• ElDorado
    4.3k
    Rekao je da je dinamovac, ali lik je tamo tehnicar. Ne znam njihovu hijerarhiju al on je ocito tamo da obavlja tehniku, cita pitanja i tu i tamo nekaj kaže
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Mali Zeus ma nisam ništa pomiješao na tribini je uvek ista priča... Čim čujem oprez, šutnju i hodanje po jajima dok mu likovi s druge strane govore kakva je zapravo situacija u Dinamu, a zapravo prodaju priču o korporaciji dok on šuti meni tu nema ni d od dinamovštine. Između ostaloga šta znači Karlo je Dinamovac? Rekao je da je? Zna se kako je tribina postavljena, glavnu reč vode kmećovci, A ti možeš biti dinamovac jedino ako ne ulaziš previše u kontre s njimamali M

Dobro, a kaj je konkretno baš taj lik rekao da ti je zasmetalo? Da, Karlo je dinamovac, provjerena info.
  • mali M
    7.7k
    pa OK ali ponavljam ti pitanje što je to dinamovac? Imam hrpu prijatelja koji su dinamovci pa im smetaju proljećari, pa im smeta Boban pa je sve ružno od kad je Mamić otišao a svi su oni dinamovci.

Kod Karla i kod svih kakti dinamovaca sa tribine mi smeta što šute i dopuštaju ovoj drugoj dvojci, trojici da orgijaju nad dinamom...
    Smeta mi ona što nije rekao a nešto je rekao
  • Mali Zeus
    17.6k
    Pa dobro, znači lik nije dinamovac po tvom guštu, kao i hrpa tvojih prijatelja.
  • mali M
    7.7k
    da.. u pravu si... Nije mi po guštu dinamovac koji se srami zauzeti za klub na javnom podcastu kako se nebi zamjerio južnjacima u tom istom podcastu.

Tvojom retorikom i Mamić se može nazivati velikim dinamovcem, samo eto, nije nam po guštu... Zato ne volim to relativiziranje. lik je suvoditelj u sportskom podcastu i trebao bi predstavljat dinamovu stranu a ne da se "nebi štel mešati"...

I sve ok, zato ja ne pratim redovito Tribinu, al sam reagirao kad je Majki tu rekao kao "pa on je dinamovac"...
  • Mali Zeus
    17.6k
    Tvojom retorikom i Mamić se može nazivati velikim dinamovcem, samo eto, nije nam po guštu... Zato ne volim to relativiziranje. lik je suvoditelj u sportskom podcastu i trebao bi predstavljat dinamovu stranu a ne da se "nebi štel mešati"...mali M

Ajd se ti momak suzdrži od ubacivanja riječi u usta, može?
    Za početak, pa ćemo dalje.
  • miro
    6.6k
    Kakvi su to Dinamovci, koji se na nogometnim temama i podcastima boje reć da su Dinamovci?

A Mamića bolje ne komentirati, on je danas Dinamovac, sutra Vučićev obožavatelj, a preksutra zakleti navijač Želje
  • ElDorado
    4.3k
    Lik NIJE suvoditelj
  • mali M
    7.7k
    jd se ti momak suzdrži od ubacivanja riječi u usta, može?Mali Zeus

znaš kaj Zeus dovoljno si dugo na Zoni i jako dobro znaš čitati da mi se neda razgovarati kao s malim djetetom što nisi.. ako sam napisao da "tom retorikom" to se odnosi na tvoje objašnjenje riječi dinamovac... nemoj konstruirati situacije koje se nisu dogodile.. "momak" :roll:
  • Mali Zeus
    17.6k
    znaš kaj Zeus dovoljno si dugo na Zoni i jako dobro znaš čitati da mi se neda razgovarati kao s malim djetetom što nisi.. ako sam napisao da "tom retorikom" to se odnosi na tvoje objašnjenje riječi dinamovac... nemoj konstruirati situacije koje se nisu dogodile.. "momak" :roll:mali M

