• Paggini
    57.2k
    Mislim da ovaj put, nažalost, Škegro nema veze s tim
  • Mlađi referent
    13.3k
    Nema te dva sata i kad se vratiš već se skautira po novim inicijalima….

Otkud sad TB
  • deki87
    86

Cruciate ligament tear

Sudeći po ovom, može biti da je :D
  • Mali Zeus
    18.2k
    Nema te dva sata i kad se vratiš već se skautira po novim inicijalima….Mlađi referent

miriše na treću francusku ligu.
  • Jurki
    18.3k
    Ako Mikic trazi zagarantiranu minutazu, onda je stvarno mali prebahat.
    Ako je mali fakat da tak dobar (izborit ce se za minutazu u Vzu, Belupu, Istri.. opce nebitno) i kazes.. ok idem na posudbu i za godinu dana cemo opet sjesti i revidirati situaciju.
    Ovak bi mali garancije.. jebote pa di postoje garancije?
  • Noel
    12.9k
    Mislio sam da ne može bit nešto stresnije od netom završene Dinamove HNL sezone. Veselio sam se konačnom završetku da se odmorim 2 mjeseca. Al ovaj ljetni prijelazni rok je nadmašio sve. A nije još ni počeo službeno. Zvone gazi.
  • Mlađi referent
    13.3k

Pa tamo smo razvili dobru skaut mrežu :eyes:

I tek sam naknadno skužio da bi to trebao bit još jedan DESNI BEK ahahhahaha, jeje
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Bilo bi lijepo da se opet barem pocne spominjat neki kapitalac kao realna opcija. Jer kad procitam da bi Lisica trebao biti neki novi lider slabo mi dode :lol:
  • Mali Zeus
    18.2k
    Dobra stvar da to nije nitko spomenuo.
  • Dinamovapriča
    449
    Mislim da je malo rano pričat o nekim pravim "kapitalcima". Naravno da će doći, ali mislim tek negjde u 8. mjesecu.
  • Droljo
    18k
    začepljen nosHaza

Da se nije penjao na planinu od kokaina vikend prije...
  • Ludovic IX
    9.1k
    Boban radi posao kakav oni prije njega nisu imali hrabrosti obaviti. Danas čitam a zapravo nisam ni morao, prošle sezone igrači koji nisu ni četvrtinu prvenstvenih utakmica odigrali su primili preko 7 milja place. To je 50% svih hajdukovih i vjerojatno 100% svih rijekinih igrača.

Ozbiljan klub si ne smije dozvoliti da mu opstanak ovisi o igranju LP. A ugovorima koje smo mi davali bi došli do toga. Ne vjerujem da u norveskom bodeu imaju takve ugovore a imaju u zadnjih par sezona jedno četvrt finale i jedno polufinale europskih natjecanja. Po meni, ugovore treba staviti u realne okvire a bonuse za prvenstvo odnosno ulazak u LP podignuti ako treba. Igrac ako vjeruje u sebe, pristati ce na 500-750k ugovora sa mogućnošću da to dodje do 1,5 milja ulaskom u LP. Ako je dinamo uprihodio 40 milja od LP, 10 treba odvojiti za igrace . Na 30 igrača je to 300k u prosjeku s time ds bi neki dobili i 700-800a neki 50-100 ovisno koliko su igrali. To treba uglaviti u ugovore i igrac onda nek odluči, jel ce insistirati na milju po sezoni ili ce bit i 500-750k dosta a sa bonusima i do milje i pol. Ako ne vjeruje u sebe, onda nam i ne treba
  • majstor-dzg
    25
    T.B. Toni Borevković
  • Dzoni
    1.6k
    Borevković je desni stoper, ne bih rekao da je desni bek
  • majstor-dzg
    25
    Al moze igrat i desnog beka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.