• Tvrdica McTvrdi
    574
    Mene samo nervira kako mi sa svim uspjesima čupamo kosu jesmo li dovoljno prodali i koga ćemo za tri godine, a njima se jebe fino. Ili je sve to cisti kriminal tamo ili mi ne znamo vodit, nema treće
  • Plava stijena
    495
    Naravno da je kriminal. Gle od pamtivijeka je to privilegiran klub, a povratkom Livaje vratio im se i masovni navijački zanos tako da dok im je njega vlast ih očito ne bude dirala zbog mira u kući, a jednom kad to stane skupit će se kritična masa i počet će padati kosturi iz ormara. Nemre im ova shema dovjeka trajat. Bilo bu veselo svakako.
  • Dadox
    416
    Najsmiješnija je ova kazna Livaji.Dve tekme.Direktan crveni i srednjak Armadi.Kukali po društvenim mrežama kako bu dobio 5,6 i kako će svi derbiji biti u tim kolima.Kad ono…Baš smiješno.Da smo mi i naš igrač u pitanju diglo bi se sve živo na noge.Ovak je ok.
  • NORTE
    16.6k
    Oni samo misle da su s ta četiri igrača jaki, a žele im igrama pod Garcijom i dići cijenu.

Sva četvorica su igrala u Ružomberoku, a dvojica i u epskom uzvratu.
    Pulštas je počeo obje utakmice pa su ispali.

Uremović im sad ne igra prvu tekmu protiv Zire zbog crvenog.
  • DiddyGuela
    3.6k
    Pukštas ce se tesko naci u Garcijinoj viziji nogometa. Garcia tezi igri sa puno kratkih dodavanja i igracima koji su jaki u posjedu dok je Pukštas tehnicki vrlo limitiran igrac. On je vise igrac za trku, reposjed,drugu loptu i direktniji nogomet, nesto sto su tovari pokusali igrati pod Lekom pa im ekipno nije proslo. Prema tome ne vidim puno smisla u njihovoj ideji da ce ga Garcia preporodit i magicno mu dici cijenu na 7-10M€. Taj vlak im je prosao pocetkom proslog ljeta.Uostalom njegov ugovor traje do 2027. godine. Ovo je zadnja prilika za nesto bolji transfer.

A i te njihove cifre u medijima su komedija. Nisu li prije par tjedana govorili da imaju ponudu za Prpica u visini od 7M€ od neimenovanog Bundesligasa. Cirkus.
  • Tvrdica McTvrdi
    574
    Igor Štimac, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik, bio je gost u emisiji HRT-a, gdje se osvrnuo na aktualnosti iz domaćeg nogometa, prenio je Tportal.

Kao i često dosad, najveći interes izazvale su njegove izjave o Hajduku, koji ni ove sezone nije uspio osvojiti naslov unatoč dobrim šansama. Štimac kaže da nikada nije vjerovao da će Splićani doći do titule.

"Sve sam rekao istinito. Ne postoji netko tko je dokazao da voli Hajduk više od mene. Ja to nisam dokazivao rječima nego igrama. Nosio sam traku, prvi sam dioničar. Bio sam volonter. Imam iza sebe titule i ostvarenja. Ja sam stavio cijelu egzistenciju svoje ebitelji na bubanj zbog Hajduka. Od Hajduka se grabi pod krinkom narodnog kluba, demokracije i izbora. Klub je u rasulu. Akumulirani dug ide preko 60 milijuna eura. Pred vratima je novo prvenstvo, jedva smo skupili 400 tisuća eura za trenera. Klub se pokušava rasteretiti", rekao je Štimac, kritizirajući trenutno stanje u klubu.

Osvrnuo se i na Gennara Gattusa, koji nije ispunio očekivanja na klupi Hajduka.
    "Istrpili su ga jer je imao previsoku plaću. Nisu imali izlaza i morali su trpiti njegove loše odluke. Talačka kriza je bila u pitanju. Prvi put se pojavio čovjek na čelu grada koji je rekao da na pitanje Hajduka trebaju odgovoriti građani Splita. Predugo nas glasna manjina maltretira kada je u pitanju Hajduk", dodao je.
    Štimac se dotaknuo i Zvonimira Bobana koji je nedavno preuzeo ključnu ulogu u Dinamu.

"Nije korektno kritizirati Bobana na početku. Ako netko ima znanja to je svakako Zvone Boban. Dajmo mu vremena da pokaže kakve će rezultate dobiti pa neka mu se onda kritičari obrate. Čuo sam se Zvonom, kratko smo disktuirali. Svjestan je teške situacije kojoj se nalazi. Evidentno je da su u Dinamu ljudi slični onima koji vode Hajduk zadnjih 15 godina zeznuli stvar. Na sreću su posegnuli za nekim tko
    zna materiju. Uspjet će jer mu je prelagana konkurencija u Hrvatskoj", zaključio je.
  • Sajla
    9.6k
    "Evidentno je da su u Dinamu ljudi slični onima koji vode Hajduk zadnjih 15 godina"Tvrdica McTvrdi

Štimac malo sere... "svi su isti" mantra uvijek nađe plodno tlo
  • Keyser Soze
    14.2k
    Moglo bi se stoga kazati kako je Goran Vučević već odradio prvi veliki posao Hajduka. Pajaziti je na putu, Vučević ekspresno ispunjava prvu veliku želju Gonzala Garcije i novom treneru dovodi prvo veliko pojačanje novog Hajduka!
  • Paggini
    54.7k
    Pajaziti i veliko pojačanje u istoj rečenici...

Bitno da nas rugaju da dovodimo pojačanja za Osijek
  • austrijanac
    7.4k
    Taj Pajaziti bit će da čeka na Bosiljevu.
    Samo ga sele između Rijeke i Hajduka.
  • Keyser Soze
    14.2k
    Bitno da nas rugaju da dovodimo pojačanja za OsijekPaggini

Dali bi guzice da imaju Mudražiju iza Livaje, al kad ode kod nas onda magično ne valja.
  • Paggini
    54.7k

Brate, dali bi i za Čopa, a kamoli Mudražiju. Sjećam se kako je izgorio sportnet i svi komentari kad je Mudri spomenuo da ne bi imao nista protiv odlaska u Hajdug, ekran sam od njihovih slina brisao
  • Dr Hofmann
    3.1k
    Klasična tovarska predsezona...Kreće pumpanje atmosfere, onda kriminalno ispadanje iz Europe, pa onda psihijatrija u HNL-u, krljave pobjede od 1-0 s 26 penala Livaje uz krkansko ponašanje na terenu i van njega, raspad na proljeće i pet milijuna teorija zavjera o krađi, ništa novo. Ove godine samo da Dinamo bude na pravoj razini da izbjegnemo upadanje u tu njihovu kaljužu ko zadnje dvije godine, jer to je jedini način na koji oni ostaju iole relevantan faktor.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Bitno da nas rugaju da dovodimo pojačanja za OsijekPaggini

Ako se ne varam, taj komentar nije napisao tovar nego navijač Rijeke...
  • Paggini
    54.7k

Oboje pišu isto vec tjednima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.