• Dinamosaur
    3.3k
    za čas si tam, a skoro niš ne košta?!?
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Ne navijam za Rijeku, a pogotovo ne za tovare…Jedino protiv srba.
  • Tom Hanks
    5.3k
    Jedino protiv srba.Hrc-Vg

Našlo bi se još par klubova
  • blue heart 72
    3.5k
    Riječani nekaj pišu o interesu Jakira za Radeljića.
    Pa ja sam mislil da je Jakir dinamovec, od nas može dobiti u paketu Perića i MMA za iste novce, ma damo mu još i popust ako treba
  • Hnlovac
    6.1k
    AEK, Fener, St. Pauli, PAOK i Olimpijakos?
  • Tom Hanks
    5.3k
    Dodao bi napoli,cigani kao i ovi navedeni
  • Ivdzo11
    9.9k
    Dominik Yankov potpisuje sutra, a sve je dogovoreno s jednim veznjakom. Ne, nije Vrbančić. To je talentiran dečko, jedno smo vrijeme razmišljali o njemu no mislim da od toga neće biti ništa.

Andrića i Posavca tražimo ‘sistematizaciju’ jer više nisu u našim planovima, a Dogan ipak započinje pripreme pa ćemo vidjeti hoće li ostati ili ne – rekao je sportski direktor.
  • NORTE
    24.7k
    Andrića i Posavca tražimo ‘sistematizaciju’ jer više nisu u našim planovimaIvdzo11

:rofl: kakvu sistematizaciju, dajte ljudima pare koje ih pripadaju.
  • Plava stijena
    755
    Razmišljali su da Vrbu dofuraju do trenutka spoznaje da bi nešto trebalo i keširati. Miško i ekipa su posramili i Molierovog škrca u šparanju, a vokabular im je notorno arogantan. Volio bih da ih u buduće potpuno šikaniramo po pitanju transfera. Ovo kako ih je posralo sa igračima koje je Jakir skautirao se desi jednom u sto godina. Ide im brutalno prizemljenje ove sezone.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Hahahahah 2 mil.. za stopera u zadnjoj godini ugovora :lol: I onda sljedeca recenica, moze Vrbancic za dzabe? Trazio bi ih daleko vise od 50% za svakog dzabe.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Tovari očito planiraju zadržati Sigura jer će igrati na SP iduće godine da ga mogu uvaliti za spomenutih 10 milijuna.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Durdova je prerano, Sigur i Pukštas će više vrijedit iduće godine, Prpić nema dovoljnu cijenu, pa tko ide jebote led?
  • Keyser Soze
    19.5k
    Ma ovo će bit klasični prijelazni rok dolje, nemaju para, moraju prodat da bi mogli kupit, al će se odlučit na zadržavanje sadašnje ekipe i potpis par free agent igrača. Možda prodaju Durdova, ali ga ostave na posudbi ili tako nešto. Doslovno sam nakon sezone rekao da opet neće nikoga prodat jer pare uvijek nađu.
  • Hnlovac
    6.1k
    Ja da sam Hajduk bih za Sigura tražio 170 milijuna eura i time pokrio dugove
  • Plava stijena
    755
    Nitko! Vratio im se ADZ na vlast, a izgledan je i povratak "consigliere-a" tako da se vjerovnici mogu slikat za svoje pare, a burgija jaše dalje. Uskoro će i sezona pretplata tako da će se žgadija povrh svega dodatno pojačat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.