• JakovK6
    136
    Ako još ne dofuramo napadača, koga iz trenutnog kadra vidite na toj poziciji? Naravno postoji i varijanta 4-3-3 sa polušpicom. Sigurno da Kule neće igrat sve pripremne utakmice 90 minuta. Tipa dal je to Vidović kao neka lažna devetka? Možda Mudri iako sumnjam u to..ali ono, treba probat i sigurno će se netko probat tu. Pa me zanima koga zona vidi na toj poziciji?
  • miro
    6.7k
    dao sam ti like za prvi dio posta, a s drugim se ne slazem, jer jedino sto ce se tu dogodit za 2-3 godine je da ce Osijek na Vrbi zaradit više nego mi na Matkoviću
  • Pacho
    1.6k
    Ugraditi buyback za Vrbu
  • Dani Olmić
    1.7k
    Solidno mi zvuci ta opcija da damo Osijeku Vrbancica a dovedemo Matkovica… naravno, ako odsteta nece bit pre visoka …
    Realno meni Vrbancic u Loksi nije nista pretjerano pokazao da bi plakao za njim … mislim da je ipak malo precijenjen i da nije tolko jak kao sto neki misle, ali otkupna klauzula bi se mogla ipak rijesit pošto nikad neznas kako ce se razvit u osijeku
  • keppi
    402
    Za Matkovića su se do nedavno, istina prije ozljede spominjale strašne svote.
    Bojim se da na ove svote što se sada vrte, koje kao mi nudimo u Osijeku neće niti trepnuti.
    Također još od Miereza u Osijeku vlada određeni revolt prema Dinamu pa ako je ovo imalo ozbiljno nikako nije nikako smjelo izaći u javnost. Čavlina i Soldo su samo svaki na svoj način potvrdili taj trend.
    Za nas navijače u svakom slučaju lijepa je vijest da se igrači takvog potencijala uopće vezuju uz nas.
    Najjači adut bio bila eventualna igračeva želja za dolaskom kod nas, pa uz neki pritisak ....možda bi se nešto i dalo napraviti.
  • San Lorenzo
    19.6k
    Ovdje da se Yamal progura kao igrač za kojeg se interesiramo, 65% Zone bi reklo koji će nam urac taj žgoljo.
    Matković apsolutno da, rizik je dovoditi igrača s takvom ozljedom, ali ako se vrati, odradi jednu dobru polusezonu, možeš ga zaboraviti za sva vremena ili dok ne ode u neki Hoffenheim, ( :snicker: ) tamo se ne snađe i onda odluči oživljavati karijeru u hnlu, kao što je slučaj s Beljom.
  • E46
    1.5k
    kako pateticno
  • bbb medimurje
    4.1k
    Kladimo se da cemo zaliti za vrbom i preklinjati odstetu i ugovor matkovicu
  • Orc123
    12.1k
    Vrbu na posudbu jos jednu sezonu, nikako ga poklanjati! Cemu to?
  • E46
    1.5k
    nikog ovakva pitanja se postavljanju 1000 puta a taj scenarij je nemoguć da zvone ne dovede ono sto nam najvise treba. Dakle pitanje sasvim nepotrebno za pokretanje neke rasprave a realnost je da bez dobre spice tu nema nikakvog kemijanja i da nitko to ne moze odigrat dostojno razine Dinama, dosta je bilo krpanja pozicija!
  • NitkoBitan
    27.6k
    1700 minuta, 3 gola i niti jedna asistencija.
  • E46
    1.5k
    kako je to poklon ako zauzvrat dobijes jebenog igraca kojeg mozes potencijalno unovčiti triput vise od vrbe, dosta vas je pateticno na vrbu zato sto je domacki decko iz skole, riđi kao scholes pa svi valjda misle da ce bit scholes,a realnost je da je decko neka klasa izdominiro bi u lokomotivi i vratio se u Dinamo i ne bi ni razmisljali o Vidovicu, ali nije izdominiro nego se uklopio u prosjek i tu priča staje.
  • Odani Zgd
    583
    Dajte napokon nekog ubojicu u napadu i lijevog beka,i zatvaraj projelazni rok...kakav Matković,ozlijeđen i toliki novci u pitanju....
  • don
    13.7k
    jer jedino sto ce se tu dogodit za 2-3 godine je da ce Osijek na Vrbi zaradit više nego mi na Matkovićumiro

na osnovu čega to misliš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.