Riječ je o Vlatku Vučetiću, stručnjaku za kondicijsku pripremu sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, koji je javnosti poznat po suradnji s legendarnim hrvatskim nogometašem, Lukom Modrićem.“ — Crni86
evo čitam Riletov intervju i ako za Lesija doslovno kaže da je bio dio senatorske sobe (“ ti si, znaš, i sam bio dio te sobe pa znaš o čemu pričam”) — Bosskovitz
Prošla generacija, senatori...naprosto su bili potrošena generacija. Bili su dugo u Dinamu, velike uspjehe, povijesne, napravili s Dinamom, i s vremenom je nestala glad, i želja za dokazivanjem, i motivacija. Europa još ajde, velika pozornica za daljnju karijeru a i mogućnost za korak dalje, ali u domaćim natjecanjima malo je tu još toga ostalo od neke emocije, eventualno nekakav inat kad bi ih se kritiziralo u medijima i javnosti. — tp1997
Mozda nije ovdje mjesto, premjestite ako ima prikladnija tema.
Pitanje, ima li netko kolumne našeg predsjednika uprave koje su izlazile subotom na zadnjoj strani SN?
S guštom sam ih čitao i volio bih opet. Jako zanimljivo pisane (uz neke stilske akrobacijama koje su znale i nasmijati) s opisima jako zanimljivih likova iz prve ruke. Ne nalazim ih na netu, ako netko ima i spreman sam ih je podijeliti, bio bih zahvalan. — veselko tenžera
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.