• Carrasco
    6.3k
    Matković u 1000 minuta u HNL-u ove sezone nije zabio ni gol i mi nudimo Vrbančića i 2 milijuna eura? Nadam se da su ovo novinarske gluposti.
  • Orc123
    12.1k
    kao prvo kupujes tesko ozlijeđenog igraca. Tocka
    Nemas pojma kakav ce biti kad se vrati....
    Primjer Kacavenda, Genoa nudila 7mil eura prije ozljede, a mi ga kupili kasnije za 700 tis tak da si mozes macku o rep objesiti kaj je talentiran!
    Vrba je zdrav, pokazao da ima nesto i ne treba ga se rjesavati i poklanjati. Dati mu jos jednu posudbu i onda odluciti sljedece ljeto sta s njim.
  • JakovK6
    136
    nisam par dana vidio tu raspravu. mislim okej, svaki komentar ti je na mjestu i slažem se da do toga neće doći..ali smješno mi je da se takva tema odmah popljuje, ali zato svakodnevno imamo 3 stranice o Kangi i Kulenoviću.. ali dobro :D
  • Ritam Ulice
    747
    Nudit Vrbu je suludo fakat. Dajte im Cordobu jbt
  • Keyser Soze
    14.3k
    Dečka s potencijalom i bez ozljeda šaljemo za dečka s potencijalom koji je s 18 godina strgao koljeno i uz to im šaljemo 2m eura.
  • Dudu 9
    721

A di je to Matković izdominirao da se može tvrditi da je on jeben igrač?
    Lik je češće kod doktora nego na terenu.
  • NORTE
    16.7k
    Matković u 1000 minuta u HNL-u ove sezone nije zabio ni gol i mi nudimo Vrbančića i 2 milijuna eura? Nadam se da su ovo novinarske gluposti.Carrasco

Veliko pitanje hoće li Osijek pristat na to.
  • emreli21
    412
    A umjesto koga je on do sad mogao dobit priliku? Baturine, Stojkovica? Ili na osmici sta ugra u U21 repki umjesto Sucica? Jednostavno su ovo bili bolji igraci, nazalost.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    Jesi li ti gledao Vrbu u Lokomotivi?
  • Noel
    12.7k
    Meni bi to sve imalo smisla da Matković odma dolazi na pripreme i konkurira za momčad. Ali po njegovoj ozljedi on je bliže da dođe na zimske pripreme 2026.
  • KristijanHR
    142
    po meni ne treba uopce s njima imat posla, u zadnje vrijeme previse seru po Dinamu...
  • Imamo Dinamo
    4k
    Meni skroz ok pod uvjetom da ostavimo buyback za Vrbu. Kaj bi vi, vjerojatno i mali Vrba zeli negdje iskorak, mjesto di ce pokazat sto zna a ne se sa Lokomotivom borit za ostanak
  • Goncalo Santos
    17
    Nakon zadnjeg pokusaja trgovanja s Osijekom (dovodenje Mierezea) i njihovog ignoriranja ucjenjivanja sto je i sam igrac potvrdio mislim da treba zazirati od ikakvog poslovanja s njima, a i Rijekom pogotovo, nek me ispravi netko, ali ne pamtim kad smo zadnji put radili s nekim klubom osim Lokomotivom, a da smo dobro prosli, Osijek ne moze dobiti vece ponude za Matkovica od Dinama, jos ako im damo Vrbu uvjeren sam da bi tamo proigrao i da bi se plakalo za njim. Ako su gospoda iz Osijek ili Rijeke zainteresirana za Vrbancica traziti 3 4 mil ipak su nam konkurencija, ako se na decka ne racuna, imaju Ujpesti, Olimpije, Sarajevo, Sturm...
  • Time
    1.3k
    Ovo je predefanzivno po meni,moramo imati klasicnu 10ku u vezi.
  • JakovK6
    136
    nažalost klasične 10ke "ne postoje" više u nogometu. Navedi mi barem trojicu iz bilo kojih top klubova..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.