• Efes Pilsen
    11.5k
    Barca je dala sansu La Masiji opet nakon sto su zdrobili milijardu na sve i svasta, prodali buduca prava i priljev novca da mogu registrirat igrace. Barca i ostali su dokaz da je FFP igra za sirotinju.
  • prefontaine
    2.4k
    Badara BadjiPaggini

Ovaj mi je promakao, kad je on bio u nas?
  • NORTE
    16.6k
    Varela je nama u top 3 juniora i ima smisla dat mu šansu pogotovo jer imamo nužnijih poslova za obaviti nego kupovati lijevo kriloFan

Ovisi o procjeni kakav je mali.
    Načelno si u pravu ako stvarno pokazuje kvalitetu.

Međutim, dinamo svakako ne može ostati na jednoj opciji.
  • Nemrem99
    31

Sa Zagorcem se niti ne pokušava dogovorit raskid. Izuzetno je bitan za svlačionicu i odradit će ugovor. Za razliku od nekih senatora, on je čisti pozitivac za atmosferu.
  • Paggini
    54.6k
    Ovaj mi je promakao, kad je on bio u nas?prefontaine

Sredinom 2010ih, heroj Dinama II
  • NORTE
    16.6k
    heroj Dinama IIPaggini

Zato nisam čuo za njega.
  • Paggini
    54.6k

A slicno kao i Oliveras, lagane dvije godine cuclao ugovor i uživao u Zagrebu
  • skener
    3.7k
    To što su počele pripreme ne znači da svi ostali mogu na godišnji

@Niko1986 čekamo satnicu za danas
  • Slepicka
    101
    Bome po spisku bit ce dosta prometno sljedecih 10 dana do Slovenije i pravih priprema. To je vjerojatno i cilj da se do tada sve razrijesi, na koga se racuna, na koga ne. Zagorac sa 38,39 godina je idealan za 3. golmana , da sjedi na klupi, da je svjestan svoga mjesta u ekipi i da nije nezadovoljan zbog toga. Nagodinu kada mu istekne ugovor treba opet naci nekoga 35+ za treceg, tipa Covic iz Slavena
  • JakovK6
    132
    kak je lijepo dok si renomiran član foruma. Ja sam slično napisao, ekipa me napala i nitko da se složi sa mnom. dok ti napišeš i lagano lajkovi padaju :D
  • Droljo
    17.3k

Evo ti lajk
  • Paggini
    54.6k

Javi kad postaš nešto pa ti lajkam
  • Tvrdica McTvrdi
    545
    Za razliku od nekih senatora, on je čisti pozitivac za atmosferu.Nemrem99

Ja dajem ruku u vatru da bi bio puno jebeniji za atmosferu, branio sam u mlađim kategorijama tako da znam trening odradit i pristat ću na 10 puta manji ugovor.
  • rioda
    8.8k
    kak je lijepo dok si renomiran član foruma. Ja sam slično napisao, ekipa me napala i nitko da se složi sa mnom. dok ti napišeš i lagano lajkovi padajuJakovK6

Prvo lajk pa čitam... Ipak @Paggini dijeli streamove, treba ga pogurat lajkovima
  • Ijayi Atiemwen
    3k
    Ivušić tu kod mene gost hotela, ne zna hoće li ostat na Cipru, kaže da nebi ništa imao protiv povratka u HNL :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.