• JakovK6
    134
    pa okej, samo velim da meni osobno više znači mišljenje ljudi koji su ga stavili u prvu momčad lige i ljudi koji su ga do sad držali u Bayernu nego amatera iz Beča..
  • CastAway1986
    3.2k
    Matteo Perez Vinlof uz Godu kao backup opciju bi trebali napokon dobro pokriti tu poziciju..Dečko je talentiran , sigurno da nije na lijepe oči dogurao do Bayerna a koliko vidim i Peru ga žarko želi preoteti Švedskoj..Nadam se da će se uklopiti u ekipu i biti pravo pojačanje a to da je proglasen najboljim u ligi uzmi s određenom zadrškom jer je to po Sky Sportu..Sjeti se i da je Štefulj najbolji bek Mađarske s brutalnom statistikom..
  • NitkoBitan
    27.5k
    Meni je javio u inbox cca 2 sata prije clanka SN. Ocito se nesto kuha.
  • rioda
    8.8k

Tko, Moris? :sweat:
  • NitkoBitan
    27.5k
    Tajanstveni insajder :wink:
  • blue heart 72
    2.3k
    Ma Istra nas fintira. Ne vjerujem da uopće postoje te navodne inozemne ponude od 2+ milijuna. Pokušavaju od nas iscijediti čim veću cifru. Sada kad je mali Noa potpisao, odjednom su Istrijani opet za pregovore da ne bi ostali na kraju bez ičega.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Ja ne mogu vjerovat da smo stvarno prodali Kangu, a ostavit ćemo Kulenovićaznajdatevolimja

Ajde dosta više pljuvanja po Kuletu, pun kurac mi vas je više. Zadržali bi klauna Kangu, a riješili se prvog strijelca zato jer je domaći dečko. Vidi se koliko se kužite u nogomet, ko marica u krivi kurac.
  • Cif
    376
    ajd više dosta uzdizanja kulenoviča ko da je Messi a pljuvanja po svim ostalima
  • Mr Anderson
    12.2k
    ajd više dosta uzdizanja kulenoviča ko da je Messi a pljuvanja po svim ostalimaCif

Za Kangu je bog nogometa. Kaj ti nije jasno?
  • Dudu9
    1.8k
    Odlična bi bila vijesti da smo se riješili Kange, siguran sam da će Boban pronaći 3 puta boljeg napadača
  • Marcinko
    711
    Ma Istra nas fintira. Ne vjerujem da uopće postoje te navodne inozemne ponude od 2+ milijuna.blue heart 72

Lepore je to objavio, da su Werder i Cadiz zainteresirani, a lokalni mediji u Bremenu spominju desnog beka iz Glatasaraya, Jelert.
  • Jaki991
    301
    Kule zna ispast taraba, stopanje lopte i tehnika mu je na razini prosjecnog golmana, al je borben i ima instinkt za gol i zna bit na pravom mjestu u pravo vrijeme, za Kangu je izmislio nogomet
  • Dani Olmić
    1.7k
    uvijek bi birao Kulenovica pored stotine Kangi - ali cinjenica jest da je tehnicki limitiran … ponekad mu se lopta odbija od noge kao kad ja loptu napucam od svinjac
  • Mr Anderson
    12.2k
    Kule zna ispast taraba, stopanje lopte i tehnika mu je na razini prosjecnog golmana, al je borben i ima instinkt za gol i zna bit na pravom mjestu u pravo vrijeme, za Kangu je izmislio nogometJaki991

Kule bi mogao profitirati u novom sustavu. Prije se od njega očekivalo da glimi Petkovića, a jasno je da on to ne može.
  • Dadox
    430
    Kule s onom visinom nemre dobit zračni duel i tehnički je letva.Ipak naš je igrač i kao takav bi trebao imati prednost pred svakim strancom koji nije boljinod njega 30%.Ovaj Kanga to zasigurno nije…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.