• criticus
    4.3k
    Tko je objavio ovo za Mišića? Jel to nešto pouzdano ili naklapanja?
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Meni sto se kod njega svidja je i sto je ošyer ,pravi momcadski igrac koji ne libi opalit po nogama kad treba i popit zuti karton , treba ovoj momcadi ratnika ,dosta je bilo malokrvnosti i pickastih igara. Svidja mi se kako se gradi nova Dinamova momcad
  • DiddyGuela
    3.7k
    Palac gore za ovaj transfer.

Igrac sa bogatim iskustvom, prosao mlađe uzraste reprezentacije Španjolske, cak i debitirao za seniorsku repku. Na klupskom nivou također vrlo dobro iskustvo Serie A i La Lige. U najboljim je godinama, iznenađujuce BEZ povijesti ozbiljnijih ozljeda.

Vrijeme ce pokazati naravno...ali djeluje obecavajuce.
  • Shkera
    557
    Malo sam proguglao i našao jednu analizu dok je imao 23 godine i bio u Romi.

https://breakingthelines.com/player-analysis/gonzalo-villar-as-romas-professor-oozing-class/?utm_source=perplexity

Dosta je opširna pa za one koji bi samo natuknice ukratko:
    Defenzivno nije božanski iako je bolji nego ofenzivno, ali zapravo je najjači u zadržavanju lopte i otvaranju igre na bok što bi krila onda trebala koristiti.
    Koliko je i je li od tada napredovao ne znam, ali vjerujem da ce biti dobra akvizicija.

Nadimak mu je bio profesor, vuče na Modrića :wink:
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Točno sam siguran da neko plaća ovog fakina da jede govna po zoni. Mrš
  • Jaki991
    329
    Po ovome sa jutuba se cini dosta slican profil Ljubicicu, dosta dobar transfer
  • criticus
    4.3k
    iskreno mislim da je Miro napisao GV al smo svi mislili da se radi o Vidovicu.E46

Nije, on je pisao double MV za valinčića i Vinlofa pretpostavljam.
  • Orc123
    12.4k
    Hjebate, pa ovog se sjecam iz Rome..! Paklen igrac, odakle su njega izvadili, svaka cast! Inace Olivaroja i ne šmekam bas ali odlicna usporedba s Pedrijem. Nogometni IQ mu je strasan!

Btw. Ako Misic zeli otici nek ide....jbg, nekad treba zatvoriti list i okrenuti novi......amo ostane super ako ne, ne.
    Stojke kapetan!
  • Jurki
    18.3k
    Jebote, koga je to Dinamo trebao dovesti da neki konačno pohvale nešto?Sibirski plavac

Hakimi, Donnaruma, De Bruyne, Gvardiol, Kvaratskelia.

Mozda ni tad nebi bilo dobro..
  • fakin
    966
    hahahah šta ja sve neću ovdje pročitati, ovo je nevjerojatno kakve teorije smišljaju neki.

ja se brinem o Dinamu i jedino me to zanima. većina ljudi ovdje koga god dovede sad nova uprava smatraju ga bogom i vrhunskim pojačanjem. ne znam odakle vam takav optimizam, ali dobro, ako ne krene dobro sezona isti ti ljudi će pljuvati po istim tim igračima koje sad uzdižu u nebo bez ikakvog realnog razloga.
  • ElDorado
    4.5k
    Iskreno nakon Villara svejedno mi je hoce Miske ostat ili ne. Možda je i bolje da ode. Imam osjecaj da ni on nije spreman vise na maksimalni napor i angazman s novim trenerom i novom koncepcijom.
    I dajte vise pojedinci prestanite s tim negativnostima. Na to se trose besmislene rasprave. Samo pozitiva!!!
  • KristijanHR
    155
    mozda jos jedino Yamala, al mlad je, nema bas iskustva, ne poznaje ligu...
  • Krizy
    58.8k
    većina ljudi ovdje koga god dovede sad nova uprava smatraju ga bogom i vrhunskim pojačanjem.fakin

S druge strane stručnjak kao što si ti Villara nazove anonimcem.
  • Paggini
    57.3k
    HakimiJurki

Nejasna pozicija, jel lijevi bek, jel wingback? Nama treba lijevi bek, ne nesto izmedju

DonnarumaJurki

Sve pet, ali sta cemo ako na zimu dodje dobra ponuda, znas da ce otici

De BruyneJurki

Star i izrauban ozljedama, ne trebaju nam igraci koje drugi klubovi ne zele

GvardiolJurki

Tko se vratio u Dinamo a da je bio bas dobar? Automatski ne. Također kao i Hakimi, ni sam ne zna šta bi igrao

KvaratskeliaJurki

Čuo sam da je lijen
  • ElDorado
    4.5k
    nije lako nosit tvoju glavu stvarno nije lako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.