasen najgorim pojacanjem :lol:

Jebale vas godine kad danas igraci igraju duze i duze...pa ne igras Fifu gdje se igracu raspadnu sa 30
  • Niko1986
    2.3k
    Evo sibenski mediji objavili da je Kulusic potpisao za DinamoSbkbbb

Objavio je samo net.hr koji nije pretjerano relevantan.
  • Sbkbbb
    395
    pardon, ipak ces ti prvi doznati ako stvarno dode.
    Moje isprike :wink:
  • Efes Pilsen
    11.7k
    za 6 mjeseci moze bit nula. Daj mi nabroji transfere pokidanih klinaca i igraca u 28. godini zivota izvan HNLa.
    Slaven je sporazumno raskinuo sa Lucicem i Suskom da decki odu uzet novac vani jer ih niko ne zeli platit. Mi bi trebali dat za Radeljica 2 mil. eura, pa toliko nam je Verona dala za mladeg Rrahmanija.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Daj mi nabroji transfere pokidanih klinaca i igraca u 28. godini zivota izvan HNLa.Efes Pilsen

Ne da mi se...
  • Efes Pilsen
    11.7k
    niko ne kaze da je on za Varazdinske toplice, ja jos jednom ponavljam, evo i tebi - daj mi sve transfere igraca od 28 godina iz HNLa
  • rokikaciga
    2.9k
    Ima transfermarkt pa trazi...nisam ti ja chatgpt :lol:
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Znaci argumenata nema. Treba dat jer treba dat, kupit ce roka i shadow cak 2 kobaje na Maksu.
  • Crni86
    12.4k
    Aha, opet se vrtimo oko tih famoznih veteranskih 28 godinaBlueshadow86

Ne, vrtimo se oko toga da njegova preprodajna mogucnost s tim godinama pada, samim time je i cijena niza. Sta mislis zasto mladi igraci i jesu toliko skuplji? Zbog potencijala i daljnje moguce preprodaje u iducim godinama i povrata investicije.

Lijepo su vam ljudi pisali sta sve formira cijenu igraca u danasnje doba. To vise nisu samo trenutacne igracke sposobnosti.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Treba dat jer treba dat, kupit ce roka i shadow cak 2 kobaje na Maksu.Efes Pilsen

Ne budi bedast i ne truj temu sa svojim notornim glupostima. Da imaš pojma o ičemu, ne bi ovako nešto pisao. Neću sada dalje jer mi se ne da radi tebe podobranca dobijati ban.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ne, vrtimo se oko toga da njegova preprodajna mogucnost s tim godinama pada, samim time je i cijena niza.Crni86

Jedva čekam da godinu mlađeg Villara (plaćenog 3 milijuna) prodamo za 10 milijuna u Manchester (bilo koji) i uzmemo onih 15%
  • sport
    4.9k
    Ispadanjem Šibenika u 4.rang takmičenja (amaterski) svim igračima prestaju važiti ugovorne obveze i mogu bez odštete napustiti klub (osim naknade za razvoj)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.