• Dinamosaur
    2.2k
    za čas si tam, a skoro niš ne košta?!?
  • Hrc-Vg
    761
    Ne navijam za Rijeku, a pogotovo ne za tovare…Jedino protiv srba.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Jedino protiv srba.Hrc-Vg

Našlo bi se još par klubova
  • blue heart 72
    2.3k
    Riječani nekaj pišu o interesu Jakira za Radeljića.
    Pa ja sam mislil da je Jakir dinamovec, od nas može dobiti u paketu Perića i MMA za iste novce, ma damo mu još i popust ako treba
  • Hnlovac
    2.4k
    AEK, Fener, St. Pauli, PAOK i Olimpijakos?
  • Tom Hanks
    3.9k
    Dodao bi napoli,cigani kao i ovi navedeni
  • Ivdzo11
    7.2k
    Dominik Yankov potpisuje sutra, a sve je dogovoreno s jednim veznjakom. Ne, nije Vrbančić. To je talentiran dečko, jedno smo vrijeme razmišljali o njemu no mislim da od toga neće biti ništa.

Andrića i Posavca tražimo ‘sistematizaciju’ jer više nisu u našim planovima, a Dogan ipak započinje pripreme pa ćemo vidjeti hoće li ostati ili ne – rekao je sportski direktor.
  • NORTE
    16.6k
    Andrića i Posavca tražimo ‘sistematizaciju’ jer više nisu u našim planovimaIvdzo11

:rofl: kakvu sistematizaciju, dajte ljudima pare koje ih pripadaju.
  • Plava stijena
    496
    Razmišljali su da Vrbu dofuraju do trenutka spoznaje da bi nešto trebalo i keširati. Miško i ekipa su posramili i Molierovog škrca u šparanju, a vokabular im je notorno arogantan. Volio bih da ih u buduće potpuno šikaniramo po pitanju transfera. Ovo kako ih je posralo sa igračima koje je Jakir skautirao se desi jednom u sto godina. Ide im brutalno prizemljenje ove sezone.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Hahahahah 2 mil.. za stopera u zadnjoj godini ugovora :lol: I onda sljedeca recenica, moze Vrbancic za dzabe? Trazio bi ih daleko vise od 50% za svakog dzabe.
  • Keyser Soze
    14.2k
    Tovari očito planiraju zadržati Sigura jer će igrati na SP iduće godine da ga mogu uvaliti za spomenutih 10 milijuna.
  • Tvrdica McTvrdi
    583
    Durdova je prerano, Sigur i Pukštas će više vrijedit iduće godine, Prpić nema dovoljnu cijenu, pa tko ide jebote led?
  • Keyser Soze
    14.2k
    Ma ovo će bit klasični prijelazni rok dolje, nemaju para, moraju prodat da bi mogli kupit, al će se odlučit na zadržavanje sadašnje ekipe i potpis par free agent igrača. Možda prodaju Durdova, ali ga ostave na posudbi ili tako nešto. Doslovno sam nakon sezone rekao da opet neće nikoga prodat jer pare uvijek nađu.
  • Hnlovac
    2.4k
    Ja da sam Hajduk bih za Sigura tražio 170 milijuna eura i time pokrio dugove
  • Plava stijena
    496
    Nitko! Vratio im se ADZ na vlast, a izgledan je i povratak "consigliere-a" tako da se vjerovnici mogu slikat za svoje pare, a burgija jaše dalje. Uskoro će i sezona pretplata tako da će se žgadija povrh svega dodatno pojačat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.