Ok momak, al stvar je u tome da ja nisam dao nikakvo svoje objašnjenje dinamovca tako da si ti lagano krenuo pravcem teme koju si sam iskonstruirao i onda ubacio Mamića iz vedra neba. Toliko o konstruiranju i nekonstruiranju, a sve jer je njihov tehničar bio sudovitelj u emisiji. Ti si vjerojatno mislio na Zizija pa si počeo pričati i o tom Karlu, ničim izazvan.
    Uostalom ti imaš svoje shvaćanje, a to je da nemreš biti dinamovac i raditi bilo što na Tribini, a moje mišljenje je da pretjeruješ. Zizi def jest 'beta' dinamovac, ak je uopće dinamovac jer skriva da je naš, a za Karla nemaš pojma tko je i što je, nego si samo stvorio sliku o njemu jer je eto kod Mihovila i Korde koji olfo orgijaju i masakriraju Dinamo svaki tjedan.
  • ElDorado
    4.3k
    Karlo je u prvoj emisiji odmah rekao da je Dinamovac. Ali opet on je samo tehnicar. Vodio je jednu Q&A koliko se sjecam
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Mali Zeus Karlo je u prvoj emisiji odmah rekao da je Dinamovac. Ali opet on je samo tehnicar. Vodio je jednu Q&A koliko se sjecamElDorado

Očito ga sad guraju da malo bude i u emisijama, možda.
  • mali M
    7.7k
    al stvar je u tome da ja nisam dao nikakvo svoje objašnjenje dinamovcaMali Zeus

ne, ja sam tebi odgovorio jer si rekao da neki likovi nisu "dinamovci po mom guštu". Mamić je tu samo sarkastična hiperbola jer je i on nekome definicija dinamovca, samo ne po nečijem guštu.. stvarno je bedasto koristiti takve definicije i stvarno mi je nemoguće da si se našao uvrijeđen za tako nešto, ali eto..

Ti si vjerojatno mislio na Zizija pa si počeo pričati i o tom Karlu, ničim izazvan.Mali Zeus

ne baš naprotiv gledao sam ovog Karla (bio on tehničar, suvoditelj, dopredsjednik ili domar) kako se "srami" na ovom kratkom klipiću, a Zizi je samo potvrda od prije zašto ne gledam Tribinu.

nemreš biti dinamovac i raditi bilo što na Tribini,Mali Zeus

to nije uopće moje mišljenje nego zapažanje. ako ti misliš da su i taj Zizi i svi ostali na tribini veliki dinamovci imamo sigurno drukčije definicije dinamovca.. meni su to simpatizeri koji se neće nikad suprostaviti lažima s juga, nego će im se zacrveniti uha i možda tužno klimnu ramenima.. meni to nije definicija nekog dinamovca.. ne traži nitko da se potamburaju tamo, ali da barem kažu "ma vi niste normalni" ili bar neki mali otpor pruže..
  • Mali Zeus
    17.6k
    ne baš naprotiv gledao sam ovog Karla (bio on tehničar, suvoditelj, dopredsjednik ili domar) kako se "srami" na ovom kratkom klipiću, a Zizi je samo potvrda od prije zašto ne gledam Tribinu.mali M

Kaj se to sramio? Čovjek govorio o Petkovićevom ugovoru.

I još ja kažem da je zizi u najboljem slučaju beta dinamovac ako i to, a ti veliš da ja mislim da je lik veliki dinamovac.

Ne, nemrem, jednostavno nemrem. :lol: :rofl:

sam se sa sobom boriš.
  • mali M
    7.7k
    Kaj se to sramio? Čovjek govorio o Petkovićevom ugovoru.Mali Zeus

pa kaj je šutio kad je ovaj mutavi Miho trubio o egu i slanju poruke? lik je progovorio 3 rečenice dok su ova dvojica trabunjala...

još ja kažem da je zizi u najboljem slučaju beta dinamovac ako i to,Mali Zeus

buraz to si naknadno nadodao u svoj upis i budi fer barem da ne konstruiraš krive narative, nije ti to lijepo ali tebi na čast to ide. onda bar napiši da si nadodao...

Opet konstruiraš krive narative, ja komentiram ljude koji su na Trbini kakti dinamovci al se baš nebi htjeli zamjeriti nikome..Znači likove koje sam na svoje oči vidio da se tako ponašaju..
    Očito je da ti lika znaš il kaj već ak ga toliko braniš, evo nemam ništa protiv dečka, reci mu neka skupi hrabrost u malu vrečicu i neka proba koji put probuditi dinamovštinu u sebi dok se korda ili miho sprdaju sa dinamom

ali sad stajem... sve ok.. ti gledaj Tribinu ako su ti okej, ja neću gledat tu hajdučku propagandu koju vode hajdukovci i ekipa sa hajduk digitala i telesporta i bok.. previše cijenim svoj razum da bi se tako trovao.. ne trebamo ulaziti dalje u polemiku.. pozdrav momak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.