• vjeko1701
    30k
    Al bome nije ni liga bila kaj je danas. Inter, Split u bankrotu, Cibalija i Istra prije Španjolaca, sve ekipe koji bi ove godine glatko ispale. Osijek je tek počeo s nekim manjim ulaganjima, pola sezone poslije službenog ulaska Mađara i već je bio 4.

Ovo su bili najvredniji igrači 4. ekipe prvenstva

Capture.jpg

Bonus: Uz to je Dinamo odigrao skupinu LP sa 0 pobjeda i 0 zabijenih golova.
  • Droljo
    32.2k
    Bonus — vjeko1701

Od bonusa mi je čir odmah proradio :vomit:
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Tada su i prodani Rog i Pjaca i nije doveden nitko, a ove sezone smo imali tu privilegiju da ipak svi ostanu (Bez obzira što pojačanja nismo dobili). Kiks je ovo 10 puta veći kako god
  • Zagi
    19.2k
    https://www.youtube.com/watch?v=siZDB8xy39U
    Sad mi iskočilo , Sebastian Sobota opet u 8_24. Nisam još poslušao ali deffinitivno budem.
    Radi u Futsal Dinamo. Kaj radi? Po priči , sve kaj treba.

Treći puta u podcastu, prva dva prava uživancija za slušati. Dinamovac do kosti. Ako ikada bude neki podcast Zona, definitivno nominiram.

Jel to @Mr Blue ?
  • BluePhone67
    5.5k
    Jel to Mr Blue ? — Zagi

Nije
  • Zagi
    19.2k
    U svakom slučaju, legenda od lika.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    https://youtu.be/nXXBeahKJ58?si=OAjIFhftAzkZtFvy

Zanimljiv podcast je napravio Denis s ljudima iz Srbije koji prate HNL i zanimljivo je čuti njihova mišljenja o aktualnim događanjima s objektivne strane. Prvih 15 min. pričaju o Dinamu.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Nemanja ti je za Hajduk (simptomatično, jel), ali ima dobre analize.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    njemu je najdraži Osijek. Kako god, prate HNL i nije loše čuti takvo mišljenje.
  • Zagi
    19.2k
    Izvrsno. Nakon tovara, slijedeća postaja u potrazi za klikovima je Srbija.
    Jedva čekam kliknut. Not.

No dobro. Ako ništa, drago mi je da mi je prvi dojam još uvijek točan.
  • vjeko1701
    30k
    Denis ovdje baš nije napoželjniji za promociju.

Tada su i prodani Rog i Pjaca i nije doveden nitko, a ove sezone smo imali tu privilegiju da ipak svi ostanu (Bez obzira što pojačanja nismo dobili). Kiks je ovo 10 puta veći kako god — Tvrdica McTvrdi

Pa nisu se Vulkanci spustili na zemlju i prodali dva nositelja. To je bila odluka ljudi koji su vodili klub koja je dovela do 0 bodova i 0 golova u skupini LP i 0 trofeja u domaćim natjecanjima.

Sezona u kojoj se na temelju gol razlike nije prošlo u knockout LP nikada ne može biti 10 puta veći kiks od sezone totalne blamaže na europskoj sceni. Al voli se pretjerivati, to mi je jasno.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ja mislim da je više puta reko da mu je najdraži Hajduk u Hrvatskoj, a u Srbiji samo neki njegov lokalni i negativan je prema Večitima. Kako god, i ta podcast scena je zanimljiva jer ponovno pokazuje da i Srbijancima i muslićima je Hajduk draži, slučajno
    Ne pa naravno da je vodstvo krivo za to, ali je po istoj šabloni upalilo 10 puta prije. Pričamo sad o HNLu, ali u tu Ligu prvaka tad smo se trebali dovuć prek pretkola i upali u bolesno tešku skupinu dok smo sad imali samo Qarabag i u skupini nekoliko protivnika puno bliže nama. Kiks je ovo nemjerljivi naspram te sezone, tad je Rijeka jednostavno bila stroj i pošteno dobila, čak ni u derbijima kurca nismo mogli protiv njih, a ovo sad je kao da vodiš HDZ u Imotskom i uspiš izgubit izbore. I okej, zato je došlo do kadrovskih rezova sad i život ide dalje, svi navijamo za bolju budućnost.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Denis ovdje baš nije napoželjniji za promociju. — vjeko1701

Konkretno u ovome podcastu on samo postavlja pitanja tako da ne vidim problem čuti razmišljanje objektivnijih ljudi.
  • vjeko1701
    30k
    Promocija podcasta koja ugošćuje najgoru sortu javnih ličnosti oko Dinama.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Neki od zadnjih gostiju povezanih s Dinamom: Salatović, Kvasina, Kovačević, Halilhodžić, Ivanković, Sandro Perković, Filip Benković, Marko Tolić, Sergej Jakirović, Mario Bonić, Rastić, Prosinečki. I sad si ti na temelju Maria Bonića sve ostale uspio strpati u koš "najgore sorte javnih ličnosti oko Dinama". Evo, svaka ti čast, nemam riječi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.