↪Mali Zeus ma nisam ništa pomiješao na tribini je uvek ista priča... Čim čujem oprez, šutnju i hodanje po jajima dok mu likovi s druge strane govore kakva je zapravo situacija u Dinamu, a zapravo prodaju priču o korporaciji dok on šuti meni tu nema ni d od dinamovštine. Između ostaloga šta znači Karlo je Dinamovac? Rekao je da je? Zna se kako je tribina postavljena, glavnu reč vode kmećovci, A ti možeš biti dinamovac jedino ako ne ulaziš previše u kontre s njima — mali M
Tvojom retorikom i Mamić se može nazivati velikim dinamovcem, samo eto, nije nam po guštu... Zato ne volim to relativiziranje. lik je suvoditelj u sportskom podcastu i trebao bi predstavljat dinamovu stranu a ne da se "nebi štel mešati"... — mali M
jd se ti momak suzdrži od ubacivanja riječi u usta, može? — Mali Zeus
znaš kaj Zeus dovoljno si dugo na Zoni i jako dobro znaš čitati da mi se neda razgovarati kao s malim djetetom što nisi.. ako sam napisao da "tom retorikom" to se odnosi na tvoje objašnjenje riječi dinamovac... nemoj konstruirati situacije koje se nisu dogodile.. "momak" :roll: — mali M
al stvar je u tome da ja nisam dao nikakvo svoje objašnjenje dinamovca — Mali Zeus
Ti si vjerojatno mislio na Zizija pa si počeo pričati i o tom Karlu, ničim izazvan. — Mali Zeus
nemreš biti dinamovac i raditi bilo što na Tribini, — Mali Zeus
ne baš naprotiv gledao sam ovog Karla (bio on tehničar, suvoditelj, dopredsjednik ili domar) kako se "srami" na ovom kratkom klipiću, a Zizi je samo potvrda od prije zašto ne gledam Tribinu. — mali M
Kaj se to sramio? Čovjek govorio o Petkovićevom ugovoru. — Mali Zeus
još ja kažem da je zizi u najboljem slučaju beta dinamovac ako i to, — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.