• emreli21
    311
    ljudi, nemojte miješat 2024. godinu i sezonu 2024/25., velika je razlika u plaći i prihodima.
  • scooniepenn
    4.3k

Stojim pri onome što sam napisao ranije, a to je da s obzirom na razinu ugovora u Dinamu ne vidim niti jedan razlog da bi upravo Teophillea trebao prepolavljati ugovor, ako mu je postojeći na razini 250.000 do 300.000.
  • emreli21
    311
    slažem se s tobom. meni je najveće pitanje želi li Boban zadrzati Theophilea s obzirom da (znam sigurno) želi stopere koji kreiraju igru. Ali sad nemamo stopera, pa je sve moguće.
  • scooniepenn
    4.3k

Ako je nama Teophille problem, mi problema nemamo. O čemu mi uopće pričamo, ostajemo isključivo na Galešiću bez Teophillea, za kojeg jedinog znaš da će praktički uvijek biti zdrav. Ne treba on biti u prvih 11, ali za mene kao rotacija u Europi i povremeno u prvih 11 u HNL-u any day of the year. Ionako nakon ozljede Torrentea mi moramo dovesti 2 ozbiljna stopera, praktički 2 od 3 prva stopera ekipe. S obzirom na zahvate u veznoj liniji i činjenicu da nemamo (bez Franjića) niti jednog lijevog beka, dovoditi 3 stopera u jednom prijelaznom roku meni je potpuna idiotarija.
  • emreli21
    311
    slazem se milijun posto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention