• Mali Zeus
    17.9k
    Kad čitam da bi se trebala nać neka funkcija u klubu za Ademija (svaka čast na svemu što nam je dao), Zagorca i slične, proljev dobijem.Fan

Ti si frajeru stavio u istu rečenicu Ademija i Zagorca. Toliko o proljevu.
  • ljmaric
    58
    u Barceloni je gdje inače živi, dolazi idući tjedan
  • Fan
    1.2k
    Ovo za ademija moze rec samo neki klinac koji prati dinamo zadnje 2,3 godine. Arijan Ademi je legenda dinama. Ako iko zasluzuje ikakvu poziciju na prvom mjestu je Arijan Ademi pa onda tek svi ostali, a ti slobodno proljev dobi.Crni86

Pratim Dinamo 20 godina.
    Ademi je za mene najveća legenda Dinama ikad, veći od KTCa.
    Oprosti što tako mislim, ali meni nije kriterij dobivanja pozicije samo na temelju legende kluba. Uzmi za primjer drugu legendu kluba, aktualnog predsjednika. Svi znamo kako se mišljenje o njemu u ovih godinu dana promijenilo.
    Ovo naravno mogu pričati samo na temelju onoga što vidim izvana, a dalje o tome ne bih na ovoj temi jer se ovdje radi o KTCu.
  • Crusades
    16.5k
    Svi znamo kako se mišljenje o njemu u ovih godinu dana promijenilo.Fan

Samo nekima. Za neke je i dalje legenda kluba.
  • Fan
    1.2k

Možda si me krivo shvatio, igrači koji su legende kluba nikad ne mogu prestat bit legende kluba (osim ako baš ocrne Dinamo), nego sam više ciljao na to da nije svaka legenda kluba kompetentna da bi imala neku funkciju u klubu.
    Ne mogu to 100% tvrditi ni za KTCa da će bit vrhunski trener mladim stoperima, ali način života, požrtvovnost, kako priča o Dinamu i Zagrebu i već na desetke inturvjua ljudi u i oko Dinama oko načina na koji utječe na druge igrače (ovo je ključno) nam daju za pravo misliti da može dobit šansu.
  • Dino
    3.8k
    Aki je veličina koju će jako teško ikad itko nadići, ali za mene je KTC definitivno primjer kojeg bi volio da svi igrači slijede.

Dakle, čovjek koji je Francuz, koji nikad nije imao nikakvog doticaja s Hrvatskom niti Zagrebom prije angažmana u Dinamu, koji u svakoj utakmici daje svoj maksimum i poteže čak i kad je ostala desetorka kompletno pala. Čovjek koji se rasplakao nakon raskida ugovora, ali koji je pristao na manju plaću nakon što je bio otpisan i samostalno trenirao i održavao formu. Čovjek koji je naučio hrvatski, koji planira živjeti u Zagrebu i nakon kraja nogometne karijere, koji šuti, radi, sluša i djeluje već sedam godina ovdje. Senator kojeg se nikad nije povezivalo ni sa kakvim pušačkim sobama, klanovima, drama ili slično.

Za mene apsolutno dovoljno da ga se proglasi legendom i to prije puno talentiranijih i većih igrača koji su prošli kroz Dinamo.
  • jakov1
    700
    Ako iko zasluzuje ikakvu poziciju na prvom mjestu je Arijan AdemiCrni86

Najbolje da dobije i dozivotni ured predsjednika kao Mesic i da ga se pita za misljenje oko svakog transfera.

Legenda je kluba, urezan je u sjecanje svakog navijaca i nikada ga ljudi nece prestati pozdravljati na ulici i castiti u kaficu, dobio je i transparent, a bome je svoje usluge posteno i naplatio. Ne znam zasto bi on preskakao red ako ima boljih i sposobnijih za neku funkciju.
  • PlavacZRima
    391
    (Nevezano za KTCa) svi koji spominjete nekog i odmah mu dajete funkcije u klubu ne zelite najbolje Dinamu. Na funkcije treba doc netko tko ima znanje za to mjesto a ne jer je bio igrac x broj godina a nema 2 razreda srednje skole.
  • Sajla
    9.6k
    sve smo ovo već prolazili. ne znam zašto potcjenjujete svoje kolege forumaše? nisam vidio da se piše da netko od igrača iz kopački treba uletjeti direktno na mjesto glavnog trenera, sportskog direktora, predsjednika uprave, siguran sam da nitko to ni ne misli (a kaj je najbolje, bilo je u svijetu takvih primjera koji su vrhunski uspjeli, kao što je bilo i onih koji su propali).
    ali ako netko želi ostati u nogometu nakon igračke karijere, želi učiti, školovati se, napredovati - zašto tu priliku na prvoj stepenici ne bi dobio u Dinamu ako to želi? ako imamo otvorenu poziciju i biramo između anonimca i našeg bivšeg igrača, ako čovjek zadovoljava kriterije - pa tko može biti više dobrodošao? kakvo preskakanje reda i odbacivanje boljih i sposobnijih vam pada na pamet, tko pri zdravoj pameti i dobrih namjera bi to uopće predložio?
  • Fan
    1.2k

U redu.
    Za koju poziciju smatraš da bi Ademi mogao preuzeti nakon što se umirovi?
  • Sajla
    9.6k
    početničku. pomoćnu. studentsku. upisati akademiju, polagati ispite, dobiti licencu.
  • Fan
    1.2k

Ovisi o konkurenciji, kao i u svakom drugom poslu.
    Ako neki početnik više obećaje, možda ima nekakvog iskustva, a nema neograničenih mjesta, onda nek čeka svoj red, jednostavno.
    Nitko ne bi trebao biti pretplaćen na poziciju, to jasno vrijedi i za KTCa, ono prije je samo moj stav da od svih takvih on meni "na oko" ima najviše potencijala.
  • Sajla
    9.6k
    Ako neki početnik više obećaje, možda ima nekakvog iskustva, a nema neograničenih mjesta, onda nek čeka svoj red, jednostavno.Fan

kaj trebam citirati ono kaj sam napisao prije pol sata? ok.

kakvo preskakanje reda i odbacivanje boljih i sposobnijih vam pada na pamet, tko pri zdravoj pameti i dobrih namjera bi to uopće predložio?Sajla
  • Olmic
    4.8k
    jel vise klub duzan Ademiju ili Ademi klubu
  • Fan
    1.2k
    ali ako netko želi ostati u nogometu nakon igračke karijere, želi učiti, školovati se, napredovati - zašto tu priliku na prvoj stepenici ne bi dobio u Dinamu ako to želi?Sajla

Ovo je preskakanje reda, taman da se radi o početničkoj ili pomoćnoj poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet