• fakin
    876
    pa recimo beljo, matanović ili mierez su puno jača pojačanja.
  • Paggini
    53.4k

Brate, zahvalit ću se sutra dragom Bogu na misi što mi je dao taj blagoslov da te ne znam uživo jer ako si uživo upola naporan kao na forumu, druženje s tobom je teška kalvarija
  • rokikaciga
    2.1k
    Petar Sučić je vrijedio 150k, Petković je vrijedio 850k, Josip Mišić je vrijedio 3m, Soudani je vrijedio 1m kad su došli u Dinamo

Koja je poanta tvog upisa? Hoću li pročitati rečenicu s više od 2 grama inteligencije od tebe?
  • El Madrigal
    435

Ako mu fali njegova ekipa (Petko, Rile, Ademi) neka ode. Tako i Pierre Gabriel, ako se boji da je sada ekipa oslabljena, neka ode i on. Krenit cemo od nule s kapetanom Stojketom...
  • Majki2111
    4k
    https://www.ucamdeportes.com/deportista/gonzalo-villar-del-fraile

Dečko je fakultetski obrazovan. :heart:

Ja moram otrčat malo. Ovo je previše. :fire:
  • don
    13.6k
    moran te razočarat, ali Dinamo u TRENUTNOJ situaciji, brz LP-a ne može dovest boljeg igrača.

laku noć svirči.
  • Krizy
    58k
    Ipak me Torrente nije zezao kada je rekao da dolazi bivši suigrač iz Granade.
    Torrente insajder :up:
  • don
    13.6k
    Dečko je fakultetski obrazovan. :heart:

Ja moram otrčat malo. Ovo je previše. :fire:
    Majki2111

a evo Majki sad si me oraspoložia pa ne mogu spavat Hahahaha
  • duksy
    356
    Svatko ko u raspravi spomene vrijednost na transfermarktu kao relevantnu za nešto je, neću reći debil, ali ne ni puno manje od toga.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Kolega fakin cilja na to da mu je karijera u padu što je činjenica, od Rome došao do 2. LaLige. Međutim, meni to ne smeta, sviđa mi se ovaj transfer. Čovjek nije sklon ozljedama, to je odlična stvar. Jedino što me brine je ako to stvarno ima veze s Mišićem. Ako se još i Mišića pusti godinu dana prije isteka ugovora jer možda ne želi potpisati novi ugovor, onda ovaj transfer Villara ne vrijedi apsolutno ništa, dapače.
  • Dzoni
    1.4k
    druge ligefakin

Ta druga liga je jača od HNL-a
    doslovno anonimacfakin

Osvajač konferencijske lige s Romom i nastup za reprezentaciju koja je osvojila Euro.

Mislim kužim ja da si dežurni serator, al daj barem ta govna potkrijepi pravim informacijama, hvala bogu ima ih na internetu
  • Jaki991
    299
    Kakav je Gonzalo, sta zona skauti kazu ?
  • KristijanHR
    112
    čeka se Omake sa analizom
  • GOAT
    2.9k
    Najjaci lik imena Gonzalo u HNL-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.