• keppi
    422
    Za Matkovića su se do nedavno, istina prije ozljede spominjale strašne svote.
    Bojim se da na ove svote što se sada vrte, koje kao mi nudimo u Osijeku neće niti trepnuti.
    Također još od Miereza u Osijeku vlada određeni revolt prema Dinamu pa ako je ovo imalo ozbiljno nikako nije nikako smjelo izaći u javnost. Čavlina i Soldo su samo svaki na svoj način potvrdili taj trend.
    Za nas navijače u svakom slučaju lijepa je vijest da se igrači takvog potencijala uopće vezuju uz nas.
    Najjači adut bio bila eventualna igračeva želja za dolaskom kod nas, pa uz neki pritisak ....možda bi se nešto i dalo napraviti.
  • San Lorenzo
    19.8k
    Ovdje da se Yamal progura kao igrač za kojeg se interesiramo, 65% Zone bi reklo koji će nam urac taj žgoljo.
    Matković apsolutno da, rizik je dovoditi igrača s takvom ozljedom, ali ako se vrati, odradi jednu dobru polusezonu, možeš ga zaboraviti za sva vremena ili dok ne ode u neki Hoffenheim, ( :snicker: ) tamo se ne snađe i onda odluči oživljavati karijeru u hnlu, kao što je slučaj s Beljom.
  • E46
    1.6k
    kako pateticno
  • bbb medimurje
    4.1k
    Kladimo se da cemo zaliti za vrbom i preklinjati odstetu i ugovor matkovicu
  • Orc123
    12.5k
    Vrbu na posudbu jos jednu sezonu, nikako ga poklanjati! Cemu to?
  • E46
    1.6k
    nikog ovakva pitanja se postavljanju 1000 puta a taj scenarij je nemoguć da zvone ne dovede ono sto nam najvise treba. Dakle pitanje sasvim nepotrebno za pokretanje neke rasprave a realnost je da bez dobre spice tu nema nikakvog kemijanja i da nitko to ne moze odigrat dostojno razine Dinama, dosta je bilo krpanja pozicija!
  • NitkoBitan
    28.7k
    1700 minuta, 3 gola i niti jedna asistencija.
  • E46
    1.6k
    kako je to poklon ako zauzvrat dobijes jebenog igraca kojeg mozes potencijalno unovčiti triput vise od vrbe, dosta vas je pateticno na vrbu zato sto je domacki decko iz skole, riđi kao scholes pa svi valjda misle da ce bit scholes,a realnost je da je decko neka klasa izdominiro bi u lokomotivi i vratio se u Dinamo i ne bi ni razmisljali o Vidovicu, ali nije izdominiro nego se uklopio u prosjek i tu priča staje.
  • Odani Zgd
    656
    Dajte napokon nekog ubojicu u napadu i lijevog beka,i zatvaraj projelazni rok...kakav Matković,ozlijeđen i toliki novci u pitanju....
  • don
    14.1k
    jer jedino sto ce se tu dogodit za 2-3 godine je da ce Osijek na Vrbi zaradit više nego mi na Matkovićumiro

na osnovu čega to misliš?
  • Carrasco
    6.3k
    Matković u 1000 minuta u HNL-u ove sezone nije zabio ni gol i mi nudimo Vrbančića i 2 milijuna eura? Nadam se da su ovo novinarske gluposti.
  • Orc123
    12.5k
    kao prvo kupujes tesko ozlijeđenog igraca. Tocka
    Nemas pojma kakav ce biti kad se vrati....
    Primjer Kacavenda, Genoa nudila 7mil eura prije ozljede, a mi ga kupili kasnije za 700 tis tak da si mozes macku o rep objesiti kaj je talentiran!
    Vrba je zdrav, pokazao da ima nesto i ne treba ga se rjesavati i poklanjati. Dati mu jos jednu posudbu i onda odluciti sljedece ljeto sta s njim.
  • JakovK6
    209
    nisam par dana vidio tu raspravu. mislim okej, svaki komentar ti je na mjestu i slažem se da do toga neće doći..ali smješno mi je da se takva tema odmah popljuje, ali zato svakodnevno imamo 3 stranice o Kangi i Kulenoviću.. ali dobro :D
  • Ritam Ulice
    1k
    Nudit Vrbu je suludo fakat. Dajte im Cordobu jbt
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.