• Danko
    2.1k

Mislim da nismo zbog opreme ostali bez naslova.
  • Shkera
    243

Sve u svoje vrijeme... krajem mjeseca su najavljeni novi dresovi pa će tada vjerojatno biti i oprema. Do nove sezone svakako.
  • Mali Zeus
    17.8k
    Teško mi se pomiriti sa činjenicom da pripreme započinjemo u i dalje ružnoj, ali sada i gubitničkoj trening opremi. Te boje i tu opremu je trebalo zapaliti onaj dan kad smo ostali bez naslova.Rakovica1986

Zona svaki put iznenadi.
  • Pacho
    1.6k

Mozda da i ritualno zrtvujemo Zajeca na centru kao Azteci prije prve prijateljske?
  • prefontaine
    2.4k
    Predlažem i da mijenjamo klupski autobus. Prošle sezone smo s ovim išli na brojna gostovanja, ukupno njih 18, a uzeli smo cijela 23 boda. Gubitnički bus je to, taj gubitnički mentalitet je utisnut u svako sjedalo, mijenjaj Zvone to na vrijeme
  • Slepicka
    101
    mali offtopic,

bome nam se i glavni rivali pojacavaju. upravo usao u lift u jednom novo zagrebackom shooping centru i unutra ni manje ni vise nego el presidente IB i nova stoperska prinova MM. Taman mu IB krenuo nesto pricat "ti ces sad ovo sljedece napravit" i onda je zastao i rekao da ce pricat dolje u autu...nevjerojatno je kako svi poticu orgijanje i blacenje Dinama i Zagreba, a svi doslovno zive ovdje, a veliki hajdukovci i dalmatinci, ni shopping ne mogu u Splitu odradit, cak sam ih uljudno i pozdravio namjerno da mozda skuze da nismo ista stoka.kao oni dolje, el presidente je cak pozdravio nazad, a mulac ne zna reci ni dovidjenja
  • Dr Hofmann
    3.1k
    1559acf3-4a8a-440a-80d0-116935d29a2a.png

O živote o čemu ja na poslu razmišljam, stvarno moram početi preispitivati neke prioritete...

Dolazimo po sve ove sezone, HNL i Europa nek sve gori, idemo svima jebat sve po spisku
  • mlinchica
    3.2k
    Vlatko Vučetić je trenutno najbolji mogući stručnjak u toj struci. To je ogromna prednost za Dinamo u kondicijskoj pripremi naspram ostalih.Draž

To je nivo Dinama i bravo za sve koji su to omogućili. Vrhunski pojedinci u svojim strukama trebaju biti u šampionskom klubu.
    Imamo Bobana, Capellasa, Vučetića, a nadam se i da stvaramo igrača koji će biti nositelj europskog Dinama i hrv reprezentacije.
    Prošla sezona mora ostati samo jedna loša epizoda.
  • rokikaciga
    2.3k
    Dobro daj napišite ta imena kak spada, jebali vas inicijali
  • Shkera
    243
    Mario Maloča? :lol:

On je trebao bit kapetan Hajduk 2 pa sad ne znaju šta bi s njim vjerojatno.

EDIT: ako je on, on je predstavljen davno https://hajduk.hr/vijest/mario-maloca-ponovno-na-poljudu-/17519
  • Slepicka
    101
    da, i njihov predsjednik
  • Slepicka
    101
    a ne znam jel smijem..
  • Shkera
    243
    Dobro je, već sam se malo zabrinuo da je neko ozbiljno pojačanje kad ono lik iz Gorice od 36 godina. Nemoj mi to radit.
  • rokikaciga
    2.3k
    Pišeš o magaradi koju si vidio u Zagrebu...kaj ne bi smio :lol: Ne bude te Turudić tužio :lol:

Neki igrači se pišu inicijalima jer ima je predugačko ime kao Theo / KTC ili ovaj mali ljevi bočni MPV.
  • mlinchica
    3.2k
    Pišeš o magaradi koju si vidio u Zagrebu...kaj ne bi smiorokikaciga

Slepi je dobio jučer upozorenje pa sad “hoda po jajima” :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.