• Nogo
    7.3k

Samo da dođe doma iz teretane pa ide analiza.
  • Majki2111
    4k

Ovako na oko stil mu je Modrićevski. Povućena 8ica koja je dobra u defanzivi i zna iznjet loptu nogama i probit liniju.
  • Blueshadow86
    3.6k
    po zadnjim navodima da,miske diže sidrosarenicvjetic

Gdje si do sada bio s ovom vijesti? Saznao si prije 20 minuta da je došao Villar pa sad ti odjednom znaš da Mišić diže sidro. Znaš ti racku moj.
  • rokikaciga
    2.1k
    Brzina 5/10, udarac 6/10, pas 7.5/10, dribling 7.5/10, defenzivno 7/10, fizikalac 7/10

Analiza powered by FIFA

Reveal
    gmBeLjy.png
  • fakin
    877
    Osvajač konferencijske lige s Romom i nastup za reprezentaciju koja je osvojila Euro.

Mislim kužim ja da si dežurni serator, al daj barem ta govna potkrijepi pravim informacijama, hvala bogu ima ih na internetu
    Dzoni

uopće nije ni bio u zapisniku u finalu konferencijske lige s romom: https://www.uefa.com/uefaconferenceleague/match/2033451/

a za taj jedan nastup napisao sam ti zašto se dogodio: Due to the isolation of some national team players following the positive COVID-19 test of Sergio Busquets, Spain's under-21 squad were called up for the international friendly against Lithuania on 8 June 2021.

ne znam zašto je teško pisati argumente umjesto vrijeđanja.
  • crophantom
    814
    smeta ti jer ovaj igra 2. Španjolsku, a Mierez koji hrani deve po pustinji zadnjih godinu dana bi ti kao bio top pojačanje. Ok, odustajem
  • Niko1986
    1.9k
    Taktička analiza:

Veznjaci iz tog podneblja se moraju zvati Facundo ili Gonzalo, inače su prevare.
  • Time
    1.3k
    U najboljim godinama, iskustvo igranja u najjacim ligama, fakultetski obrazovan,vidim na Instagramu da je vjernik(možda ga Paggini sutra sretne u crkvi pa se zajedno pomole za fakina)...ovaj momak je odličan...bas Kapitalac
  • Pacho
    1.5k
    Cuo sam se s frendom iz Rima koji je pogledao valjda svaku utakmicu Rome u zadnjih 25 godina. Kaze da je ovaj vrhunski igrac.

Edit: kaze da je stil igraca kakve Luis Enrique obozava.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Samo da dođe doma iz teretane pa ide analiza.Nogo

Šta svi na zoni u teretani nešto, ništa, od sutra se vraćam i ja u gym!
  • tigric
    715
    Odšteta iznosi između 2,5 i 3,5 milijuna eura
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Neki ovdje su valjda očekivali da u najmanju ruku dovedemo Fabiana Ruiza ili Vitinhu?

Ja sam zadovoljan da je konačno neki igrač doveden bez ikakve medijske pompe i spominjanja (i ja sam iskreno za ovog lika čuo tek večeras kad sam pročitao članak od SN). A i neki valjda imaju loša sjećanja radi Oliverasa pa misle da je svaki espanol kojeg Dinamo dovede neki slični lik. Villar ima preko 60 nastupa u Seriji A i La ligi te 10ak nastupa za Španjolsku u21, možda i najjaču u21 reprezentaciju već godinama, ako ne i ikad.

Nismo uzeli nijedan trofej, nema para ovog ljeta od LP, a evo ipak dovodimo igrače sa iskustvima liga petica (Ljubičić, Villar) te potentne mlade igrače koji su također izašli iz škole europskih velikana (Vidović, Vinlof). Možda i Beljo dođe.

Jebote, koga je to Dinamo trebao dovesti da neki konačno pohvale nešto? :cry:
  • Nogo
    7.3k

Jeftinija je struja i članarina poslije 22h u gymu.
  • dinamo vitez
    613
    Sviđa mi se što piše da je zastupnik 'familien', znači da nema nikakvih menadžerskih igrarija kao što (neuspješno) pokušavaju mediji podbaciti Bobanu s recimo Godom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.