• Slepicka
    101
    Isuse moj Boze dragi...nestvarno
  • Bernard
    790
    Od Maloče stari ima birc u Dubravi, otvara birtiju kako mu se prohtije, kad mu se da, onak pravo dalmatinski, fjakaa
  • Slepicka
    101
    da, nedavno su nesto predavali imovinske kartice svi iz vodstva i svi do jednog naveli stanove u Zagrebu, valjda nijedan nema nista u Splitu
  • Mali Zeus
    17.8k
    Nije provjereno ali navodno su Bilić i Manenica i radili zajedno jedno vrijeme.The Undertaker

Mislim da je priča i da su zajedno bili u pritvoru u Portugalu, tak nešto. :D
  • The Undertaker
    8.2k
    Ne znam za to ali radili su (navodno) zajedno u nekoj revizijskoj kući ili banci. Ne sad da su istovremeno bili u istoj firmi nego baš da su radili zajedno.
  • rokikaciga
    2.3k
    To je baš birtija.
  • prefontaine
    2.4k

Mi, N i D GNK D Z se O oko F zonadinamo.com i tu I S M na S B.
  • hardek
    4.9k
    Čestitke Lugonjiću na najglupljem setu pitanja svih vremena
  • crophantom
    839
    bas slusam, majko mila kakav lik...
  • Rakovica1986
    1k
    dosta glupa paralela no nisam iznenađen.

Jedno je biti praznovjeran, a druga stvar je maknuti igračima iz glave podsjetnik na tragičnu sezonu u domaćem prvenstvu i imati clean start na početku priprema.
    O takvoj tematici postoje knjige, a psihologija ekipe je priča za sebe.
  • tp1997
    1.6k
    Sad sam pogledao presicu za početak priprema, i baš mi se jedna misao vrti kroz glavu.

Prošla generacija, senatori...naprosto su bili potrošena generacija. Bili su dugo u Dinamu, velike uspjehe, povijesne, napravili s Dinamom, i s vremenom je nestala glad, i želja za dokazivanjem, i motivacija. Europa još ajde, velika pozornica za daljnju karijeru a i mogućnost za korak dalje, ali u domaćim natjecanjima malo je tu još toga ostalo od neke emocije, eventualno nekakav inat kad bi ih se kritiziralo u medijima i javnosti.

Svi ovi igrači koji su došli, i trener, na stranu sad i znanje i kvaliteta i sve, svi ističu da jedva čekaju da sve krene, da ne mogu dočekati igrati za Dinamo, baš se vidi da su željni da se dokažu u našem dresu, da im je Dinamo i prilika i izazov, i siguran sam da će gristi.

Možda nam je zato ponajviše i trebao remont. Da se probudi opet emocija i ta neka nabrijačina, kao što se desilo i 2018.
  • Patak
    3.5k
    Jel ima negdje popis igrača pozvanih na pripreme? Isprike ako je bilo već...
  • prefontaine
    2.4k
    Hahahah koja situacija kod mene danas. Idemo na obiteljski ručak. Na radiju počinju poznati taktovi. Jura i "Vlak do zemlje sreće". I Jura počinje "iiiiiima jedan vlak, koji vozi do zemlje sreće. Ispred tvoje kuće mu je stanica. Svakog dana zastane, na barem dvije sekunde, i da ti znak, i zove te..."

Za to vrijeme, ja se derem poluretardirano sa svojom verzijom "iiiima jedno mjesto, koje dom je svima nama. Tu se godinama za plave navija! Zato ne dvoumi se, niti dvije sekunde. Sad te zove Dinamo!"

Klinci gledaju, ništa im nije jasno, a onda uglas kažu: "tata, ti se baš glupiraš, pjevaš pjesmu, a ne znaš riječi"
  • Filip85
    236
    Samo kaj mi se on čini normalan i uljuđen za razliku od većine njih...vjerojatno su ga zato i potjerali....
  • Filip85
    236

Meni je u dubravi najbolja birtija "caffe bar '91". Nekada gemišt 5 kn, pivo od 0.5 8 kn....e to su bila vremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.