• Dani Olmić
    1.8k
    Kule slobodno neka ostane ali kao opcija B ili C
  • Schpatz
    761
    Ja jednostavno nemrem vidjet niti jedan razlog zasto dovest covjeka koji zadnjih godinu dana igra rekreativni nogomet u UAE. I napravili bi ga jednim od najplacenijim igracem u svlacionici… Nemrem se otet dojmu da taj igrac jednostavno ne ulazi vise u viziju novog Dinama.
    Ne vidim niti jedan jedini opravdani razlog.

Jedini razlog zasto zele ljudi Miereza jer sline za njegovom dobrom sezonom u Osijeku i neke polovicno dobre sezone u Istri prije Osijeka.

Na kraju ce ispast Mierez=Kanga. Jer dok se vrati mozda i to mozda na razinu iz Osijeka, mozda ce potrajat dobra polusezona ako ne i sezona.

Misljenja sam da se treba ostavit recikliranja imena koja su se povezivala s Dinamom zadnjih 2-3 sezona i okrenut novi list i okrenut se novim igracima. I za te novce za Miereza, prilicno sam siguran da mozemo nac boljeg napadaca nego sto je to trenutno on.
  • Brusa
    3.5k
    Strašni El Toro Mierez! 32. strijelac super jake lige arapskih emirata! 6 golova! Eeeej! Kapitalac!
  • mali M
    8k
    pa zapravo to se i da zaključiti iz većine upisa.. svi se nadamo da Boban radi u tišini u pozadini i dovest će nekog desetog koji će nam svima zatvorit usta... Više mi je i previše Kangi, Kulenovića, Miereza i Belje...
  • NitkoBitan
    28.7k
    Pozitiva je naravno moguća ušteda na plaćama koja se dijelom može preliti na nove transfere.keppi

+ usteda na otpremninama. Nenormalno smo puno trosili na njih u posljednje vrijeme. Bila bi ogromna financijska injekcija da ove godine nista ne potrosimo. Cannavaro je dobio otpremninu ali nije bila velika.
  • Crni86
    12.4k
    Dan i pol nema nikakvih objava transfera i ova tema se vratila na staro
  • Davieboy86
    635
    O sunce ti milo sta sve neces ovdje procitati. Zaista nekada mislim da iza pojedinih nickova se krije 10 godisnje djete.Ali moram priznati @PlavacZRima da me dugo netko nije ovako dobro nasmijao! :rofl: Respect
  • PlavacZRima
    391
    PlavacZRima da me dugo netko nije ovako dobro nasmijao! :rofl: RespectDavieboy86
    Meni je uvijek drago kada mogu uveseliti nekoga, smatram da je smjeh jedan od najvećih blagosti u životu i kada ga izmamiš nekome oko sebe napravio si dobro djelo. :joke:

Zaista nekada mislim da iza pojedinih nickova se krije 10 godisnje djeteDavieboy86
    Kada bi ti rekao da imam doktorat u IT i da se bavim analizom podataka, pogotovo podataka vezanim za nogomet i da radim napredne modele za predikcije i vidim kroz podatke da Mierez nije bolji od Kulenovića , što bi na to rekao? :cool:
  • Laugreano
    4.4k
    i vidim kroz podatke da Mierez nije bolji od Kulenovića , što bi na to rekao? :cool:PlavacZRima

Dokaži.
  • PlavacZRima
    391
    Pri potpisivanju ugovora o radu moraju se potpisati i neke stavke oko dijeljenja podataka zbog kojih možeš biti pravnih posljedica....
  • crophantom
    1k
    Ni meni nije jasna fascinacija igracem koji je u svome primeu odlučio ići u arapske pustinje i tamo zabio 6 golova. Da ih ne zabio i 26, ako u najboljim godinama ideš tamo za mene pokazujes nedostatak bilo kakve sportske ambicije, za ubrati lovu su Arapi tu i kad prodes prime.
  • JakovK6
    209
    Fakat ste već dojadili s Kuletom. Rasprava transferi se svela na Kule vs Kanga. Imamo temu Igrači, pišite tamo o Kuletu, samo punite ovo s stvarima koje nemaju nikakve veze s transferima
  • E46
    1.6k
    ja nemam ništa protiv domacih igraca i uvijek ih biram ispred stranaca ali jednostavno za ovaj dinamo kojem tezimo kule ne bi trebao bit nista vise od 3. Spice... Tipa da se bira izmedu matanovica/belje i miereza izbor bi naravno bio jasan jer su ti decki bolji igraci od miereza al nazalost ne mogu za kuleta imati neko dobro mišljenje kad vidim njegovu kriminalnu tehniku, promasaje i činjenicu da u 10 god seniorskog nogometa nije naucio zadrzat loptu kao mantinela a trebao bi biti takav tip napadaca s obzirom na visinu.
  • mlkaskic
    261
    statistika.png

Usporedba Kange i Kulenovića je nepotrebna, Kulenovića se više može usporediti s Beljom. Prošle sezone je Kulenović imao puno bolju statistiku. Podcjenjivanje Kulenovića bi stvarno trebalo kazniti, tako vrijedan i drag momak, koji postiže 22 gola u jednoj sezoni, ovdje se ovako tretira. Stvarno čudno.
  • plavi devet
    557
    Ja se nadam da će nam uskoro sletjeti neko neočekivano ime, kao što se samo najednom pojavio Villar.
    Dok mi raspravljamo o Belji i Mierezu da se pojavi npr Rey Manaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.