• Mali Zeus
    17.6k
    Očito je da ti lika znaš il kaj već ak ga toliko braniš, evo nemam ništa protiv dečka, reci mu neka skupi hrabrost u malu vrečicu i neka proba koji put probuditi dinamovštinu u sebi dok se korda ili miho sprdaju sa dinamommali M

E to si pogodio, kao i uvijek. Znam dečka da, prijatelji smo od 3. godine života. :rofl: :rofl:

Lik je možda, moždaa, šutio jer mu je bio prvi nastup pred kamerama, al dobro ti si ipak stručnjak za govor tijela pa ti znaš bolje. Uostalom rekao je čisto normalno svoje mišljenje o Bruni kao igraču i njegovom ugovoru.

ali sad stajem... sve ok.. ti gledaj Tribinu ako su ti okej, ja neću gledat tu hajdučku propagandu koju vode hajdukovci i ekipa sa hajduk digitala i telesporta i bok.. previše cijenim svoj razum da bi se tako trovao.. ne trebamo ulaziti dalje u polemiku.. pozdrav momakmali M

You do that, bravo ti, imaš moju podršku. Ti si heroj kojeg ne zaslužujemo, ali heroj kojeg trebamo.
    Pozdrav i tebi momak, ugodan dan.
  • Jay
    1.7k
    Ljubo bi bio odlično pojačanje za konačnu raznolikost na tribini, plus dobili bi gledatelje oba podcasta. Ali onda znojni neće moći po 6 minuta izgovarati dvije rečenice
  • Crni86
    11.5k
    Kaj bi bilo lijepo vidjet da ljubo obrise pod sa topicem….
  • Tvrdica McTvrdi
    450
    Ljubo živi u Istri, čisto sumnjam da bi radio to, barem ne na tjednoj bazi.
  • Jay
    1.7k

Pa dolazio je na UPU snimanja, a na kraju krajeva koliko se sjećam i solinski stručnjak se spaja putem video poziva
  • Tvrdica McTvrdi
    450
    Da, ali Tribina je volonterska, ovo su ipak imali neki ugovor s Novom TV.
  • Zagi
    10k
    Vi starno mislite da bi ti sektaši sa trbine samoinicijativno dozvolili tvrdu neapolgetičnu dinamovštinu u studiju?
    Njima je "token dinamovac" Zizi idealan.
  • dmil
    730
    Karlo je 1/1 Dinamovac, s godisnjom za Sjever, prije je bio reziser, ali u zadnje vrijeme ga stavljaju da komentira. Decko je 100% ispravan tako da malo smanjite dozivljaj, malo je povuceniji, ali to je sasvim normalno kad si u pocetku na nekom novom poslu
  • Dudu 9
    720

Živi u Zagrebu, žena mu je iz Istre, pa je zato tamo često.
    Ovi iz tribine su uvijek govorili kako ih cijene, čak su Ljubo i Mateo gostovali jednom tamo prij par godina.

Tako da mislim da s te strane to ne bi bio problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.