• Krulek
    831

Sve potpisujem i nije mi jasno zašto ovakav igrač koji gine za Dinamo još nije dobio kapetansku traku.
  • Sajla
    9.6k
    pa daj nemoj to raditi, molim te nemoj biti takav grozan sugovornik!
    ako sam u rečenici iza toga napisao da pri biranju između anonimca i bivšeg igrača (a zadovoljeni su isti kriteriji) prednost ima bivši igrač - zašto to preskačeš i ignoriraš? baš hoćeš svađu ili kaj? traži dalje, meni se ne da baviti s takvim glupostima.
  • Fan
    1.2k
    Uopće ne tražim svađu nego mi nije jasna logika tvojih odgovora, a ako ne želiš raspravljat okej, ali ne moraš tako djetinjasto odgovorit, odrasli smo ljudi.
    Zadnji moj komentar na ovu temu, nadam se da nikad nećemo doć do toga da zapošljavamo anonimce, na bilo kojoj poziciji. Dinamo je klub koji bi trebao zapošljavat kompetentne radnike na svim pozicijama, i osoblje iza scene i igrače, ili gotove proizvode ili velike potencijale. Ne kažem da se ne slažeš s tim, ali onaj koji se ne slaže, taj ne želi dobro Dinamu.
  • Sajla
    9.6k
    a kaj ti točno nije jasno? napisao sam da bih na početničkim pozicijama dao šansu bivšim igračima koji se žele baviti tim poslom radije nego ljudima izvana koji su na istom nivou, kaj je tu nelogično? kao da je to neki presedan, a Dinamo bi bio prvi klub na svijetu koji to radi sa svojim bivšim igračima. kak odgajamo igrače, tak trebamo i drugi kadar, kaj je tu čudno? stari, zafrkavaš me...
  • Jurki
    17.9k
    na početničkim pozicijama dao šansu bivšim igračima koji se žele baviti tim poslom radije nego ljudima izvana koji su na istom nivouSajla

kak odgajamo igrače, tak trebamo i drugi kadarSajla

S ovim bi se slozil u potpunosti.
    Dapace, kak je nasa skola bila sinonim za tvornicu talenata, tak trebamo postaviti standarde za skolovanje kadrova (treneri, skauti itd). I letvicu prolaznosti postaviti visoko, da nam fakat ostane samo kvalitetan kadar, a ne da je dovoljno biti bivsi nogometas i hop evo odmah licence.
    Cinjenica je da Hnsovu akademiju zavrsi bas svaki igrac, i kvaliteta tih kadrova i nije bas na zavidnoj razini.
    S druge strane ljudima koji nisu u nogometu im se niti neda šansa.. a siguran sam da ima ljudi koji su talentirani za npr skauting.

Kaj se KTC-a tice, covjek je uvijek u top fizickom izdanju (rijetke ozljede, lani nam je bil najspremniji igrac).. ko zna mozda ima štofa za kondicijskog trenera (jedino ne znam al bas mora zavrsiti kinezioloski faks, da se moze bas time baviti).
  • Zagi
    10.3k
    a ne da je dovoljno biti bivsi nogometas i hop evo odmah licence.Jurki
    ko zna mozda ima štofa za kondicijskog treneraJurki
    A ono, kaj ne opisuješ skoro pa doslovno identične situacije?
  • Jurki
    17.9k
    A ono, kaj ne opisuješ skoro pa doslovno identične situacije?Zagi

Pa nije bas isto.
    Covjek radi na sebi individualno i ocito radi dobro kad ga hvala Bogu ozljede zaobilaze.
    Zapravo sam htel reci da u Hrvatskoj mozes biti antitalenat za trenera, ali nema veze jer si bivsi nogometas.
    A ovaj drugi dio, pa nisam rekel da je ... vec mozda ima štofa za taj posao.. a i vidimo rezultate njegovog rada kaj se spreme tice.
    Ako je te stvari znal primijeniti na sebi, onda bi trebal znati i na drugima.
    A zapravo je upitno dal se uopce zeli baviti treniranjem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet