• badjibadara
    5.5k
    Majkijev?Droljo

Zar postoji neki drugi?
  • Gradjanski Dinamo
    505
    Treći dres od sada pa nadalje mora biti takav da odaje homage Građanskom. Toplo se nadam da će to postati tradicija.

Dinamo je Građanski. I to se mora naglašavati uvijek i svugdje. Pogotovo na terenu, na dresovima!
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ja bih volio prvi dres uzorak Sv.Marko ali u plavoj boji, tj bojama..
  • badjibadara
    5.5k

A da, perverzija lagana

9CUJx8Z.jpeg

J7MA23M.jpeg

Mislim da bi brzo usao u klub onih kultnih Dinamovih dresova, i to jako blizu vrhu, mada mi je i tamni top topova.
  • NORTE
    16.6k

Uspoređujući ova dva plava, prvi s original grbom je daleko ljepši.

Spadam među one kojima je malo -d- vrhunski "logotip" koji trebamo također koristiti na artiklima, a taj famozni tamnoplavi dres izuzetno cijenim.

Zaista sjajan uzorak dresa, a ima na tom krovu našeg grada još materijala kojeg bi se moglo koristiti kao uzorke za daljnje "brendiranje" našeg velikog kluba.
    crkva-sv-marka-01072017-2.jpg
  • miro
    6.7k
    Za neki 3.dres stavio bih doslovno ovakav raspored boja kao na Crkvi Sv.Marka, znači crven bijeli plavi
  • Dinamosaur
    2.2k
    dobra je i ta al tesko da ces to sparit, u biti nemoguce. Mislim na majkija i crno
  • Dinaminjo
    1.5k

Mislim da bi bijeli tekst bio jos bolji
  • NORTE
    16.6k
    Teško se odlučiti koga bih volio da predstave dva nova dresa za 10-ak dana...

Soldo i Dabac? :grin: :grin:

Mudri i Vidović?

Galešić i Varela?
  • Nolifer
    11.6k
    Najbolje da Zvone predstavi dres sa desetkom i kao takav preda Vidoviću... :cool:
  • Draž
    1.6k
    Teško se odlučiti koga bih volio da predstave dva nova dresa za 10-ak dana...

Soldo i Dabac? :grin: :grin:
    NORTE

Pa Dabac!!!! Bez ikakve mimike na licu naravno. Bili bi svjetska senzacija
  • Dino
    3.8k

Brutalna ideja iskreno. Mada ja bi se na Vidovicevom mjestu tolko emocionalno ispraznio nakon takvog cina da nisam siguran bi li mi ostatak zivota imao smisla :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.