• Tvrdica McTvrdi
    578
    Sve je don Čačke rekao ispravno
  • VolimDinamoOo
    21
    kako bi Ivanusec dobro sjeo uz ove nove. Taman je vlatkomarkovic komentirao sinoc da ce doci jos neki dobri igraci, pa tko zna...
  • Hrc-Vg
    761
    Ja mislim da Topić treba biti 3. napadač. Malo sam pogledao klipove iz Zrinskog, i čini mi se kao da je dosta napredovao… A može biti opcija za desno krilo. Definitivno ga ne bi slao na posudbu.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    pa mozda i nije za inozemstvo, al za nas je dokazana kvaliteta. Lik ocito treba maminu kuhinju, psihologa i strpljenja.
    Doveo bi ga nazad unatoc inzistiranju na odlasku, otisao je, probao i jebiga.
  • rakurs
    1.5k
    Meni je Ivanušec velika želja, a sada mi se posao čini i koliko toliko realan. Vrijednost tri i pol milje na TM, ovi ga doslovno tjeraju, on traži klub u kojem bi se izborio za povratak u reprezentaciju... Ne znam, po meni idealna kombinacija, možda barem preko neke posudbe prvo pa vidjeti dalje.

S Ivanušecom i jednim vrhunskim napadačem ofenzivno bi bili mašina, uvjeren sam. Ali jbg, jedno su želje, a drugo realnost koja govori da ga se ne gleda kao opciju.
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ivanušec bi itekako dobro sjeo. Samo je problem gdje bi onda Vidović i Stojković. Možda Ivanušec lijevo krilo, Vidović 10-ka, a Stojković desno krilo.
    Iako, ne vjerujem u dolazak Ivanušeca. Ostat će samo na traču.
  • vjeko1701
    16k
    Igramo tri natjecanja, kartoni, umor, ozlijede, taktičke varijante. Previše se gleda jedan igrač za jednu poziciju kao da će svi odigrati preko 85% minuta tamo.
  • Hrc-Vg
    761
    Pa nek prodaju Arbera, i onda na ljevim krilu imamo Stojka, Ivanušeca i Varelu…
  • Cosimo
    4

Mimo toga, imati fiksnog trećeg napadača koji je dobro plaćen je iracionalno i po tog igrača i po klub. Ovako jedan Topić to čini, a pritom je i polivalentan.

Da se mene pita, nagodio bi se za Ramsaka kao drugog (koji je također polivalentan), a prvi bi bio taj "kapitalac".
    Kulenovićevu tržišnu cijenu iskoristit i transferirati to (jer svi sumnjamo da može biti većom, a pritom nije neophodan), možda idealno kroz posudbu sa obavezom otkupa da cifre budu prenesene na proračun sljedeće godine.
  • Hrc-Vg
    761
    slažem se 100%.
  • Tvrdica McTvrdi
    578
    E pa to, meni su igrači poput Ivanušca, Pongrančića, Majera, Oršića, Brekala itd točno ta razina : dominanti za HNL, ali nedovoljno za išta previše vani, i bilo bi im bolje da ovdje imaju višegodišnji milijunski ugovor. Nekad treba prihvatit da je kod kuće najljepše i nije kod susjeda zelenije
  • Cif
    369
    jedanput i nikad više neće on zabiti 20 golova Budi realan
  • JakovK6
    133
    Vec sam par puta pisao za Ivanuseca, njemu i maloj se ne živi u Zagrebu i jako su male šanse da se vrati. Agentu je Dinamo prva opcija, no igraču je daleko od toga.
  • austrijanac
    7.4k
    Mi bez 21 igrača ne smijemo uć u sezonu.

A s otpisanima i juniorima, mi još moramo doći do te brojke.

Nit je svaki igrač za prvih 11, nit itko ima zagarantiranu poziciju.

Računam nekih 4750 minuta da će Dinamo odigrat, dosta za sve.
  • Shkera
    253

Vjerujem da njemu i da, al pleše kako zaručnica kaže.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.