• Nogo
    7.5k
    Lisica

Vaš bivši suigrač iz Istre Moris Valinčić uskoro bi mogao doći u Dinamo.

– Nadam se da će doći. On je odličan igrač i dobar dečko, nadam se da će se to ostvariti.
  • scooniepenn
    4.9k

Opetovano se čudim spominjanju Yamala i usporedbu s njim u bilo kojem kontekstu. Dakle, da tu budemo potpuno realni, Yamal je već kao 15-godišnjak apsolutno dominirao protiv igrača 3 ili 4 godine starijih od sebe i po svim analizama je to bila već tada klasa praktički razine Messija u tim godinama. Yamal je jednostavno bio toliko dobar da bi u bilo kojem klubu na svijetu dobio priliku već tako mlad. Samo za usporedbu, Pedri je bio svjetski talent kao recimo Gvardiol, a Yamal je i u odnosu na njih bio level iznad.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Uhhh kakav postava na pripremama ,kompletan klub je uz decke. Od Bobana ,Dabca,Manenice ,Capellasa ,Vlaovica , jako me raduje sto je i Kelva dio Kovinog strucnog staba. Sve dinamovci i pozitivci . Sav Sam se najjezio
  • Slepicka
    101
    bas me ugodno iznenadio decec pri izjavi, bas izgleda pristojan decko, dobar, skroman
  • Mali Zeus
    17.8k
    Lugonjić pita Lisicu o Garciji koji je eto sad u Hajduku, Lisica veli super pomogao mi je, al fokus je samo na dinamo, dinamo i opet dinamo.
  • keppi
    401
    Iako je bilo dosta natpisa da će neki, ajmo reći "nepoželjni" igrači biti odmah otpisani i da neće više niti trenirati s prvom ekipom, to se za sada nije dogodilo.
    Možda za sada i bolje tako jer čim nekog igrača označiš kao prekriženog teško će netko za njega ponuditi eventualnu odštetu. Iako bi neke glatko dali i bez odštete, samo da uštedimo na plaći.
  • NORTE
    16.6k
    Lugonjić pita Lisicu o Garciji koji je eto sad u HajdukuMali Zeus

Ima li netko tamo da ga stera u kurac.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Mmae i Cordoba na pripremama, odlicno. Ako otpadnu i kod Kovacevica onda jebiga.
  • Mali Zeus
    17.8k
    Ima li netko tamo da ga stera u kurac.NORTE

Nisu mu isključili povratni ton u slušalicama.
  • Infinity
    18.7k
    U tijeku su pregovori medju moderatorima kome cemo dodijeliti zlatnu plaketu za najveci doprinos ovoj brojci. Nije cak ni gusto.
  • Paggini
    54.6k

Ovi novi članovi tu ne znaju tko je @Orc123, vrijeme je da saznaju, MVP Transferi teme
  • Keyser Soze
    14.2k
    U tijeku su pregovori medju moderatorima kome cemo dodijeliti zlatnu plaketu za najveci doprinos ovoj brojci. Nije cak ni gusto.Infinity

Aaaaaaaannnnddd... NEW Transferi - rasprave champion of the world Martin @Orc123 Ojedaaa
  • mlkaskic
    202

Honorable mention: Kiril Despodov.
  • Mali Zeus
    17.8k
    ↪Mali Zeus U tijeku su pregovori medju moderatorima kome cemo dodijeliti zlatnu plaketu za najveci doprinos ovoj brojci. Nije cak ni gusto.Infinity

Imam svoje faforite, a vjerujem imate i vi.
  • Zagabria
    283
    Dal sve teme skupa imaju 6000 stranica? Bez ove normalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.