• Mali Zeus
    18.3k
    Lugonjić pita Lisicu o Garciji koji je eto sad u Hajduku, Lisica veli super pomogao mi je, al fokus je samo na dinamo, dinamo i opet dinamo.
  • keppi
    420
    Iako je bilo dosta natpisa da će neki, ajmo reći "nepoželjni" igrači biti odmah otpisani i da neće više niti trenirati s prvom ekipom, to se za sada nije dogodilo.
    Možda za sada i bolje tako jer čim nekog igrača označiš kao prekriženog teško će netko za njega ponuditi eventualnu odštetu. Iako bi neke glatko dali i bez odštete, samo da uštedimo na plaći.
  • NORTE
    17.3k
    Lugonjić pita Lisicu o Garciji koji je eto sad u HajdukuMali Zeus

Ima li netko tamo da ga stera u kurac.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Mmae i Cordoba na pripremama, odlicno. Ako otpadnu i kod Kovacevica onda jebiga.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Ima li netko tamo da ga stera u kurac.NORTE

Nisu mu isključili povratni ton u slušalicama.
  • Infinity
    18.9k
    U tijeku su pregovori medju moderatorima kome cemo dodijeliti zlatnu plaketu za najveci doprinos ovoj brojci. Nije cak ni gusto.
  • Paggini
    57.8k

Ovi novi članovi tu ne znaju tko je @Orc123, vrijeme je da saznaju, MVP Transferi teme
  • Keyser Soze
    14.7k
    U tijeku su pregovori medju moderatorima kome cemo dodijeliti zlatnu plaketu za najveci doprinos ovoj brojci. Nije cak ni gusto.Infinity

Aaaaaaaannnnddd... NEW Transferi - rasprave champion of the world Martin @Orc123 Ojedaaa
  • mlkaskic
    257

Honorable mention: Kiril Despodov.
  • Mali Zeus
    18.3k
    ↪Mali Zeus U tijeku su pregovori medju moderatorima kome cemo dodijeliti zlatnu plaketu za najveci doprinos ovoj brojci. Nije cak ni gusto.Infinity

Imam svoje faforite, a vjerujem imate i vi.
  • Zagabria
    287
    Dal sve teme skupa imaju 6000 stranica? Bez ove normalno.
  • mali M
    8k
    Ovi novi članovi tu ne znaju tko je Orc123, vrijeme je da saznaju, MVP Transferi temePaggini

ali to je isto više na stari koeficijent, primirio se on zadnju sezonu.. mislim da ga je dotukao Marić sa dva mrtva roka i ugasio onaj žar kojim je svakodnevno jurišao u bojeve za transfere na nekoliko strana! Izdržavao naše kontranapade "polaaaako, tek je 7 mjesec.." i na kraju nam svima zabiberio! bio je u krivu i bio je u pravu, često sam protiv svih kao arnold schwarzenegger u komandosu, ali ne odustajuć...

Nije to isti @Orc123 kao danas pa ga mlađe generacije Zone ne mogu zamisliti takvoga, ali ako se zagledaju ispod te počešljane kosice i lakiranih cipela, vidjet će razbijene štitove i oklop na kojemu piše Don Quijote!
  • Dzoni
    1.6k
    Ulaze li u konkurenciju i banirani forumaši?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.