• mali M
    11k
    pa zapravo to se i da zaključiti iz većine upisa.. svi se nadamo da Boban radi u tišini u pozadini i dovest će nekog desetog koji će nam svima zatvorit usta... Više mi je i previše Kangi, Kulenovića, Miereza i Belje...
  • NitkoBitan
    40k
    Pozitiva je naravno moguća ušteda na plaćama koja se dijelom može preliti na nove transfere. — keppi

+ usteda na otpremninama. Nenormalno smo puno trosili na njih u posljednje vrijeme. Bila bi ogromna financijska injekcija da ove godine nista ne potrosimo. Cannavaro je dobio otpremninu ali nije bila velika.
  • Crni86
    25.2k
    Dan i pol nema nikakvih objava transfera i ova tema se vratila na staro
  • Davieboy86
    1.6k
    O sunce ti milo sta sve neces ovdje procitati. Zaista nekada mislim da iza pojedinih nickova se krije 10 godisnje djete.Ali moram priznati @PlavacZRima da me dugo netko nije ovako dobro nasmijao! :rofl: Respect
  • PlavacZRima
    394
    PlavacZRima da me dugo netko nije ovako dobro nasmijao! :rofl: Respect — Davieboy86
    Meni je uvijek drago kada mogu uveseliti nekoga, smatram da je smjeh jedan od najvećih blagosti u životu i kada ga izmamiš nekome oko sebe napravio si dobro djelo. :joke:

Zaista nekada mislim da iza pojedinih nickova se krije 10 godisnje djete — Davieboy86
    Kada bi ti rekao da imam doktorat u IT i da se bavim analizom podataka, pogotovo podataka vezanim za nogomet i da radim napredne modele za predikcije i vidim kroz podatke da Mierez nije bolji od Kulenovića , što bi na to rekao? :cool:
  • Laugreano
    6.1k
    i vidim kroz podatke da Mierez nije bolji od Kulenovića , što bi na to rekao? :cool: — PlavacZRima

Dokaži.
  • PlavacZRima
    394
    Pri potpisivanju ugovora o radu moraju se potpisati i neke stavke oko dijeljenja podataka zbog kojih možeš biti pravnih posljedica....
  • crophantom
    8.9k
    Ni meni nije jasna fascinacija igracem koji je u svome primeu odlučio ići u arapske pustinje i tamo zabio 6 golova. Da ih ne zabio i 26, ako u najboljim godinama ideš tamo za mene pokazujes nedostatak bilo kakve sportske ambicije, za ubrati lovu su Arapi tu i kad prodes prime.
  • JakovK6
    326
    Fakat ste već dojadili s Kuletom. Rasprava transferi se svela na Kule vs Kanga. Imamo temu Igrači, pišite tamo o Kuletu, samo punite ovo s stvarima koje nemaju nikakve veze s transferima
  • E46
    2.1k
    ja nemam ništa protiv domacih igraca i uvijek ih biram ispred stranaca ali jednostavno za ovaj dinamo kojem tezimo kule ne bi trebao bit nista vise od 3. Spice... Tipa da se bira izmedu matanovica/belje i miereza izbor bi naravno bio jasan jer su ti decki bolji igraci od miereza al nazalost ne mogu za kuleta imati neko dobro mišljenje kad vidim njegovu kriminalnu tehniku, promasaje i činjenicu da u 10 god seniorskog nogometa nije naucio zadrzat loptu kao mantinela a trebao bi biti takav tip napadaca s obzirom na visinu.
  • mlkaskic
    519
    statistika.png

Usporedba Kange i Kulenovića je nepotrebna, Kulenovića se više može usporediti s Beljom. Prošle sezone je Kulenović imao puno bolju statistiku. Podcjenjivanje Kulenovića bi stvarno trebalo kazniti, tako vrijedan i drag momak, koji postiže 22 gola u jednoj sezoni, ovdje se ovako tretira. Stvarno čudno.
  • plavi devet
    773
    Ja se nadam da će nam uskoro sletjeti neko neočekivano ime, kao što se samo najednom pojavio Villar.
    Dok mi raspravljamo o Belji i Mierezu da se pojavi npr Rey Manaj.
  • PlavacZRima
    394
    azalost ne mogu za kuleta imati neko dobro mišljenje kad vidim njegovu kriminalnu tehniku, promasaje i činjenicu da u 10 god seniorskog nogometa nije naucio zadrzat loptu kao mantinela a trebao bi biti takav tip napadaca s obzirom na visinu. — E46

slažem se sa tobom da je kuletu razina tehnike na ispodprosječnom nivou ako govorimo o profesionalnom nogometašu, ali ako misliš da Mierez ima tolko bolju tehniku - varaš se. Kao osoba koja je dviej godine gledala svaku utakmicu Osijeka dok je on bio tamo (onu sezonu kada je bio najbolji strijelac i onu kada je imao epsku sušu) - to može biti igrač za Dinamo ako želimo gledati dinamo kao ove netom završene sezone, ako želimo gledati bolji Dinamo trebamo gledati i bolje igrače. Za cijenu koju bi tražili Arapi za odštetu plus njegova plaća, može se naći puno bolji igrač.
  • NitkoBitan
    40k
    Za cijenu koju bi tražili Arapi za odštetu plus njegova plaća, može se naći puno bolji igrač. — PlavacZRima

Rekao si da se bavis analizama nogometnih podataka. Pa predlozi nesto onda.
  • PlavacZRima
    394
    Da je cijela ekipa bila na višem nivou i da se igra podredila Kuletovu načinu igru, a ne da se od njega očekivalo da bude isti Petković, što on nije jer nema ni približno tako dobru tehniku, dečko bi ladno imao 30-35 golova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.